|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
16.5.2012 13:17:41   
indy_25
Mi smo jos uvijek na dvoje mokrih gaca dnevno i po jedne od kake. Ako ne obracam paznju na nju i ako se zaigra upiski se i onda mi kaze. Al dobro je isto tako piski i na wc. Najgore je sto mi je muz dosao i vec se budnio sto se ukakila u gace i rekao mi da joj stavim pampers ja sam rekla da necu. On ostaje nekad sam sa njom i ne vjerujem da ce je nuditi kao ja da piski i kaki i ne vjerujem da ce htjeti cistiti za njom ako se upiski. Hoce jednom ali sljedeci put ce joj sigurno staviti pampers user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1126
16.5.2012 15:33:06   
Okica sljokica
Evo imene posle nekog vremena... Mi smo,dakle ,imali pravu dramu od nedelje. Nije htela uopste da kaki ni u nosu ni u pelenu,nigde! A onda je stvarno nastao zatvor..tako da je bilo cicanja,plakanja dok se sinoc uz pomoc raznih sirupa ,sljiva i cuda nije iskakila nekoliko puta i to u pelenu. Sad cemo videti kako dalje...piski na nosu a vidim a cemo imati problem sa "ovim drugim" Jbg,krenulo je super i odjednom ..em se vreme pogorsalo,em je mmotisao na kraci put (danas dolazi) pa je ona mozda i zbog toga protestvovala ..ko ce ga znati ! uglavnom ja sam samlevena user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1127
17.5.2012 16:49:39   
Verus
Piskila juce u nosuuser posted image  kupila sam ovu:

user posted image

rekla sam joj da je to i nova stolica i da moze da gleda miki mousa i sedi tu, a kad piski ili kaki, za nagradu ce dobiti 'zvaku' (skittles bonbonu).  Ucena, kakva psihologija a?user posted image

(odgovor članu Okica sljokica)
Direktna veza do poruke: 1128
17.5.2012 16:53:25   
Anck Su Nmaun
Moje dete trpi vec sat vremena da kaki user posted image
Sve vice nosaa...nosaa..a kad je stavimo odmah ustane. Tako je i sinoc radila, i posle kupanja kad je tata obukao u pelenu kakila user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1129
17.5.2012 18:59:25   
Okica sljokica
Anck mi imamo taj problem od nedelje user posted image posle toga je cak od straha da ako sedne na nosu ce krenuti i jedno i drugo pisnula i u gace nekoliko puta... a to je fino savladala . Evo je u pelenama ,dok se vreme ne stabilizuje. Jbg nece sad na nosu ponovo,nahvatala se straha a i vice joj je vruca(hladna) nosa... Sta da se radi,za nedelju dve jovo nanovo

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1130
17.5.2012 20:50:39   
Anoniman
M juce nije kakio, danas trazi, sedne, rasplace se, ustane. Onda je u neko doba uspeo da kaki, kao odrastao covek (po kolicini), al i dalje trazio da kaki, pa popodne opet na muku kakio, opet kolicinu odraslog coveka. Mislim da je kaka bila tvrda i da ga je bolelo. Namazala sam cmar pantenolom. Pokusajte to kada vidite da hoce al ne moze. Nekako im isklizne. Dal cmar smeksa od kreme, il sta je, ne znam. Meni pali kod oboje dece.

Direktna veza do poruke: 1131
17.5.2012 20:55:08   
Okica sljokica
Tash i to smo probali... A nju je izgleda zabolelo i sad ni da cuje za nosuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1132
17.5.2012 22:44:11   
madre
mi jos nismo poceli... ovo hladno vreme se bas oteglouser posted image cekam da prodje, ali nesto najavljuju da ce par dana biti lepo, pa opet hladno...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1133
17.5.2012 22:50:44   
Anck Su Nmaun
Mi smo piskenje stvarno savladali, ali kakanje.... isto tako sedne pa ustane i place, sve trpi

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1134
17.5.2012 22:55:39   
Snelle

IZVORNA PORUKA: madre

mi jos nismo poceli... ovo hladno vreme se bas oteglouser posted image cekam da prodje, ali nesto najavljuju da ce par dana biti lepo, pa opet hladno...

Mi ćemo sa odvikavanjem krenuti kad krene u školu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1135
18.5.2012 13:29:36   
madre
sta ima veze, znacete da vozite bicikluuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1136
18.5.2012 13:33:50   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1137
22.5.2012 7:45:00   
Anck Su Nmaun
Vec dve noci suva pelena ...ali o tome jos necu da razmisljam, prrvo da savladamo skroz ovo preko dana!

