|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
8.5.2012 21:56:27   
marijana22

IZVORNA PORUKA: Ivence

Boze, svasta!!! Kada Crazy rece da nesto nisu imali, ja mislila nesto samo za tebe... bas ne znam sta im je.... i sta da si bila 9 prstiju otvorena?? Ja mislim da su oni to slagali jer ih je bilo mnogo...

Reko covek primamo samo hitne slucajeve...........Necete vi jos 4 sata da se porodite

Ja koliko sam shvatila neki materijal nisu imali, dal sterilini dal nesto drugo............ sad je nebitno

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1226
8.5.2012 22:01:25   
Valerie
e svasta, kakva neozbiljnost i bezobrazluk, nemam reci
Marijana svaka tebi cast na smirenosti i hrabrosti! mogu da zamislim kako je da te vrate a ti se pripremila, u bolovima... treba ozbiljna metla za nase zdravstvo! ali dzaba nase price, sve im prolazi...

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1227
8.5.2012 22:39:09   
pandina

IZVORNA PORUKA: marijana22

Eeee a ja se spremala za porodjaj u gradskoj, iscitala i naslusala se kako su divni doktori sestre........... U noci izmedju 1. i 2.maja dobijem kontrakcije. Odemo u bolnicu. Na vratima sretnemo drugu trudnicu,pregleda nas dr.. Otvorena 3-4 prsta ali ne mozemo da vas primimo nemamo sterilnog materijala user posted image ........ili sta god. I vrate i mene i njuuser posted image Jos ona kaze da im je hitna rekla da je gradska bolnica dezurna za praznike.user posted image user posted image ................ Mislim sta reci????

Eeeee, ne mogu da verujem sta cujem!
Samo ti je to trebalo u tom trenutku...Bas sam razocarana, a sad i brinem da me isto ne snadje.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 1228
9.5.2012 8:13:15   
Ivence
IZVORNA PORUKA: pandina

Eeeee, ne mogu da verujem sta cujem!
Samo ti je to trebalo u tom trenutku...Bas sam razocarana, a sad i brinem da me isto ne snadje.

Ne brini, to oni rade s vremena na vreme, da malo isprazne porodiliste... tri dana pred moj porodjaj su isto vracali sve... sada vlada veliko interesovanje za njih, nekada su bili najgori, a sada su odmah posle Misovica po interesovanju, zato vracaju ljude u druga porodilista...

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1229
9.5.2012 11:52:42   
pandina
Primetila sam da je velika guzva svaki put kad odem, ali to je bas stresno da te vrate u takvom jednom trenutkuuser posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1230
10.5.2012 9:07:57   
nela79
Pandina jos gore bi ti bilo da ti posle porodjja kad si sva nikakva kazu eto malo sacekajte tu...pored WC....trenutno nemamo kreveta za vas :)
Meni je sad to sve smijesno al sjecam se i ja da dok sam i ja lezala kod njih jednu noc su zene dovozili ko po traci :) Cula sam sestru onako u mraku kako ocajno govori : Ama ljudi nemam vise gdje da ih smjestim.
Malo su porodiliste, kreveti se bas brzo popune

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1231
14.5.2012 10:11:48   
Goca0
A jos su zatvorili gore porodiliste i sve premestili na prvi sprat,tako mi je rekla glavna sestra kada sam ja bila tamo(pre 20tak dana) jel se nekada desi da je gore puno dole ne i obrnuto pa doktori lutaju i sestre pa nastane haos,e sad su zatvorili gore porodiliste i sve je na prvom spratu tako da im je sve na jednom mestu,verovatno je zato i tolika guzva

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1232
14.5.2012 10:14:24   
nela79
A jooj pa onda je bas malo soba i kreveta sad u Gradskoj.
Ako se sjecam bilo je na prvom spratu 7-8 soba po 4 kreveta???

