|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
14.5.2012 12:05:05   
Anck Su Nmaun
Mi smo super celo jutro, 4 puta u nosu, i sad se igra u sobi i vice nooosaaaa, ja dolazim kad ono G.... na vratima...ispalo kroz nogavicu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1101
14.5.2012 12:05:43   
Modessty
user posted image user posted image user posted image klinciii!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1102
15.5.2012 9:24:32   
Modessty
Moj sin je sinoć konačno kakio u nošu!!!!user posted image user posted image user posted image
Imali smo neke goste, a on tražio da sedne na nošu i morali smo da se pravimo da ga ne vidimo šta radi. user posted image A onda smo mu svi čestitali. Bio je sav ponosan user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1103
15.5.2012 9:40:57   
Anck Su Nmaun
Bravooo user posted image

Taca sinoc legla da spava, ( s pelenom naravno) i nije joj se spavalo, i oko pola 10 kaze nosa!
Prvo smo mislili da folira da bi ustala iz kreveta, a onda je sama otisla do nose i bas bas pikila...dusa mala!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1104
15.5.2012 9:46:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Kako piški napolju? Samo ga skineš gde god da ste?

A neeeeeeee, mora u travu. user posted image

IVA KLIKNI

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1105
15.5.2012 9:49:00   
Anck Su Nmaun
Uuu bas juce ramisljam kako napolju da resavamo te stvari user posted image
Jos ni jednom nije piskila napolju ....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1106
15.5.2012 9:51:18   
Olga75
ja zvercicu i sad kad joj se piski napolju uhvatim onako ispod kolena i podignem ( da se ne zapiski user posted image )
jedini uslov je da kaze da ce da piska user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1107
15.5.2012 9:56:42   
Anoniman
ASN, u prvom postu teme koju sam dala IVI piše kako sam ja Luku držala. A onda kada baš otopli, nauči je da sama čučne. 

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1108
15.5.2012 10:01:15   
Modessty
Danilo je juči baki tražio da piški u nošu iako je imao pampers i bio spreman za spavanje. Ja sam se mnogo obradovala što je kakio u nošu. Inače, već dva dana nemamo nijedne upiškane gaće!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1109
15.5.2012 10:14:19   
Anck Su Nmaun
Ni mi juce ni jedne user posted image
Danas je u vrtic prvi dan bez pelene...videcemo oce biti piskenja user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1110
15.5.2012 10:15:27   
Anoniman
Mi juče dvoje upišanih gaća ali mojom i bakinom krivicom. Oba puta je tražio da piški, mi ga stavile, ali nismo spustile piška u nošu, pa je sve piškio napolje. user posted image

Direktna veza do poruke: 1111
15.5.2012 10:18:11   
lesica
Nama je jutros 5 dan za redom kako joj je nocna pelena suva. Kako stoje stvari,od vikenda cu i tu skinuti (nadam se otopljenju)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1112
15.5.2012 10:35:21   
Modessty
već skidate noćnu?! Bravo!
Danilo nema šanse da ne bude upiškan ujutru. Samo se jednom desilo da je pelena bila suva. Sinoć je pre spavanja piškio u nošu i opet mu ujutru pampers bio pun, ne mnogo ali upiškan

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1113
15.5.2012 10:44:52   
IVA 11
Tash, hvala, ali imoj ima "napade" kako se postavi u stojeci polozaj, to je haos sta radi, place, otima se. A hoce na tutu, i po sat vremena sjedi na nju. Moj je juce bio u pelenama cijeli dan jer je naglo zahladnjelo, strah me da ga ne zbunim sad.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1114
15.5.2012 10:47:11   
Olga75
mislim da ako je dete zrelo za skidanje pelena trazice se na nosu bez obzira na pelenu
tako je bilo kod Marije user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1115
15.5.2012 10:50:49   
IVA 11
Trazio jeste(od 7 puta samo 2 piski u tutu, ostalo u gace), ali ga nisam oblacila u gacice da ne prehladi. Mislim da sam pogrijesila. Prije sat vremena je zaspao bez pelene, u gacice, vidjecemo sto ce biti kad se probudi.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1116
15.5.2012 10:52:15   
Olga75
vazno da je trazio , znaci da zna da ce piskiti ili kakiti
sad ce i ovo hladno vreme proci i ode pelena user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1117
15.5.2012 10:54:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Tash, hvala, ali imoj ima "napade" kako se postavi u stojeci polozaj, to je haos sta radi, place, otima se. A hoce na tutu, i po sat vremena sjedi na nju. Moj je juce bio u pelenama cijeli dan jer je naglo zahladnjelo, strah me da ga ne zbunim sad.

Ali ja sam tamo napisala kako sam ga postavljala u sedeći položaj bez noše, kada smo napolju.

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1118
15.5.2012 10:56:15   
IVA 11
Da, znam. Hvala. user posted image Probacu tako cim otopli, jer kod nas duva neki uzasni vjetar.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1119
15.5.2012 20:59:55   
IVA 11
Ni jedne gacice mokre. user posted image Svaki put je trazio tutu, znaci cijeli dan je trazio i piskio kad mu se piskilo. E sad, ima problem. Prije je potpuno normalno kakio u tutu, a vec 3-i dan trpi sto se kakenja tice user posted image , nece u nju da kaki, samo da piski. Sto da radim?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1120
16.5.2012 9:05:36   
Anck Su Nmaun
U vrticu proslo sjajno user posted image

Samo jedne gacice presvucene jer se ukakila.Ocekivala sam da ce i 2 presvlake biti malo jer ce se zaigrati s decom user posted image

Kuci sve super do popodne , kad smo otisli u igraonicu, zaigrala se i upiskila....nista strasno,presvukli se...a mm drami naravno, vidi... izvoli,,,(posto je rekao da joj stavimo pelenu kad izlazimo),a ja nisam dala

Malo tu neznam kako i sta kad izadjemo, jos nije piskila u travi, ili u nekom wc-u user posted image neznam ni da li bi htela user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1121
16.5.2012 9:07:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ni jedne gacice mokre. user posted image Svaki put je trazio tutu, znaci cijeli dan je trazio i piskio kad mu se piskilo. E sad, ima problem. Prije je potpuno normalno kakio u tutu, a vec 3-i dan trpi sto se kakenja tice user posted image , nece u nju da kaki, samo da piski. Sto da radim?

Da ga stavis na solju ? Ne znam , mi jos imamo pelene , cekam da prodje ova jesen , ali bih pokusala sa soljom .

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 1122
16.5.2012 9:32:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Malo tu neznam kako i sta kad izadjemo, jos nije piskila u travi, ili u nekom wc-u user posted image neznam ni da li bi htela user posted image

Mi smo juče piškili i u javnom WCu na Spensu, ali meni je lakše jer je dečak. Bukvalno sam ga digla, postavila u horizontalu nad onaj prljavi WC, i samo naciljala šolju...

Direktna veza do poruke: 1123
16.5.2012 9:41:38   
Anck Su Nmaun
Znam ja kako se drzi devojcica user posted image ali neznam da li bi ona bila voljna da to odradi negde tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1124
16.5.2012 11:06:23   
IVA 11
Nece Ribizlice, place od solje, nece ziv. Moram danas da vidim da mu stavim pelenu, nece da kaki uopste, a prije je to radio svaki dan, a sad znam da trpi. user posted image

Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here