|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
15.5.2012 17:13:38   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: jelena038

Ja odoh u Herceg novi i ove godine, jak mi se svidela kuca na samoj plazi u kojoj sam bila prosle godine, posebno basta zbog koje na plazu ni ne moras, jer sidjes, okupas se i dodjes u svoje dvoriste na kafu. Mislim da sam objavila slike prosli put, najverovatnije cemo ove godine biti ceo mesec, osim ako mi vantelesna uspe, nemam pojma kako cu morati da se ponasam, al rezervisali smo.
Jedino bih volela da kupim neki stik-internet, ne znam kako stoje stvari sa tim u Crnoj Gori, izludela sam petnaest dana proslog leta nosajuci laptop po kafanama.. Da li neko moze da mi pomogne?

Pogotovo ako uspe treba da ides,ja sam uzivala na moru trudna!!!!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1626
15.5.2012 17:23:17   
Anoniman
Jelena, pogledaj crnogorske mobilne provajdere, mislim da je jedan promonte. Oni sigurno imaju to u ponudi.

Mina, mm se zakleo da sa sitnom decom nikad nece ici na te varijente putovanja.

Mi smo rezervisali Divcibare za jun deset dana. Sa setrom, njenim klincima i mamom. Samo Sofi i ja. A za neku varijantu sa mm videcemo. Ja sam za to da nas dvoje zapalimo posle negde a dete ostavimo kod bake. Ja bih opet u Alpe u neki spa hotel. On ima novi posao tako da ne znam da li ce pre zime imati odmor. A sa ovako malim detetom ne pada mi na pamet da idem na more.

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 1627
15.5.2012 17:31:51   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ishler

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cuuser posted image
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Ja godinama letujem u Grčkoj u septembru i nikada mi nije bilo hladno (ni more, ni vazduh, nije bilo kiše) i mišljenja sam da je lepše u septembru nego u junu, kada se sve još zagreva. Doduše ja imam iskustva sa ostrvima, ali mislim da su čak ostvra i hladnija od kopna.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1628
15.5.2012 17:32:50   
tijatija
mi cemo i ove, kao i svake na CG primorje, neznam tacno gde ali najverovatnije petrovac i to na kraj sezone avgust-sept, i naravno par vikenda na zabljak ako bude sve ok sa trudnocom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1629
15.5.2012 17:35:04   
dunja RR
Samo da još naglasim-početak septembra.
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cuuser posted image
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Ja godinama letujem u Grčkoj u septembru i nikada mi nije bilo hladno (ni more, ni vazduh, nije bilo kiše) i mišljenja sam da je lepše u septembru nego u junu, kada se sve još zagreva. Doduše ja imam iskustva sa ostrvima, ali mislim da su čak ostvra i hladnija od kopna.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1630
15.5.2012 17:39:46   
Anoniman
Kad idem na more to je uvek septembar. Tad je najlepse, toplo je taman koliko treba i sto je najvaznije - nema toliko guzve. Grcka u septembru je za mene savrsena.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1631
15.5.2012 17:41:51   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Kad idem na more to je uvek septembar. Tad je najlepse, toplo je taman koliko treba i sto je najvaznije - nema toliko guzve. Grcka u septembru je za mene savrsena.

Ti si moj čovek, meni je Grčka u septembru savršena. Ko nije probao, nema pojma šta propušta :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1632
15.5.2012 18:09:14   
ishler
Hvala Dunja,
mislila sam na pocetak.
Proteklih godina sam letovala Turska i Egipat pa nisam upucena u Grcku,a moramo septembar.
Brine me zbog bebe jer mi je bitno da se kupa,ali nadam se da ce biti ok.user posted image
Mislim da ce izbor biti sitonija samo jos da odlucim gdeuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 15.5.2012 18:10:09 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1633
15.5.2012 18:12:20   
dunja RR

Hvala Dunja,
mislila sam na pocetak.
Proteklih godina sam letovala Turska i Egipat pa nisam upucena u Grcku,a moramo septembar.
Brine me zbog bebe jer mi je bitno da se kupa,ali nadam se da ce biti ok.user posted image
Mislim da ce izbor biti sitonija samo jos da odlucim gdeuser posted image

Verujem da će biti super voda, kao što sam ti već pričala čini mi se (onda o Skiatosu), prošle godine je u septembru bilo baš puno i naših a i stranih beba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1634
15.5.2012 18:12:49   
nink
Blago vama,moreeee,i ja bih ali ne smem,rizicna trudnoca...Ovo mi je prva god otkako sam u braku da ne idemm..A u braku sam 10 god..Idem na Zlatibor...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1635
15.5.2012 18:15:47   
dunja RR
Jao, pa ja nikako da vam pričam o mom letovanju u aprilu 2012. user posted image

Dubai je fantazijaaaaa, more je fenomenalno, nisam očekivala tako lepu plažuuu. Baš sam se iskupala i isunčala, i oljuštila user posted image .

