jelena038
|
Joj, Indi, plakala sam i ja sto puta, ne zbog ovakvih scena, nego se desi da ti neko pokvari izlazak i provod iz milion razlicitih razloga, i to se nekako uvek potrefi da sam sama kriva, jer sam htela da svima bude dobro. tipa: da se svi nadjemo, tipa: da muzika svima odgovara, tipa: da resim problem dece, tipa: da resim problem finansijskog dela provoda, tipa, tipa, tipa.. i naravno, posebno kad namrisu da je nekom stalo da svima bude dobro, nadje se neki majmun da mu nista ne valja i da, naravno, uvek ti budes kriv. Onog casa kad budes pocela da brines prvo da je tebi dobro, pa tek onda, ako ostane mesta i za druge, da mislis i o njihovom ugodjaju, moci ces da se provedes. ja sam prilicno nepopravljiv slucaj, ali ti si potencijal i menjaj stvari dok mozes. ne mislim na razvod, nego na to da kad ides sa svojim drugaricama, samo kazes na vreme da ides, a on sam nek konta kako ce da pricuva decu i kad ce da ode na tenis. Jer, poenta izlaska je da odmoris mozak, ispricas se, izdjipas, napijes, stagod, a ne da mozgom budes kod kuce. Onda je besmisleni izlaziti. Volela bih da vidim da njima neko ukine redovne kafe, piva, utakmice i sve gde idu da pobegnu od zena i dece. Pola njih radi duze samo zato da bi sto manje slusali vrisku u kuci, to je ziva istina, da ne pricam da taman tu razliku koju dobiju bace taman na kafe, dorucke, ruckove i sve ono sto moraju da plate jer su na poslu. Imam prijatelje koji mi to otvoreno priznaju, a i moj novinarski posao mi je omogucio da godinama svakodnevno snjuvam po gradu. Ne mozes u radno vreme, bre, stolicu u kafani da nadjes, od sve samih zaposlenih ljudi, koji se satrase od posla i nemaju vremena da proset_aju s decom i zenom (to im je omiljena tema kad se nadju u iole porodicnom okruzenju). Nemam protiv, ali mrzim licemerje. Rintala sam i ja po ceo dan, mm nikad nije, doduse, ali smo oboje shvatili da nam dzaba pare ako nas nema nigde. I sad smo jedine dve budale na bazenu koje zajedno vode dete na plivanje. Uvek je to jedan roditelj. Drugi ima posla.. Tako da, ako ne izlazis ti, izlazice on, to je tako jednostavno za shvatiti. A telefon pocni da zaboravljas kod kuce, to ti onako, od srca preporucujem.
< Poruku je uredio jelena038 -- 27.4.2012 15:56:59 >