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1233
14.5.2012 12:06:07   
pandina
Otprilike toliko.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1234
14.5.2012 12:35:57   
Valerie
mozda neko ko ide na vezbice u gradsku moze da se raspita sta se desava. da li renoviraju, kakvi su planovi. ako upolovace broj kreveta trajno to stvarno moze da dovede do toga da cesto vracaju... a to nijedna od nas koje planiraju da se tamo porodi ne zeli user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1235
14.5.2012 16:33:18   
pandina
Ja idem na vezbice tamo. Nema mnikakvih najava da ce biti kakvih promena u skorije vreme. Tako je kako je user posted image
Malo je porodiliste, ali je prijatna atmosfera.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1236
14.5.2012 18:17:26   
DJURICI
da vam ja prenesem moje utiske...
ja sam 20.04. primljena na treci sprat a tremin mi je bio 13.04. 23.04 sam se porodila i svo osoblje je bilo max korektno i svi doktori ali zato kada su nas smestili u sobe...
u 17h su me prebacili su sobu, gde ima 4 kreveta, nemas mesta da ustanes kao covek. cerku su mi doneli u 18h, nisam stigla ni da se istusiram, pa je dosla babica da me vodi da se istusiram, kupatilo haos. baby frendly je cista glupost, barem da ih prvi dan ostave, dok dodjemo sebi. meni je bilo muka vrtelo mi se u glavi...
vece pred izlazak su me bolele grudi bradavice su mi bile u haosu i trebali su da joj daju dohranu,,, a oni su dolazili na 5 sati a kao treba da jedu na 3 sata, a kada odes da ih podsetis vriste da ce doci....
svi doktori su super, ali zato pedijatri su me skroz naskroz isprepadali....
user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1237
14.5.2012 22:26:58   
j o e
a sto su te isprepadali pedijatri djurici?

i da ne bih sad citala od kulina bana temu, uzela sam uput da odem u gradsku da otvorim karton/pocnem da vodim trudnocu tamo, pa me zanima koja je procedura? jel samo saznam kad radi lekar kod kog zelim da idem i trazim da mi zakazu kod njega? koliko unapred zakazuju? sledece nedelje ulazim u osmi mesec, jel mi rano da vec sad idem?

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1238
15.5.2012 9:10:20   
Anhelito
Joe da, upravo tako saznas kada radi doktor kod koga zelis da ides i dodjes tada. Na salt_eru kazes kod koga zelis pregled. Ne zakazuje se nista nego ako npr.tvoj doktor radi od 10 do 12, dodji ranije da uzmes broj. Uglavnom je guzva kod vecine lekara pa bih ti savetovala da dodjes po broj i sat, sat i po ranije. Nije rano da ides sada, cak naprotiv.

< Poruku je uredio Anhelito -- 15.5.2012 9:11:19 >

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1239
15.5.2012 9:17:15   
j o e
super, hvala :)
sad samo da odlucim kod koga cu i mogu da odem. svi doktori su tako dobri, mislim da cu morati na eci peci pec da izaberem.

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1240
15.5.2012 9:31:23   
pandina
Joe, potrebno je ujutru telefonom da proveris da li doktor koga si izabrala zaista radi tog dana ili je mozda dezuran. Broj je 3810762.
Izgleda da ce ova praksa sa brojevima da se ukine i da se pocne sa zakazivanjem. Npr. da se zakaze ove nedelje za sledecu. Konkretno sam ja prosle nedelje na prijemnom salteru zakazala za cetvrtak kod mog doktora i receno mi je da sam cetvrta.

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1241
15.5.2012 14:10:39   
DJURICI
joe svi doktori su super..
ali izdvojila bih Bojovica, Ljatifija i Mitrovica .....
user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1242
15.5.2012 14:18:39   
nela79
Bojovic porodio prvi put user posted image

Dinulovic vodio obe trudnoce user posted image user posted image

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1243
16.5.2012 19:12:39   
Goca0
ja sam se porodila 24-og i koliko sam primetila sve sobe su trokrevetne,a sto se tice dohrane nikada nije bio problem,ni za sestre ni za bebe a dohrana nije strogo na 3 sata bas zato sto forsiraju da beba vuce iz nase dojke i da se uspostavi laktacija kako treba,novorodjencad nemaju toliko snage pa naravno da nece vuci ako su siti i onda nastane problem i sa grudima i sa mlekom,da ih nahrane na svaka 3 sata koja bi beba sisala????

