|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
18.5.2012 14:41:58   
Shishica

IZVORNA PORUKA: gagana83

Shishi, pa to je extra cena. Ne znam kakvi su apartmani na spratu, na slikama izgledaju odlicno. S obzirom da su i studiji dole solidni, ne sumnjam da su ovi na spratu bas dobri.

Ma super cena-mesto-smestaj.. gore je taj treci sprat kasnije radjen, ima lamperiju, bolji namestaj.. e sad videcemo.. rekli su nam da mozemo i garazu, a trazicu i bebi krevetic ako moze, mislim da daju besplatno..

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1701
18.5.2012 14:44:26   
gagana83
Ja merkam Sitoniju, neku privatnu vilu na samoj plazi
Ovo mi se svidja
http://www.halkidiki.com/maras-marinas/index.htm

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1702
18.5.2012 14:46:31   
Shishica
Inace, jaaako mi je gusto sa menstruacijom i moguce je da dobijem neposredno pred put ili cak tamo.. user posted image
Pronasla sam na netu da je za redovnu (sto bi meni znacilo da ipak stigne ranije jer dobijem na 29-32 dan, ali poslednji put, oko Eminog rodjendana dobila sam 34-ti dan..a sad bi trebalo sto, sto pre..) menstruaciju, policisticne jajnike dobro piti pola litre caja od djumbira (kasikica ravna u provrelu vodu).. pijem pokatkad.. skoro svaki dan pa cu da vidim..

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1703
18.5.2012 14:52:13   
minavb
Ovo je cena koju su nam prvo ponudili, mislim da je bila za 10 dana. VIdecu danas koliko je na kraju, ali mislim da je sasvim ok.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1704
18.5.2012 15:38:18   
Anoniman
Mina, EXTRA izgleda! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1705
18.5.2012 15:43:58   
minavb
Ma da, meni se bas svideo. Jeste da smo bili u Ouranopoliju prosle godine, ali nema veze. Imamo drugare koji tamo vode decu vec 5 godina u Eagles palace.
Inace, sto se tice Aristoteles resort-a, insistirajte na sobama blizu plaze. One gornje su losije i ima stepenica milion do njih, pa ako imate kolica zeznuto je. Znaci sobe do plaze i pripretite ako vas zeznu i idete preko booking.com, mozete da dobijete upgrade za dz kao mi prosle godine.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1706
18.5.2012 16:09:02   
briseljancica
Mi i ove godine idemo na Tasos u privatni smestaj. sto znaci opet serpa i ja drugarimo svaki dan :( Apartman je istina lep KLIK, ali sam mislila da cu ovoga puta ipak ici na PRAVI odmor. Pomozite da se sledece godine opet ne prevarim pa mi napisite sta dajete deci da jedu od hotelske hrane.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1707
18.5.2012 17:52:01   
viking
Sta ce ti badminton, uzmi spidminton, bolje je.

IZVORNA PORUKA: minavb

Marince, svidece vam se. Idemo preko Travel House i kosta nas 1079 evra bez prevoza all inc. Idemo 14.jula. Jupiiii, idem da kupim badminton, imam sa kim da igram.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1708
18.5.2012 18:17:23   
minavb
Da uzmem spid?user posted image
Volim badminton, a sa ovom drugaricom i njenim muzem se super izigramo. user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1709
18.5.2012 18:32:44   
viking
Garantujem da ko jednom proba spidminton, vise badminton igrati nece :-)
Koliko se vozi od Becica do Jaza?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1710
18.5.2012 18:37:28   
minavb
Nemam odgovor na tvoje pitanjeuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1711
18.5.2012 18:48:57   
nenja22
Koliko se vozi od Becica do Jaza?

kad nema guzve ni 10ak minuta, ali bogami taj potez leti i te kako moze da bude zagusen, e onda, mozda neki dobar vetar u ledja da vam dune, pa da ne traje duze od pola sata...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1712
18.5.2012 18:58:55   
viking
Hvala :-)

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1713
19.5.2012 17:07:24   
ishler
GAGANA
jer to Nikiti,kada idete mozda se sretnemo tamouser posted image
Zbog mog bolovanja nismo nacisto kada cemo ali bih volela septembaruser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 19.5.2012 17:09:17 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1714
19.5.2012 19:56:41   
Jeca*
viking, umesto jaza predlazem trsteno i ploce

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1715
19.5.2012 20:15:06   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ishler

Sada sam zbunjena kazu da su Stavros i Asprovalta hladni u septembru.
Ja se prebacim da trazim Sitoniju,vidim kazete i ona je hladna u septembru,ne znam gde cuuser posted image
Neka pise neko sa iskustvom u septembru.

Evo i ja da potvrdim da je Grčka u septembru super. Za malu decu pogotovo. Bila na Tasosu i Haniotiju. Uvek toplo more, nema paklenih vrućina... Još dodatak na sve to da svi sa malom decom tada idu i uvek deca imaju zanimaciju - od onih u pelenama do onih što umeju da se igraju (bila sa sestrićem kad je imao 4 i 5 god).

