|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
16.5.2012 14:48:22   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: viking RR

Eh, mislićemo na vas dok se mi budemo kupali u znoju lica svog u Bečićima...user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb
Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove.

pa valjda će ove godine biti vode u sobama user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1676
16.5.2012 14:49:40   
viking
Joj, kad pomislim na onu gužvu tamo, ne znam da li ću stići do plaže...
Jeco, svi se kunu da ima vode. Videćemo.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1677
16.5.2012 14:51:43   
Jeca*
izmedju budve i bečića ima jedna mala plaža, predivna. Kad od hotela park sidjes dole pa krenes ka becicima uz more. Videces je.
opusti se draga, ja sad kad pomislim samo na parče plaže i malo plivanja, kad pomislim na ležaljku i neke novine, limunadu, kafu na plaži....ma gde god da je, samo ako je čovek opušten i rešen da odmara

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1678
16.5.2012 15:40:52   
vukosava
Ja cu jos malo na more na jedno duze vreme...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1679
16.5.2012 15:46:57   
Verus
znam ovu plazu, uvek smo isli tamouser posted image vik, ja bi se menjala i isla i u Becice.  Ako bog da da smo kuci do tada, odosmo i mi negde, gde ne znam jos uvek.
IZVORNA PORUKA: Jeca*

izmedju budve i bečića ima jedna mala plaža, predivna. Kad od hotela park sidjes dole pa krenes ka becicima uz more. Videces je.
opusti se draga, ja sad kad pomislim samo na parče plaže i malo plivanja, kad pomislim na ležaljku i neke novine, limunadu, kafu na plaži....ma gde god da je, samo ako je čovek opušten i rešen da odmara

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1680
16.5.2012 15:47:11   
Verus
Jel idete u Karolinu?
IZVORNA PORUKA: vukosava

Ja cu jos malo na more na jedno duze vreme...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1681
16.5.2012 16:01:26   
viking
Aj baš ću da potražim kad budemo tamo. Mada, mi idemo u špicu sezone, verovatno će i tamo biti mnogo ljudi. Naročito što Crnogorci očekuju baš dobru sezonu ove godine, kao i Hrvati.

IZVORNA PORUKA: Verus RR

znam ovu plazu, uvek smo isli tamouser posted image vik, ja bi se menjala i isla i u Becice.  Ako bog da da smo kuci do tada, odosmo i mi negde, gde ne znam jos uvek.
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1682
16.5.2012 16:40:40   
liliana
Mi ćemo u CG. Ja , lično, obožavam "naše" more. Pošto je Tina mala, to mi je najbolja varijanta. E, sad, ja imam želju da idemo u neko malo mesto, tipa Utjeha, Šušanj, Dobre vode, Dobrota i sl. Da li neko ima neku preporuku. Ranije smo MM i ja letovali sami, pa smo birali mesta gde se nešto "dešava", ali sada mi je zbog deteta najbitniji mir .

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1683
16.5.2012 17:00:12   
IVA 11
Prijo moja, znaci mi cemo se upoznati ovog ljeta! user posted image
Sve navedeno je prelijepo, pogotovo Susanj i Dobre vode. Pored tih plaza ima jos i manjih plaza, vecinom su sve to mirna mjesta, porodicna. Mi zakupljujemo stan u Sutomoru, i odatle svaki dan za 10 minuta si na tim okolnim prelijepim plazama. user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 1684
16.5.2012 17:07:45   
madre

Sta znam, Vanja je malo svilen. Prosle godine je povracao u putu, ne trpi da bude miran ako nie u autosedistu, o hrani da ne pricam. Put bi nam bio prilicno stresan, a inace bas voli da se vozika kolima. Ide nam se u Tursku, odlicni su hoteli, ali kad pomislim na put, prevrne mi se zeludac.

ista stvar kod nas...
sad sam i ja pocela da razmisljam o turskoj, a nije mi ni na pamet padala!
ja sam bila za varijantu kolima gde god, nekako nisam smela da se usudim na avion, ali sad cu malo da razmislimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1685
16.5.2012 17:24:25   
liliana
E, prijooooooo!!!!!!!!!!
Jedva čekam leto!!!!!!!!
Aj kad budeš na FB-da razmenimo information"s!!!user posted image
Ja sam par puta bila u Sutomoru u bele zgrade preko puta pošte. Svi nešto kukaju na Sutomore-meni je uvek bilo extra!!!!

