|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
26.4.2012 15:35:49   
madre

IZVORNA PORUKA: marince

Viking ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.
Kaze ''kako da kazem ljudima gde idem na more ''? user posted image

user posted image user posted image user posted image bas sam se nasmejalauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1601
26.4.2012 18:07:11   
nina26
ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.

Onda tm ne bih nikako preporucila da obidje grad SERES user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1602
   RE: Letovanje 2012
27.4.2012 9:25:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Jel bio neko u Athena Pallas Village KLIK?

Ja rezervisala. user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 27.4.2012 9:44:11 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1603
27.4.2012 9:46:40   
maslachak

IZVORNA PORUKA: marince

Ja nasla na trip advisor-u kometare tipa nesmes u sobu da uneses ni vodu.
Ili recimo nisu pustili iz restoranabebu od godinu dana da iznese pola jabuke user posted image
Najvise me zabrinulo to za sokove,zbog klinca.
Konkretno govorim o hotelu Akrathos u Uranopolisu.

Edit:Tash ovaj hotel izgleda fenomenalno!

ja sam bila u Akratosu 2008. i 2009. i koristila AI varijantu..pa sad jesu malo rigorozni tipa za sok ili tako,ali klopu mozes da izneses,ja sam iznosila sa dorucka keks ili pitu ili kiflice ili suvo voce..spakujes,poneses iz sobe posudicu ili uvijes u salvetu,stavis u torbu i izneses,nece te niko pretresati..sok svakako mora u casi da se iznese jer nisam videla flasice soka..posebno decu nisu dirali,a konobari su mladi uglavnom makedonci ili bugari tako da ih upoznas pa su svi okej..rucak je u basti,i laganiji je obrok sa mnogo salata,testenina,musaka i voca koliko hoces,divno grozdje imaju i iz gazdinog je vinograda..ja sam cak prosvercovala drugaricu koja je imala polupansion pa sam je vodila na rucak :) kako god okrenes nema potrebe da ista nosis iz restorana jer je kod bazena kafic,ti mozes da pijes celi dan bilo kod bazena ili kod gornjeg kafica,dete isto,ima gomila "uzina" tokom dana na svaka dva sata,sladoled,hot dog,sendvic,pomfrit,maffini..niko gladan nije,za moj ukus previse je hrane...ali svedski sto im je odlican za sva tri glavna obroka..dorucak i vecera posebno,zaista za svakoga ima po nesto i moze da se bira sve..uvek ima svezeg voca u ogromnim kolicinama..za malu decu je raj na zemlji jer ima i svoju plazu i na plazi postoji kafic i tu ima klope tako da sto se Akratosa tice nemoj da brines,sve je tip top..obavezno,ako ides probaj belo vino,takodje je gazdino,kao i grozdje,ja skoro bolje vino nisam pila..a pila sam ga u ogromnim kolicinama,nikad me glava nije zabolela sto se jel desava kad loces user posted image imam i slike pa ako hoces mogu da okacim user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1604
27.4.2012 9:50:47   
*Alexx*
Rafailovići su, meni, potpuno bzvz. Jesu spojeni sa Bečićima, ali tamo, realno, osim plaže i šetališta uz more, nemaš ništa. Ja ne znam šta bih tamo radila sa Andrejem (osim plaže i mora). Možda se nešto promenilo u poslednje tri godine. U Bečićima je plaža lepa, a u Rafailovićima mi se ne sviđa. Sve je to na 10 min jedno od drugog, može ujutru i da se prošeta od Rafailovića do Bečića, ali mene bi mrzelo da šetam ujutru user posted image

Recimo, meni je prelepa plaža na Rosama, ali to je baš udaljeno i tek tamo nema ništa. Nisam nikad bila u Tivtu, baš nemam pojma.

IZVORNA PORUKA: viking RR
A kakvi su oni Rafailovići? Ja sad pitam kao da sam s Marsa pala, ali baš ne poznajem dobro CG

< Poruku je uredio *Alexx* -- 27.4.2012 9:54:19 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1605
27.4.2012 9:57:41   
Olga75
mi cemo verovatno ponovi u Orebic
pravo mesto za penzionersko letovanje a M je svakako premorena posle celog dana u vodi da je spavala dok je odlacila pizamu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1606
27.4.2012 11:04:19   
marince1
Hvala maslacak!
Na zalost i to je sad rasprodato za jun,tako da otpada.
Ostao je hotel Akti Uranopolis i verovatno cemo tamo.
Tash kad ides?

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.4.2012 11:10:13 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1607
27.4.2012 11:18:30   
Anoniman
12-22.08.

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 1608
27.4.2012 11:29:33   
jelena038
Ja odoh u Herceg novi i ove godine, jak mi se svidela kuca na samoj plazi u kojoj sam bila prosle godine, posebno basta zbog koje na plazu ni ne moras, jer sidjes, okupas se i dodjes u svoje dvoriste na kafu. Mislim da sam objavila slike prosli put, najverovatnije cemo ove godine biti ceo mesec, osim ako mi vantelesna uspe, nemam pojma kako cu morati da se ponasam, al rezervisali smo.
Jedino bih volela da kupim neki stik-internet, ne znam kako stoje stvari sa tim u Crnoj Gori, izludela sam petnaest dana proslog leta nosajuci laptop po kafanama.. Da li neko moze da mi pomogne?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1609
27.4.2012 11:30:39   
Modessty
eeeehhhh
samo mogu da kažem da uživate malo i za mene user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1610
27.4.2012 14:08:08   
gagana83
Mi i dalje ne znamo kada i gde cemo na letovanje.
Zeza nas to sto svakog dana iscekujemo da mm-u uzmu vozacku dozvolu na 3 meseca. Zato ne mozemo nista da isplaniramo.
Kakve smo srece bice bez dozvole jun, jul i avgustuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1611
27.4.2012 14:10:23   
*Alexx*
A vi onda u septembru, kad je najlepše user posted image Ja se i dalje ložim na Asprovaltu u septembru, ili nešto na Sitoniji, apartmanski smeštaj.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1612
27.4.2012 14:14:03   
Anoniman
Alexx, vidi ovo KLIK

Mi smo hteli prošle godine Kostas ili Vangelis ali je bilo rasprodato.

