Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 7.5.2012 0:07:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda ćemo i mi tako.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 7.5.2012 12:38:11
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: madre mi koristimo nestle junior 1+ zadovoljna sam probali smo i nan3, ali ne znam u cemu je razlika... a nama se blizi drugi rodjus, valja nam juriti 2+ Nestle junior 2+ se više ne prodaje u Srbiji jer se loše prodavao i nema ga možda se nađe u nekoj Aksi još Nestle junior 2+ sa ukusom meda ali teško, razlike između ova dva mleka su minimalne (malo u koncentraciji gvožđa) tako da verovatno ostajete na 1+
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 7.5.2012 13:54:38
|
|
|
|
cockic
|
mi za lenu koristimo bebelac samo jednom u toku dana posto je dojim i imam za sad ok kolicinu neka potraje barem do 6 tog a sin je samo sikio do 14 m.kravlje je pio svega 20 dana i od kad je prestao da sisa pojede ga zajedno sa plazmom to je sve sto hoce od mleka. formulu nije voleo i kad sam htela da mu ubacim sa 7 meseci nije je hteo. tako da razlog zasto maloj dajem barem tu jednu flasicu od oko 120 ml prvo siki pred spavanje pa ona taj dodatak i to je sve,je zato da bi ga pila od 6-9 meseca jer bi je do tad dojila a onda bi morala formulu. sve to da bi navikla na taj cudan ukus formule. to je moje misljenje. nebi da prolazim kroz ujede ponovo a da nemam izbor sta da joj dam ako nece onda bi morala da siki min godinu.a i ovaj put mozda ranije pocnem da radim.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 8.5.2012 5:15:07
|
|
|
|
smeskicTB
|
definitivno nije slucajnost-na aptamilu dosta beba bude brzo gladno! Bea kako si menjala formulu? Ja sam S sa aptamila na bebelac postupno, ali sa prematuraq na 1cu odjednom.. Evo sada i A sa prematura na nan postupno..cisto da znate da je tako sigurnije..A se javio zatvor-kakio je posle svakog, a onda nije skoro 24h... Nama su novalac ili nan u bolnici, za A preporucili.. Dragocena sprava je grejac. Uvek mi je upaljen sa flasicom vode i po potrebi smuckamo mleko. Nemam da mislim o temp. Ma svakom bi preporucila. Snaji cu uzeti kada se porodi. I oni su odusevljeni-kada se sete kuvanja, hladjenja... I ja jednom dnevno skuvam vodu..Videcu kada cu na rosu preci.. Inace, S mi manje bljucka..gotovo nista! Definitivno je bio halapljiv..a i nije povecavao kolicinu..a lepo napreduje...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 12.5.2012 16:32:03
|
|
|
|
ivana70a
|
imam pitanje za mame cije su bebe na Humani, mi smo do sad pili Humanu 2 medjutim od 10og meseca je Humana3 medjutim to je neko mleko koje je obogaceno zitaricama i ima da li aromu samo ili i sastojke banane i jabuke, kako koja kutija... e sad meni je to malo bezveze, ja hocu cisto mleko da pije bez aroma i dodataka te vrste... na Humani 2 ne pise da je od 6-10 meseci , pise da je od 6og meseca... Da li gresim ako nastavim sa Humanom2 i posle 10og meseca?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.5.2012 12:38:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Koliko dugo moze da stoji otvorena kutija AD mleka? Mi smo kupili jednu kutiju, otvorili, i H to nikad nije pila, a posle smo jos jednu dobili. Dala bi ih nekome, jer mi to sigurno necemo koristiti, a zao mi da bacim
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.5.2012 12:43:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Ivana mi smo tad presli na ono sa bananom,nisam sigurna ali mislim da moze to bez ukusa do godinu dana
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.5.2012 14:48:32
|
|
|
|
ivana70a
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ivana mi smo tad presli na ono sa bananom,nisam sigurna ali mislim da moze to bez ukusa do godinu dana a jel su ta sa bananom i jabukom normalna mleka ili dominira miris vocke.. jel moguce da nema obicna humana3,tj bez ukusa?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.5.2012 20:48:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Ivana mi nismo ni trazili tako da ne znam,Andrea je lepo prihvatila i to,posle je bez problema presla i na kravlje.Iskreno ne secam se koliko se osecalo na voce.A da predjete na neku drugu formulu koja ima normalne ukuse kad napuni godinicu?
