|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
15.5.2012 22:33:06   
Sashica82

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, mina, ćuti, mi idemo u Bečiće, uteši se user posted image Što bi rekli, idu i plaču user posted image

hahahaha

Mi svake godine u porodičnu kuću na Rosama, CG. Prelepo mesto, sve super, ali kad otvaraš kuću na moru, prvo ti treba 7 dana da je dovedeš u normalno stanje, a i kad ideš nazad, isto toliko da je spakuješ. Ja i ćufta bogami ove godine, avionom! Prošle godine sam u 7 mesecu išla dole, a već sam bila 8 kad smo se vraćali. Išli smo kolima, ali 12 sati puta! Pa stigla bih na mesec! user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1651
15.5.2012 22:45:19   
isidora88

IZVORNA PORUKA: tijatija

jesam 12 ned.user posted image

svaka cast,cestitamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1652
16.5.2012 1:06:01   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Mi smo kad je mala imala 2.5god leteli do Turske 4h i tamo nas je privatno vozilo odvezlo do smestaja udaljenog 1h. Imali smo taj peh da je vecernji let kasnio 3h, ali i srecu da smo poneli kolica iako ih mala tad nije vise koristila. Znaci prespavala je svo to cekanje na aerodromu, spavala u avionu i kolima i kad smo stigli bila orna da odmah uskoci u bazen dok smo mm i ja izvlacili slamke ko ce prvi da spava user posted image
Ja do Turske iz Srbije ne znam da li bih se usudila voziti... Avion mi je- u koje god da je doba let bolja opcija. A Tursku preporucujem (konkretno kraj Fethiya za porodicu) jer je sve novo, usluga kvalitetna, sadrzaja za zabavu (ekskurzija itd) na pretek. Interesantnije mi je u Turskoj no u Grckoj, a gostoprimljivost mi je takodje za koplje iznad. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1653
16.5.2012 1:11:33   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: ishler

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cuuser posted image
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Mi smo bili na Halkidikiju proslog septembra i nije bilo hladno... Jeste da nam je predzadnjeg dana padala kisa, ali ostatak odmora je i more bilo toplo i temperature su bile visoke...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1654
16.5.2012 10:26:52   
Anoniman

Mi gledamo Tursku, ali mi se cini da je glupo cimati Vanju da ustaje u 4 za let u 6h, leteli pa se voziti busom do hotela. Sta vi mislite?

Mislim da ga nećeš probuditi u 4, nego ćeš ga ostaviti da spava tebi u krilu. user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1655
16.5.2012 10:32:39   
ishler
Hvala za odgovore za sitoniju,malo mi je lakseuser posted image
Sto se tice uporedjivanja odmora ja bih moju vodila u Egipat samo da je bar godinu veca,jer tamo nema spremanja klope,sa time jos vodimo bitku.
Mislim da ko ima mogucnost bolje je da ode u Egipat ili Tursku nego u Grcku.Jer to je pravi odmor,a ne treba imati strah od bolesti,pa moze se svuda razboleti.user posted image

< Poruku je uredio ishler -- 16.5.2012 10:34:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1656
16.5.2012 10:34:39   
tanjica85
mm i ja bi da idemo u Egipat, ali cisto sumnjam da cemo sad moci da izdvojimo te pare. mozda u septembru.
jel neka od vas bila u Pefkohoriju? nasla sam neku ponudu na netu za 200 evra.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1657
16.5.2012 10:35:56   
marince1
Mina mislim da je Turska idealna destinacija za vas.
Mi bi najradije tamo,ali iz poznatih razloga to otpade.
Jedini problem za avion je ako vm,kao i nama treba sleper da poveze stvari user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1658
16.5.2012 10:51:47   
minavb
Eto, nagovorile ste me. A taman sam juče skakala mužu po ganglijama da to nije za nas.
Bebilina, kako si hranila dete, koje mleko je pilo tada?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1659
16.5.2012 10:54:00   
Jeca*
mi najverovatnije idemo ove godine u Tursku. Još samo da uplatimo. Zasad imamo neki uži izbor hotela, pa još većamo

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1660
16.5.2012 10:55:56   
Olga75
mi i ove godine na Peljesac
volimo da se vozimo 200 sati user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1661
16.5.2012 10:58:31   
gagana83
Vidim, pricate o vremenu na Halkidikiju u septembru.
A je l letovao neko tamo posle 10. septembra? Kakva je tad situacija sa vremenom?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1662
16.5.2012 11:07:24   
ishler
Mina necete pogresiti,to je potpuni odmor,a i on ce uzivatiuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1663
16.5.2012 11:20:16   
Snelle
IZVORNA PORUKA: gagana83

A je l letovao neko tamo posle 10. septembra? Kakva je tad situacija sa vremenom?

