Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 10:18:48
|
|
|
|
peca
|
, Zar nije ok da bebac kaki jednom dnevno ? Ova moja kaki jednom dnevno, i odprilike uvek u isto vreme, nekad, ali retko se desi da kaki dva puta
< Poruku je uredio peca -- 26.4.2012 10:19:51 >
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 10:20:52
|
|
|
|
Lilla
|
Ja ne hladim vodu. Prokuham je, ohladim skroz i naspem u termos. Kad mi treba za obrok naspem u flasicu, zagrijem u mikrovalnoj na temp koja mi treba, dodam prasak i napravim formulu Tako mi je najlakse a i najbrze.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 10:43:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanica82 Mame jel koristite Cool Twister? Baš gubim vreme na hlađenje vode za mleko a beba mi je nestrpljiva pa bi mi ovako nešto baš pomoglo. Zanima me kakva su iskustva? Ja sam dok sam kuvala vodu, prokuvam jedno lonče i vrelu vodu sipam u termos, prokuvam još jedno i ostavim i lončetu da se ohladi. Kad treba mleko sipam malo iz trermosa a malo iz lončeta i gotovo. Termos i lonče su po 0,7l i to mi je bilo dovoljno za 24h tako da sam jednom dnevno kuvala vodu. Sad odavno ne prokuvavam, dajem joj Rosu iz flaše pa samo zagrejem kad mi koliko treba.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 18:02:53
|
|
|
|
lanica82
|
Onda se više isplati kupiti termos, koristiće u svakom slučaju i posle... Kupila sam jedan ali sam ga tek kući otvorila i mnogo mi miriše na plastiku pa ga nisam koristila..
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 18:39:08
|
|
|
|
Anoniman
|
da, termos je obavezan za one koji hrane bebu ad mlekom. njega cete koristiti i kad duze odsustvujete od kuce. nego, da li je moguce da beba vise ne zeli da pije mleko koje je do pre neki dan pila? juce smo bacili malo sto je ostalo u staroj kutiji, kao mozda bas to nece da pije, i otvorili novu, ali evo danas i sa njom zeza. ne popije vise od 100 ml po obroku. prekjuce joj je mm pokusao dati i formulu br 2. ali nista, nije htela.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 26.4.2012 18:48:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ksenči, dođe im takav period. Mare jesno vreme nije hteo mleko, uveče popije ali preko dana jedva 100ml a već je tada pio po 180ml. Sad normalno pije.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 29.4.2012 7:57:00
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: ksena da, termos je obavezan za one koji hrane bebu ad mlekom. njega cete koristiti i kad duze odsustvujete od kuce. nego, da li je moguce da beba vise ne zeli da pije mleko koje je do pre neki dan pila? juce smo bacili malo sto je ostalo u staroj kutiji, kao mozda bas to nece da pije, i otvorili novu, ali evo danas i sa njom zeza. ne popije vise od 100 ml po obroku. prekjuce joj je mm pokusao dati i formulu br 2. ali nista, nije htela. Kseno eno ja na prethodnoj strani pisala da smo promenili Aptamil baš zbog toga što je mali gospodin počeo da se buni i odbija. Nemam pojma šta mu je to nadošlo ali bila je muka dva,tri dana nahraniti ga (što inače uopšte nije slučaj) i promenila sam mleko,uzeli smo Nan. Sad pije najnormalnije, ali što je zanimljivo uvalim mu i Aptamil povremeno (dok ne potrošim zalihe) i sad popije i njega bez problema Što se grejanja vode tiče, termos je najpametnija stvar koju sam dobila na poklon. Moj ima 350ml tako da je zgodan i kad idemo negde za torbu i drži bukvalno 24sata vrelu vodu. Ja prokuvam ujutru,stavim u termos i onda mešam sa običnom Rosom tako da mi potraje ceo dan, uveče opet sipam vrelu i tako u krug
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 29.4.2012 12:59:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Meni rekose da je najbolje ad mleko Novalac ima neko bas za tek rodjene bebe koje umanjuje pojavu grcica ,ima neku oznaku na sebi sad zaboravih koju...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 30.4.2012 17:10:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanchy i drugi proizvodjaci imaju mleka sa tom oznakom, mislim da je AR ili tako nesto.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao sto Ksi reče ima još mleka tog tipa. Imaš Aptamil AR, Nestleov NAN Pro sa bifidusom je takođe za probavu dobar. Inače Novalac se teže nalazi a ako kojim slučajem to bude primarna bebina hrana, mnogo će ti značiti da mleko možeš da kupiš na svakom ćošku umesto da ganjaš 3 i po apoteke koje ga drže. Sad moje pitanje iskusnim mamama: mi smo na NANu, i danas kad sam kupovala mleko shvatim da se bliži rođendan i da nam valja za malo jače od mesec dana menjati mleko. Imamo 2 opcije, jedno je NAN 3 koji je skuplji i nema ga baš uvek i svuda. Druga opcija je Nestle Junior 1, malo jeftiniji i čini mi se da se lakše nalazi. Šta mi je bolje? Cena nije presudna, nego ono što je dobro za Žabu... Nemam predstavu ni u čemu je razlika.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:24:40
|
|
|
|
tijatija
|
Posavetuj se sa pedijatrom , ja sam oko godine pocela sa kravicom, ustavri posle uvodjenje belanca...