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.5.2012 18:17:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1636
15.5.2012 18:17:30   
ishler
Ti si bila na pravom mestuuser posted image
koje se ne moze porediti sa nasim letovanjemuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1637
15.5.2012 18:21:33   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao, pa ja nikako da vam pričam o mom letovanju u aprilu 2012. user posted image

Dubai je fantazijaaaaa, more je fenomenalno, nisam očekivala tako lepu plažuuu. Baš sam se iskupala i isunčala, i oljuštila user posted image .

E da, prvi dan su me drugari vodili u Fujairu, to je Emirat na drugoj strani U.E.Emirata, znači nije u persijskom zalivu nego baš na otvorenom Indijskom okeanu. Kupala sam se i tamo jeeeej. I vodili me na neki sport u Abu Dabi, slično kao surf, samo stojiš na dasci (na mirnoj vodi) i veslaš, mnogo dobroooo. Zove se "stand up paddling". Extra letovanje od 16 dana, žao mi što prođe user posted image . A u Dubaiu sam naravno upoznala svaku "uličicu", i zaljubila se u Jumeirah kraj i beach, pakistanske, libanske i tajlandske restorane, čisto more, prelepi pesak, vredne ljude, puna sam lepih utisaka:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 15.5.2012 18:29:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1638
15.5.2012 18:52:52   
isidora88

IZVORNA PORUKA: tijatija

mi cemo i ove, kao i svake na CG primorje, neznam tacno gde ali najverovatnije petrovac i to na kraj sezone avgust-sept, i naravno par vikenda na zabljak ako bude sve ok sa trudnocom.

jesi ti trudna?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1639
15.5.2012 18:57:01   
tijatija
jesam 12 ned.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1640
15.5.2012 19:19:08   
ishler
Svaka cast,tako brzouser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1641
15.5.2012 20:23:17   
viking
Ne bih sad da pametujem pošto nemam decu, ali po čemu je min. 8 sati vožnje kolima na +40 manji maltret od putovanja avionom u Tursku, sa sve aerodromom i vožnjom busem? Ima dosta letovališta do kojih ne moraš da se voziš 2 ili više sati. Nemam pojma, mnogi idu i ništa im ne fali :)

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1642
15.5.2012 21:31:30   
LillyT

Ja bila na Sitoniji u septembru (dva puta) i bilo je super. Nema gužve, lepo i toplo. Mana je što su kraći dani.

Mina, slažem se sa Viking, mada, ja sam stava kad god se putuje negde, to nije maltretiranje ni za mene, ni za dete.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1643
15.5.2012 21:45:09   
minavb
Sta znam, Vanja je malo svilen. Prosle godine je povracao u putu, ne trpi da bude miran ako nie u autosedistu, o hrani da ne pricam. Put bi nam bio prilicno stresan, a inace bas voli da se vozika kolima. Ide nam se u Tursku, odlicni su hoteli, ali kad pomislim na put, prevrne mi se zeludac.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1644
15.5.2012 22:01:58   
LillyT
Ali nikada se nije vozio avionom i autobusom, što znači da ne znaš kako će reagovati. Ne verujem da može da vam napravi neku specijalnu scenu pa da se sekirate zbog toga, ipak je to Turska, 1.5 sat letenja. Ako idete u Alanju, onda vas očekuje malo duža vožnja busom od Antalije (oko 2 sata), što opet nije strašno. Kada sam poslednji put bila u Turskoj, deca (u busu) su bila fenomenalna, crkavali smo od smeha sa njihovim izvalama (izuzev one bebe koja je histerisala u avionu, ali kakva joj je mama, beba je još i dobro ispala).

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1645
15.5.2012 22:07:38   
minavb
Ja sam gadna mama, kanda ce ovaj moj svima da se popne na glavu.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1646
15.5.2012 22:13:39   
LillyT
Znam te, nisi gadna, naprotiv user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1647
15.5.2012 22:18:06   
minavb
Fala. Iskreno, id emi se u Egipat, ali mislim da ne bih bila opustena, plasim se. Da smo sami pa da me bas briga.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1648
15.5.2012 22:24:09   
viking
E, mina, ćuti, mi idemo u Bečiće, uteši se user posted image Što bi rekli, idu i plaču user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1649
15.5.2012 22:32:06   
minavb
Mi kako smo pogubljeni, na kraju cemo kod familije u Ulcinj.user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here