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1244
16.5.2012 22:31:42   
DJURICI
soba 8 zadnja na hodniku... mislim da samo ona ima 4 kreveta...
a za dohranu drugo vece je proslo skoro sest sati izmedju dohrane...beba je plakala mozda je i tebe probudila nisam mogla da je smirim...pokusavala sam da joj dam da bar malo izvuce da ne dobijem upalu ali su mi bradavice bile skoro skroz unistene...stavljala melem i nista nije vredelo...

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1245
17.5.2012 9:29:40   
Ivence
IZVORNA PORUKA: DJURICI

soba 8 zadnja na hodniku... mislim da samo ona ima 4 kreveta...
a za dohranu drugo vece je proslo skoro sest sati izmedju dohrane...beba je plakala mozda je i tebe probudila nisam mogla da je smirim...pokusavala sam da joj dam da bar malo izvuce da ne dobijem upalu ali su mi bradavice bile skoro skroz unistene...stavljala melem i nista nije vredelo...

Pa oni inace hrane bebu oko 11-12 nocu, i tek oko 6 ujutru, to su nama jasno rekle da nocu nema dohrane,... doduse, moja se toliko drala jedne noci, probudila sve bebe i onda se ova smilovala tek oko 4, dala joj, ali valjda od muke joj toliko dala, da mi se mala rpobudila oko 11, prespavala je sve vizite i preglede :)))

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1246
17.5.2012 14:22:09   
DJURICI
nema su rekli na sata... moja se drala toliko te noci probudila je dve bebe u sobi i mislim jos neke.. uzas... ja sam isla da ih pitam ... one su se izbecile i rekle kao sada ce pa ih opet nije bilo....

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1247
17.5.2012 14:22:50   
DJURICI
nema su rekli na 4 sata... moja se drala toliko te noci probudila je dve bebe u sobi i mislim jos neke.. uzas... ja sam isla da ih pitam ... one su se izbecile i rekle kao sada ce pa ih opet nije bilo....

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1248
20.5.2012 17:39:12   
Linonina
Drage moje sap(a)utnice imam jedno pitanje.
Vodim trudnocu u DZ, a planiram da se porodim u Gradskoj. Pa me zanima kada bi trebalo da pocnem da idem kod doktora koji bi htela da me porodi u Gradsku na preglede i treba li i za to neki uput? Trenutno sam 25 nedelja, ali vreme leti pa me pomalo vec hvata nervoza user posted image

Meni preporucuju tamo dr Sava Mavrica, pa ako ima iskustava dobro bi dosla.

(odgovor članu DJURICI)
Direktna veza do poruke: 1249
20.5.2012 18:00:39   
pandina
Dr Sava Mavric je porodio moju drugaricu i ona je dosta zadovoljna, a tada ga je prvi put videla.

Ja sam ovako uradila, a moguce da postoji i druga procedura. Pri kraju sedmog meseca sam trazila od svoje doktorke u DZ uput za pregled na Zvezdari.
Sa uputom odes na prijemni salt_er i pitas kad radi dr Mavric u ambulanti da ti zakazu (od skoro se zakazuje!). Kad dodjes u zakazanom terminu, opet odes najpre na isti salt_er gde ostavljas knjizicu i dobijas broj. Kazu ti ispred koje ambulante da sacekas svoj red. To je to. Posle toga ti ne treba nikakav uput (osim samog uputa za porodjaj koji je obavezan), dolazis na kontrole i ostalo u zavisnosti od toga kako se dogovoris sa doktorom.

Mislim da cak ne moras da odes da zakazes, mozda moze i telefonom. Samo treba zvati ujutru.

< Poruku je uredio pandina -- 20.5.2012 18:01:37 >

(odgovor članu Linonina)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here