< Poruku je uredio liliana -- 16.5.2012 17:26:19 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1686
18.5.2012 14:09:15   
Anoniman
Mi smo uspeli da iskombinujemo i rano letovanje od 18.06., idemo opet u Asprovaltu, kao i prošle godine. user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1687
18.5.2012 14:11:30   
anajid
Mrzim vas sto idete na letovanje a ja NEuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1688
18.5.2012 14:11:55   
gagana83
Blago tebi Tash user posted image
I mi imamo u planu 2 puta na more ove godine, mada kako nam se sve zakomplikovalo, bice dobro ako odemo i jednom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1689
18.5.2012 14:14:01   
Anoniman
Ja zaista tokom cele godine štedim za more, pokazalo se kao isplativo. Ako odemo jednom u junu i jednom krajem avgusta, deca su manje-više zdrava sve do aprila.
Marku sa ekcemom, alergijom i bronhijalnom astmom mnogo znači, a i Luka se nekako podgoji na moru user posted image , izgleda zdravije. user posted image
Sve u svemu sračunah da je to dobar ulog.

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 1690
18.5.2012 14:17:04   
branki*
tash,gagana, bas ste morskiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1691
18.5.2012 14:26:46   
minavb
Mm danas rezervisao Ouranopoli OVAJ hotel. Odlucismo se za to zato sto se konacno ukombinovasmo sa prijateljima. Oni imaju dvoje vece dece koji Vanju vole i lepo se sa njim igraju, tj cuvaju ga, i eto. Mislim da ce biti super. Idemo 12 dana i verovatno cemo jos 2 provesti u Solunu, ako ne bude neih nereda i slicnih gluposti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1692
18.5.2012 14:27:44   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja zaista tokom cele godine štedim za more, pokazalo se kao isplativo. Ako odemo jednom u junu i jednom krajem avgusta, deca su manje-više zdrava sve do aprila.
Marku sa ekcemom, alergijom i bronhijalnom astmom mnogo znači, a i Luka se nekako podgoji na moru user posted image , izgleda zdravije. user posted image
Sve u svemu sračunah da je to dobar ulog.

Slazem se. Ja zivim za to more. Nama ove godine finansije nece biti toliki problem, vec posao i kao sto vec pisah, muzu ce oduzeti dozvolu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1693
18.5.2012 14:28:40   
gagana83

Mm danas rezervisao Ouranopoli OVAJ hotel. Odlucismo se za to zato sto se konacno ukombinovasmo sa prijateljima. Oni imaju dvoje vece dece koji Vanju vole i lepo se sa njim igraju, tj cuvaju ga, i eto. Mislim da ce biti super. Idemo 12 dana i verovatno cemo jos 2 provesti u Solunu, ako ne bude neih nereda i slicnih gluposti.

Mina, je l preko booking-a?
Aj kazi molim te, koja je cena.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1694
18.5.2012 14:31:03   
marince1

Kad idete?
Matorci vode Davida i idu u ovaj hotel 25.06.
A idemo 10.06. u onaj tvoj od prosle godine user posted image

edit:Gago sko je dozvola probelm,o''s da vas povezemo? user posted image

< Poruku je uredio marince -- 18.5.2012 14:32:26 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1695
18.5.2012 14:34:33   
gagana83
Ivan preticao preko pune linije i sad cekamo da mu stigne presuda, 3 meseca ce mu oduzeti dozvolu.
Ja imam dozvolu, al ko da je nemam.
Rado Marince, ali ne mozemo se svi spakovati.
Je l vi idete preko agencije?

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1696
18.5.2012 14:35:52   
Shishica
Aj i ovde da napisem da smo u Pargi rezervisali vilu Elpida, ali ne preko Argusa nego licno, 12 noci (preko Argusa je 9) i placamo 35 evra za nas troje po nocenju - luxuzni apartman na zadnjem spratu..

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1697
18.5.2012 14:37:10   
minavb
Marince, svidece vam se. Idemo preko Travel House i kosta nas 1079 evra bez prevoza all inc. Idemo 14.jula. Jupiiii, idem da kupim badminton, imam sa kim da igram.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1698
18.5.2012 14:38:08   
gagana83
Shishi, pa to je extra cena. Ne znam kakvi su apartmani na spratu, na slikama izgledaju odlicno. S obzirom da su i studiji dole solidni, ne sumnjam da su ovi na spratu bas dobri.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1699
18.5.2012 14:39:45   
gagana83

Marince, svidece vam se. Idemo preko Travel House i kosta nas 1079 evra bez prevoza all inc. Idemo 14.jula. Jupiiii, idem da kupim badminton, imam sa kim da igram.

12 dana?
Super cena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here