Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene, primljeni smoooooooo bez vezu, verovatno je tome doprinelo sto nam je jedno vec dete u vrticu ... zene, zelim i vama srecu, javite sta se desava
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:32:01
|
|
|
|
lesica
|
Jeeej! Bravo za vas!!!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:52:19
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: Zenetina Zene, primljeni smoooooooo bez vezu Jedno cedo udomljeno, ajmo sledeci
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 12:55:01
|
|
|
|
minavb
|
ČEstitamooo
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za vas! Ajde i ostale mame da se jave sa istim lepim vestima!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:39:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:39:58
|
|
|
|
cockic
|
super mi nismo sad podnosili papire jer mm nije radio od 1 marta ali sad je nasao posao od 21 maja pa cu ja to morati naknadno jer ja pocinjem tek u januaru mada volela bi max da produzim do marta. pa onda i ja posle duzeg vremena ponovo da se socijalizujem,jer sam kuci od jula 2009 god trebace i meni privikavanje
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:40:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Zenetina , bas mi je drago sto ste prosli , nadam se da ce i ostala deca upasti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:42:04
|
|
|
|
nela79
|
Gae, Iz tvojig usta u Bozije usi
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:43:17
|
|
|
|
cockic
|
ribizla jer oboje radite,mi smo tako prosle god isto nas nisu primili i ako smo oboje bili zaposleni pisali zalbu i morali su nas primiti zato sam sad to bila preskocila da sam slala svoje papire nebi sigurno pa cu cekati mm da prodje 3-6 meseci radnog odnosa pa podnosim papirice i ja.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:44:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci zalba , jel ima neka forma kod njih ili da pisem sama ?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:46:53
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Ma sad ide krug zalbi Ribizla. Stedi zivce. Znas da to svake godine ide tako
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:47:02
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Mislim da je ALexx pisala žalbu prošle godine. Aleeeeexx?
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:48:55
|
|
|
|
cockic
|
ribizla meni je mama otkucala na poslu i odstampala jer mi nemamo stampac.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko traje taj krug , bas mi ne treba sad to maltretiranje Alexx dodjiii znam da je svake godine uzas , ali sam se ponadala da necu proci kroz to , glupaca
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:50:46
|
|
|
|
cockic
|
mi smo napisali zalba za odbijanje upisa deteta u tu i tu ustanovu(naziv vrtica)
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:51:36
|
|
|
|
Anoniman
|
pa to pitam , znaci samo otkucam zalbu i to je to , nemaju oni neki formular koji se popunjava vec kucam sama ..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:54:30
|
|
|
|
nela79
|
Ribizla sama kucas i moras sto vise da im "nakitis". A taj sljedeci krug zalbi traje koliko se sjecam do koliko i ovaj prvi. Ma otegne se to zeno do septembra. Uzas Boziji
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:55:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Žalbu pišeš svakako. Ako su oba roditelja zaposlena, MORAJU ti primiti dete. Ali nisam ja pisala žalbu, mi smo primljeni iz prve. Pisala je LillyT. Srećno!
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:00
|
|
|
|
cockic
|
ja sam znala za sina posle nekih dve nedelje od zalbe da je primljen. napominjem oboje smo radili tako da je odbijanje sa njihove strane bilo neosnovano.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:03
|
|
|
|
minavb
|
Izvinjavam se, bila sam ubeđena da si ti.
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:56:46
|
|
|
|
Anoniman
|
glupa sam za medalju , mislila sam da ce vec u junu krenuti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 13:58:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro , hvala vam , otkucacu i odneti sutra pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 14:06:49
|
|
|
|
peca
|
ribizlo dosadi im
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 28.5.2012 14:15:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Nije primljena , rasplakala sam se od stresa i pobegla kuci , sad ne znam sta da radim , da li se pise neka zalba , prigovor Nadams e da će je posle žalbe primiti, dosta njih je tek tako dobilo mesto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?