Moja drugarica prošle godine i bilo im je fenomenalno, sve vreme je bilo sunčano!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1664
16.5.2012 11:24:50   
IVA 11
Mi cemo jedan dio definitivno u Cg, zakupljujemo stan na mjesec dana stalno. A poslije bismo u Tursku, mm je navalio tamo, vec gledamo neke ponude. Mada sad imamo i macu, a ne vodi mi se na toliki put. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1665
16.5.2012 11:27:07   
Jeca*
Koliko sam ja skontala za Tursku, pogotovo Alanju, važno je i kad se ide, u smislu da je u julu veća vlažnost nego u avgustu...pojma nemam, ima nešto oko te visoke vlažnosti user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1666
16.5.2012 11:49:51   
viking
Vreme na Halkidikiju je vrllo slično kao i kod nas. I kao što u Beogradu krajem septembra može da bude +30, tako može i tamo. A može da bude i +10. To važi i za Istru. Ako je tamo kiša, i kod nas je.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1667
16.5.2012 14:16:27   
Bebilina
Gde ste odlucili ici Mina? U koji kraj?

Eto, nagovorile ste me. A taman sam juče skakala mužu po ganglijama da to nije za nas.
Bebilina, kako si hranila dete, koje mleko je pilo tada?

Moja je mala svastojed i bila je na kravljem mleku, al da si je pitao mogla je na tresnjama da zivi 2ned user posted image Mi smo isli u porodicnu vilu pa smo imali izbor da jedemo u restoranima i da spremamo kod kuce. Ja ne mogu stalno u restoranima jer hrana ume da bude jaka... Istrazivali smo i nalazili restorancice sa tradicionalnom kuhinjom jer taj je kraj "western-izovan" pa ima cesto vise meksickih, italijanskih i britanskih restorana nego turskih. Mi smo cesto jeli na ribljoj pijaci u Fetijama jer ima fenomenalnih restorana za koje ribu biras tu na pijaci, a u restoranu ti spreme. Pronasli smo i fenomenalnu kafanicu u podnozju Kayakoy-a. Jeli na jastucima pod onim kucercima, uzivali i u ambijentu i hrani.
Mi volimo te varijante- lokalno, tradicionalno. Odsedamo i all inclusive i u puno zvezdica, al obozavamo da istrazujemo lokalne obicaje i kulturu. user posted image
Ne znam, Turska mi je u najlepsem secanju. Svasta smo obisli, svakog drugog dana nova ekskurzija i iako meni nije bio prvi put da idem jos mi je ostalo da vidim. Ako te interesuju ekskurzije kucni- tu ima svaceg za videti user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1668
16.5.2012 14:20:58   
minavb
Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove. Nije nama problem zbog naše klope, nego zbog deteta koje i ovako ništa neće da jede. Znači kravicu da nosim u avion?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1669
16.5.2012 14:21:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tanjica85
jel neka od vas bila u Pefkohoriju? nasla sam neku ponudu na netu za 200 evra.

prepuno srba celo leto, nista posebno, ni lose ni dobro. bolje od Paralije, ali ni blizu npr. ostrvima. mana im je sto nemaju (ili barem nisu imali pre 4 godine kad sam ja radila tamo) tuseve na plazi.

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 1670
16.5.2012 14:21:21   
Bebilina

Mi jesmo- mislim da smo od 14og septembra bili prosle godine. Kisa nam je padala jedan dan, predzadnji, ali ostatak je vreme bilo super. user posted image Mi smo bili kolima pa nam nije bilo tesko da se pokupimo i odemo nekud u zatvoreno na par sati posto nam nije letovanje samo zbog plaze, vec volimo i da obidjemo kraj.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1671
16.5.2012 14:36:16   
Bebilina

Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove. Nije nama problem zbog naše klope, nego zbog deteta koje i ovako ništa neće da jede. Znači kravicu da nosim u avion?user posted image

A jel ne bi mali hteo njihovo lokalno... Imaju izbora, a meni Turska nekako ostavlja utisak kao da im je hrana zdravija no u Sr, pa se nisam bojala za krave na antibioticima isl sto inace razmatram user posted image
Ili ako bas neces tamo onda adaptirano vec spremno mozda- ja sam ranije uzimala za poneti Hipp organic, C&G isl jer ne moraju u frizideru da se drze.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1672
16.5.2012 14:39:34   
minavb
Ne, on ima averziju prema adaptiranom. Mogu da probam lokalno, nije problem. Nismo još odlučiliuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1673
16.5.2012 14:44:40   
viking
Eh, mislićemo na vas dok se mi budemo kupali u znoju lica svog u Bečićima...user posted image

Još nismo odlučili, ali ima jedan diiivan hotel koji nam se baš sviša Utopia World se zove.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1674
16.5.2012 14:47:59   
minavb
Čekaj, zar nećet eu moru da se kupate?user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here