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 15.5.2012 21:17:14
|
|
|
|
nenja22
|
humana trojka nema bez ukusa, zaista...a apamil 3 je bez ukusa, mada meni se cini da malo mirise na vanilu...svakako, kosta kao da i nije primetio razliku
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 0:04:07
|
|
|
|
Yula
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Koliko dugo moze da stoji otvorena kutija AD mleka? Mi smo kupili jednu kutiju, otvorili, i H to nikad nije pila, a posle smo jos jednu dobili. Dala bi ih nekome, jer mi to sigurno necemo koristiti, a zao mi da bacim Obicno oko 4 nedelje, otvoreno. Neotvoreno verovatno ima dug rok trajanja, pretpostavljam oko godinu dana.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 0:11:38
|
|
|
|
MicinaMama
|
Zene ni impamil nije los ni malo,moja mica je to mleko i prihvatila ali ja se napravim malo pametna i udarim po aptamilu jer je skupli "skuplje-bolje" ali i nije bas tako....aptamil je preradjen jer ko zna koja nama klasa stize,a impamil je ja mislim domaca proizvodnja pa je time i sigurno i bolji i sve...A i cena je manja time i pristupacnija.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 0:15:48
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ah zaboravih da dodam...u to sam ubedjena da je dole kod nas u Srbiji i Bosni preradjeno jer sam ovde kupovala aptamil da nastavim sa istim i verujte mi da nisu isti ni prah sam po sebi a ni ukus.Ja sam tih AD mleka izmenjala i te koliko,skoro sve sam i probala.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 20:33:32
|
|
|
|
Sashica82
|
Mi smo koristili i koristimo NAN. Ne znam da li je neka od mama primetila kako NAN 1 i 2 imaju drugačiji ukus? Mislim, bez problema smo prešli na 2-ku, ali kad sam jednom prilikom probala da proverim temperaturu - fuj! Ima ukus kao zemlja (kao da sam je probala, ali znate šta hoću da kažem). Pretpostavljam da ima dosta gvožđa. Đole mi se nije bunio, samo hoću da kažem da mi je gadnooooo.... NAN 1 je bio sladak.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 22:13:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nikad nisam probala ad mleko, niti me zanimalo kakvog je ukusa. Čim on lepo jede - dobro je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 22:43:05
|
|
|
|
peca
|
Mi smo pili obican bebelac1, i nekoliko dana nas je mucio stomacic, ja rekoh ajde da promrnimo, ali ne skroz, i uzmemo bebelac ec (extra care) on je kao laksi za varenje, dza bu... to mleko toliko peni da ja nemam reci, i kako ona sisa i vrti baloncice pravi se jos grdja pena, i nece da se skine sa flasice, moram cetkom i deterdzentom da je bas ribam... dva dana pijemo njega, ne vidim nikakvu razliku...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:02:52
|
|
|
|
peca
|
Ne mogu da uredim post Meni je jako cudno da toliko peni jel neko pio ovo mleko i da li i druga toliko pene ???
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:05:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Peco ,nemam pojma, mi pijemo Nan..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:07:38
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
Nisam koristila Bebelac, drugarica jeste ali mi se nije žalila da peni. U poređenju sa prethodnim kutijama se konkretno ta kutija razlikuje ili svaki Bebelac peni?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:10:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Peco, moja pije obican Bebelac. Malo zapeni ako jako promuckam bas, inace ni ja to nisam primetila. Ponekad on a vrati neki baloncic, ali nisam primetila penu kao takvu niti da se flasice tesko peru.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:12:19
|
|
|
|
peca
|
Mi nikad nismo pili drugo nista sem bebelca1 obicnog, i on ne peni nista posebno, zapeni kad ga dobro promuckam, ovo je bebelac ec, kazem, nikad drugo mleko nisam probala, od pocetka je na bebelac1 tako da mi je ovo prva kutija ovog, i ne znam koliko je normalno da neko mleko peni ....a drugo nemam... pfff....
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:15:22
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
Ne znam kako mućkaš mleko Peco, da li radiš ono da prvo sa malom količinom vode izmučkaš prah pa onda dodaš ostalu vodu? Tako manje peni. Ja sam Novalak sve odjednom mućkala ali Novalak nije penio.
< Poruku je uredio Vila Dobrila -- 20.5.2012 23:16:43 >
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:38:49
|
|
|
|
peca
|
Kao i do sad, onaj bebelac mi nije penio, nego, ni nema tu toliko mnogo pene odmah, ali kako ona pije i verovatno ubacuje vazduh ima je sve vise i vise, napravila sam pauzicu da podrigne prase, spustila flasicu na sto, i ono iz nje izlazi pena Koliko sam skontala onaj obican je masniji, ne znam da li to ima neke veze...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:45:36
|
|
|
|
Vila Dobrila
|
Ne znam, možda da promeniš formulu i da ne razmišljaš, vidiš da generalno nisi zadovoljna Bebelacom, ni običnim ni ovim drugim.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 20.5.2012 23:49:39
|
|
|
|
peca
|
Ma zadovoljna sam ja bila onim obicnim, nego par dana je zezao stomacic, ostali smo bez mleka i otisli po bebelac, i rekoh ajde da uzmemo jednu konzervu ovogda probamo, lakse za varenje, bla, bla, bla... i ovo me ostavilo u zbunu, a ona od kad pije ad pije bebelac i nije imala problema, lepo rucka, ne bljucka, lepo napredovala, redovno je kakila... ma... ni ja vise ne znam.. Mozda je neka faza, ovde se svi vade na neke faze
< Poruku je uredio peca -- 20.5.2012 23:50:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?