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1716
19.5.2012 20:41:48   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Ploče su super user posted image Trsteno mi se, ako se dobro sećam, nije dopao.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1717
19.5.2012 22:05:34   
Shishica

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja merkam Sitoniju, neku privatnu vilu na samoj plazi
Ovo mi se svidja
http://www.halkidiki.com/maras-marinas/index.htm

Super je! Hajde pa ako budes isla da nam das izvestaj, mozda nam to bude za sledeci put.. user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1718
20.5.2012 1:48:17   
viking
Hvala na predlozima, obici cemo sve, tamo smo dve nedelje. Kazu da su sredili Jaz pa cemo da vidimo. Poslednji put smo bili u CG pre 9 godina i cetvrti dan smo se vratili kuci, smorili se skroz. Valjda ce ovaj put biti bolje :-)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1719
20.5.2012 6:50:18   
cockic
mi ove godine mozda odemo jedino u CG tj petrovac jer je muz nasao nov posao
i to idemo ako bog da.sa mojom mamom i mojim bratom.

tamo pocetkom jula moja mama ima odmor,ali morali bi avionom.jedino me zeza kolicina stvari
naprimer kolica koja samo imaju 10 kg.
da li neko zna nesto o tomeuser posted image mislim o kolicini stvari.

ja bi jako volela da sa tako malom decom covek moze da ode na tasos meni je tamo prelepo
bili samo ja i mm dva puta.i mogla bi jos stouser posted image
nego jako je daleko kolima sa bebama a avion nema koliko ja znam.to bi bilo super kad
bi tu liniju otvorili opet.kazu da je postojala ali da je ukinuse.

to ostrvo kao da je bas za decu bas je super.ali tamo ove god ne mogu user posted image a volela bi

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1720
20.5.2012 6:55:44   
gagana83

IZVORNA PORUKA: ishler

GAGANA
jer to Nikiti,kada idete mozda se sretnemo tamouser posted image
Zbog mog bolovanja nismo nacisto kada cemo ali bih volela septembaruser posted image

Jeste, ova vila je u Nikitiju. Ni mi ne znamo kada cemo i verovatno cemo znati par dana pred put, tako da je sva prilika da cemo na licu mesta traziti smestaj. Plan je Nikiti ili neko drugo mesto na toj strani Sitonije, videcemo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1721
20.5.2012 8:49:25   
nenja22

IZVORNA PORUKA: viking RR

Hvala na predlozima, obici cemo sve, tamo smo dve nedelje. Kazu da su sredili Jaz pa cemo da vidimo. Poslednji put smo bili u CG pre 9 godina i cetvrti dan smo se vratili kuci, smorili se skroz. Valjda ce ovaj put biti bolje :-)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

na pločama ok, šank nije toliko dominantan i možeš naći deo gde se nema toliko utisak da si "uležaljken"... super čista voda, ali i hladna, meni to nije problem, ali eto, kome jeste da zna, tu su uokolo izvori neki i baš je za par stepeni uvek hladnije...
trsteno, mnogo lepa baš onako lagunica, pesak sitan fin beo i sve to divno van sezone...inače, dignut mulj u kome se valjaju cice sa silikonima i batice sa kajlama, iz onog kafica kad god prođosmo trešti neki katastrofa tuc-tuc...sve u svemu, za moj ukus nikako...
jaz, sređen...paaa, hmmm...nakrcane ležaljke jedna do druge, a oni delovi gde ih nema uglvnom nagužvani isto...ok, onaj deo kad se prođe levo jeste uvek prazniji, mada tu brže sunce zađe...
ali recimo, petrovac, plaža Lučice!
ako krenete tamo, ne dajte se prevariti gužvom koja se vidi kad se zađe na plažu, jer to zaista izgleda totalno bezveze (sve ležaljka do ležaljke) nego se lepo prođe do kraja plaže, što uopšte nije tako mnogo, te mi je još čudniji fenomen da nije gužva u tom delu, a nije...i tu na kraju ovo :)
user posted image
user posted image

meni su doduše favorit mirišta, žanjic, ponto veslo, sve na luštici u stvari, ali to vam od bečića jeste malo dalje...mada, za te dve nedelje ja bih vam svakako bar jednom predložila da odete na tu stranu, i to početkom boravka, možda vam se svidi, pa vas ne mrzi da idete i češće...
zavisi naravno i kad ste ovde, prošle godine gužva ako je trajala tri nedelje, dve u julu i jednu u avgustu i to je to...ovo ostalo, nije da nema ljudi, ali mislim mnogo praznije nego tad pre 9 god kad si bila...u stvari, ako ti je to problem, šta ga znam, meni uvek bio...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1722
20.5.2012 11:36:37   
viking
Nenja, prava si riznica informacija :-) izgleda smo tu kad je najveca guzva, od 21. jula do 4. avgusta.
Bebac je divan :-)

< Poruku je uredio viking RR -- 20.5.2012 11:38:02 >

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1723
20.5.2012 11:53:55   
nenja22
znaš kako, ja sam već drugu godinu ovde uveliko skontala da mi znamo više mesta za kupanje i plaža od prosečnog lokalca (da se ne naljute prisutne evenualno crnogorke) user posted image i nije nam mrsko da se odvezemo 40ak minuta recimo od kotora do arze, naravno, ne radimo to svaki dan, ali svejedno...doduše, ovde je dobitna kombinacija imati ili neko terensko vozilo (da je sreće pa da neku razdrndanu ladu nivu nađemo, niš' mi drugo ne bi trebalo) ili barku, jer toliko ima mesta gde se jako teško može stići zbog raspadnutih ili odsustva puteva, a jednom kad dođeš...uhhh...

a bebca ove godine, videćemo kako ćemo savladavati, već mi se javlja da što sam se odmorila na plaži to mi je, bar za narednih 10ak godina user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1724
20.5.2012 16:05:59   
Mama 78
Ulcinj,herceg novi,sutomore i igalo idemo sa prijateljima koji takodje imaju dve devojčice i ne možemo da se dogovorimo.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here