U vrticu je super, za celu nedelju su je samo jednom presvlacicli jer se ukakila!
Kuci super, jedino ako se "svadjamo " pa u onom placu se upiski. A kakanje je problem, redovno u gace user posted image

Napolje...hmm tu i tamo nekad trazi nekad ne...to napolkju mi je jos najveci problem.
Zaigra se i zaboravi se, nekad se i seti da trazi ali retko .

A ekonomski....ihhhh pola pakovanja pelena od prosle nedelje nam je jedva taknuto, sto inace potrosimo za dva dana user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
22.5.2012 8:47:55   
New Mom
Mi nismo pravo skinuli pelene, ali već mesec dana je ili lovim da kaki na nošu (ponudim kad vidim da to namerava) ili je sama tada traži. ALI već 3 dana histeriše na pomen noše, beži, a kad treba da kaki leže ispod stola da to obavi da ne mogu da dođem do nje. Šta sad? Nije mi jasno što sad preokret?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1139
22.5.2012 8:56:40   
crazymama
da nije revolt, jer bata kaki u pelenu?
Kod moje sestre je to problem... Cerka joj je kakila u nosu dok nije provalila da joj brat koji sada ima 4 meseca kaki u pelenu... Sad i ona redovno u pelenu, a za nosu histerise...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1140
22.5.2012 8:57:10   
Anoniman
Jel joj tvrda stolica? Marko je dva dana bežao od noše, i onda kada je uspeo da se iskaki, onda se sve vratilo u normalu, i sada opet traži da kaki u nošu.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1141
22.5.2012 9:07:45   
New Mom
Kad vidi da Kolju presvlačimo uvek "gunđamo" što kaki i pelenu a treba u nošu kao ona.
Nije bila tvrda stolica, kao i inače.

Pošandrcaću uz ovu decu, majke mi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
22.5.2012 9:21:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

Pošandrcaću uz ovu decu, majke mi.

user posted image

Nećeš.

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1143
24.5.2012 13:59:39   
Modessty
Ček da i ja izreferišem user posted image
Hvala onom gore ako ga ima, ali mi već danima nemamo upiškane gaće! I počeo je da kaki na nošu kad je kući, a kod bake je dva dana kakio na šolju. Ali bilo je ono da dva dana ne kaki uopšte, pa ga onda muči stomak, pa ga mi molimo da sedne na nošu.... Onda se odjednom sve okrenulo - sam kaže da mu se kaki i bez problema sedne na nošu ili šolju. Noćas nas probudio njegov plač. Baš nas uplašio. Dok ga nismo malo razbudili pa nam je reko da hoće da piški. Doneli nošu, dete piškilo i spavalo jutros do 7.30h!!! Onda se probudio i opet tražio nošu. Pampers suv!!!user posted image
Samo me ovo vreme ubija. Bilo bi sve mnogo lakše da nije ovako hladno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1144
24.5.2012 16:10:38   
madre
bas sam se pitala kako napredujete, niko nista nije pisaouser posted image
mi jos nismo poceli... ako budem cekala toplije vreme, pelenu cemo skidati sledece godineuser posted image valjda ce uskoro da grane sunceuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1145
24.5.2012 16:17:06   
Snelle
IZVORNA PORUKA: madre

mi jos nismo poceli... ako budem cekala toplije vreme, pelenu cemo skidati sledece godineuser posted image

Mi ćemo vam se pridružiti user posted image
Imali smo juče sistematski pregled i pita nas pedijatar: "A kada planirate da skidate pelenu?" Baš me nešto bilo sramota user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1146
24.5.2012 16:18:38   
Verus
zbog brata...i Helena je tako=sad je malo bolje, piski ali ne kaki u nosu...
IZVORNA PORUKA: New Mom

Mi nismo pravo skinuli pelene, ali već mesec dana je ili lovim da kaki na nošu (ponudim kad vidim da to namerava) ili je sama tada traži. ALI već 3 dana histeriše na pomen noše, beži, a kad treba da kaki leže ispod stola da to obavi da ne mogu da dođem do nje. Šta sad? Nije mi jasno što sad preokret?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1147
24.5.2012 16:42:07   
madre

IZVORNA PORUKA: Snelle

Imali smo juče sistematski pregled i pita nas pedijatar: "A kada planirate da skidate pelenu?" Baš me nešto bilo sramota user posted image

sta te briga, nece ti doci na slavuuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1148
24.5.2012 16:45:47   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ma daj, nemoj da si luda.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1149
24.5.2012 16:51:06   
madre
verus, sad sam videla vasu nosu, super je, mnogo mi se svidja sto je visoka i sto su ravne strane, bez onih udubljenauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here