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1613
27.4.2012 14:14:53   
gagana83
U septembru je Uni rodjendan(11. septembra) , ajde to mozemo pomeriti ali slavimo slavu 07. septembra. Ne bih bas drugu polovinu septembra, mada ako mora...
I ja bih na Sitoniju user posted image To nam je opcija no 1

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1614
27.4.2012 14:16:42   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Tash

Alexx, vidi ovo KLIK

Mi smo hteli prošle godine Kostas ili Vangelis ali je bilo rasprodato.

I meni su ove vile zapale za oko user posted image
I Metamorfozis mi se svidja, zato sto je vazdusna banja, Uni bi sigurno prijalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1615
27.4.2012 14:36:04   
*Alexx*
Uf, ove vile deluju odlično, moraću proguglati o Metamorfozisu.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1616
28.4.2012 22:36:05   
ishler
Sitonija je prelepa,ali izbor agencija sto se tice smestaja je uzas i za koji novacuser posted image
Mislim na apartmanski smestajuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 28.4.2012 22:41:01 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1617
29.4.2012 8:35:04   
LillyT
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Uf, ove vile deluju odlično, moraću proguglati o Metamorfozisu.

Kao sam gradić Metamorfozis je sladak, sećam se da je bilo neko igralište, nije ništa posebno velik, ali sve ima. Plaža je bezveze. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1618
29.4.2012 11:15:41   
Veca77
Mi smo malo prođirali skoro ceo Halkidiki prošle godine u trajanju od 18 dana. Smeštaj sam našla preko interneta. Nekim smo bili prezadovoljni, nekim onako, a nekim smo bili prilično šokirani.
Prvi smeštaj nam je bio u mestašcetu na 1. prstu (Kasandra) pod nazivom Mola Kaliva. Tu smo bili odusevljeni apartmanom (40 evra noc - dobili smo apartman za mladence user posted image ). Oko 100 m od mora. Svaki apartman ima pogled na more. To je za preporuku ako idete kolima, jer u blizini imate jaaako mnogo dobrih plaža. Mesto je mirno i nema mnogo Srba (što je meni bilo bitno).
Drugo mesto je Nea Potidea (čim se kroči na 1. prst). Imali smo hotelski smeštaj (noćenje i doručak za 47 evra oboje)50m od prelepe plaže. Hotel nije neki, malo je oronuo, ali je bio zadovoljavajuce cist. Uglavnom, Nea Potidea je prelepo mesto. Ima novi deo sa plažom i kafićima/restoranima, a ima i stari deo (preko magistrale) sa prelepom crkvom, parkovima, prelepim zgradama.
E, ono što ne preporučujem na 2. prstu je Nikiti. Ima dugačku plažu, ali stalno su visoki talasi i plivanje ne dolazi u obzir. Vurvuru ima lepe plaže, za pohvalu je plaža Karidi (podseća na Maldive po boji mora). Na žalost, nismo išli mnogo na jug Sitonije.
Na 3. prstu Uranopolis je prelep. Ima divne plaže na ulazu u grad. Bolje je da ne odsedate u centru već u jednom od hotela na ulasku u grad. Plaže su prelepe, more mirno, ma idealno za kupanje. Volela bih sledeći put (za godinu / dve) da uplatimo smeštaj tamo....

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1619
3.5.2012 12:33:50   
nacaa
Da li je neko bio na Rodosu, konkretno u hotelu El Greco? user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1620
11.5.2012 10:59:03   
Trcosava
Žene jel ima neko preporuku za apartmane u Hrvatskoj, konkretno Istra?

< Poruku je uredio Trcosava -- 11.5.2012 11:04:07 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu nacaa)
Direktna veza do poruke: 1621
12.5.2012 19:56:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nina26

ja sam nasla neko mesto u Grckoj koje se zove Nea mudanija i pristojan hotel tamo,ali mm ni da cuje.

Onda tm ne bih nikako preporucila da obidje grad SERES user posted image

user posted image user posted image user posted image

Prijatelji su nam rekli da su bili prosle godine u Pallini (iza pefkohorija, poslednje mesto na prvom prstu) u nekoj all inclusive varijanti sa klincima (dvoje vrlo zivahne dece) i odusevili su se, kazu da su se napokon odmorili jer je plaza odmah tu, a za decu sva hrana spremna.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 1622
12.5.2012 22:59:20   
Anoniman
Alexx šta si odlučila?
Kada biste vi da idete?

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 1623
15.5.2012 17:03:19   
ishler
Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cuuser posted image
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1624
15.5.2012 17:12:51   
minavb
Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Obezbediću deci dobar život NA SRCE...
Sigurno da je mozak važan...Priprema...trening...predviđanje...i planiranje...Kao i mišići...vežba...trud...i napor...Al...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here