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:27:39
|
|
|
|
tijatija
|
Ja sam sad presla na Aptamil 2, do skoro je pila AR jer je bljuckala, pa posavetu pedijatra smo jos od drugog meseca uveli AR, mada nam je ona savetovala Novalac ali ovde u CG se tesko nabavlja, ponekad smo imali problema i sa Aptamilom i nema ga u sviim apotekama
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:31:48
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Meni rekose da je najbolje ad mleko Novalac ima neko bas za tek rodjene bebe koje umanjuje pojavu grcica ,ima neku oznaku na sebi sad zaboravih koju... AC tj anti colic. AR je anti regurgitation.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:46:04
|
|
|
|
Anoniman
|
mina gae, gledaj da se lako nalazi, ili ako mozes dogovori se sa nekim apotekarom da ti narucuje mleko koje ces koristiti, tako mi radimo jer se hipp ovde tesko nalazi.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:50:56
|
|
|
|
minavb
|
Gae, mislim da je Nestle ok. Čini mi se da ga je mihin Miloš pio, nisam sigruna. Mi smo na kravici, nije skupa i svuda je ima.
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 3.5.2012 12:56:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam mislila da kravicu ostavim za posle drugog rođendana. Videćemo.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:44:57
|
|
|
|
mihi
|
Evo Gae Moj sin i dalje pije Nestle junior1+ sa probiotikom i EFA, ja sam jako zadovoljna, jedino što ga ima samo uRodi u Idei gaviše nema, ima gaAksa. super maxi. Nan 3 imaš u svakoj IDEI ja sam sad na dnu kutije i sutra moram u Aksu da kupim mveko (tako kaže Miloš) On pije samo uveče tako da nam kutija traje.
< Poruku je uredio mihi -- 6.5.2012 23:48:40 >
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ga i u DISu. A koja je razlika između njega in NAN 3?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:50:49
|
|
|
|
mihi
|
Koliko sam gledala nikakva, malo u sadržaju proteina i gvožđa ma neznatno, Inače Miloš je jedno vreme pio Nestle junior 2+ al sada ga više nema na našem tržištu.Sestra kad dođe iz Švajcarske ona mi donese po 5 kutija.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:51:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ti, Mihi! I mi ćemo njega!
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:52:04
|
|
|
|
mihi
|
A zanimljivo nema nestle juniora 1+ u apotekama ne znam zašto?
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:52:55
|
|
|
|
mihi
|
U Rodiću s popustom 449 din ima ga i tempo zaboravih.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:54:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je u DISu toliko pa plus 10% popusta.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:58:42
|
|
|
|
mihi
|
U to je onda super cena.
|
|
|
|
RE: Koje AD mleko koristite 6.5.2012 23:59:56
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Sad moje pitanje iskusnim mamama: mi smo na NANu, i danas kad sam kupovala mleko shvatim da se bliži rođendan i da nam valja za malo jače od mesec dana menjati mleko. Imamo 2 opcije, jedno je NAN 3 koji je skuplji i nema ga baš uvek i svuda. Druga opcija je Nestle Junior 1, malo jeftiniji i čini mi se da se lakše nalazi. Šta mi je bolje? Cena nije presudna, nego ono što je dobro za Žabu... Nemam predstavu ni u čemu je razlika. mi koristimo nestle junior 1+ zadovoljna sam probali smo i nan3, ali ne znam u cemu je razlika... a nama se blizi drugi rodjus, valja nam juriti 2+
< Poruku je uredio madre -- 7.5.2012 0:02:21 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?