|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
26.4.2012 14:46:04   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Indy, pisala sam ti gore: nosi haljine ali nosi stvari sa ukusom, da me ne razumes pogresno, ali ja isto mislim da nije ukusno ne samo za neku majku, nego za bilo koju "finu" zenu da nosi neke dopi**ke. Mozes biti i sexy i elegantna u isto vremeuser posted image Sigurna sam da ce uvek biti veoma ponosan da te "proseta pod ruku". Ne bacaj sve u vodu tek tako, slazem se sa tash za sve sto je napisala. Trava nije uvek zelenija na drugoj strani. Samo nam tako izgleda. I tudj zivot nam cesto izgleda bolji od naseg, a ne znamo cesto, sta se desava "iza zavesa". A ti najbolje znas kako gadno moze biti u nekoj vezi, ipak to sto tm radi su sve smesne stvari naspram nekih drugih. Vidis da je voljan da se menja, a znas da je brak veliki kompromis.

I ovo sve dolazeci od totalnog ne -takticarauser posted image

Draga verus on meni nije dao suknju ni u kakvom obliku mozda neku dugu. Ja kad izlazim sa njim uvijek se oblacim elegantno. Kad izlazim s drugaricama obucem minjak ali nije bas do guzova i jeste malo se obucrm sexy. Ali on meni ne da bilo kakvu suknju da obucem ili haljinu pa cak i one siroke pantole jer jad obucem tange oslikavaju mi se guzovi i malo treskaju pa ni to mi ne da. Evo sad cu ti postaviti sliku jedne haljine koju on meni ne da obuci.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 776
26.4.2012 14:46:11   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 777
26.4.2012 14:46:19   
Anoniman
Tash, mislim da Vuka nije mislila da preuzmeš i sijalicu na sebe nego da on povremeno pomete i spakuje sudove, opere veš a ti povremeno zavrneš sijalicu. Tako je bar kod nas. Mm i kuva i pere i usisava, i riba kuhinju i kupatilo ali i ja sve to radim pa ko se čega dočepa koji dan... Bez posebne raspodele.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 778
26.4.2012 14:48:04   
Anoniman
Ja kad izlazim sa njim uvijek se oblacim elegantno. Kad izlazim s drugaricama obucem minjak ali nije bas do guzova i jeste malo se obucrm sexy.

Mico, ovako kad napišeš, nije ni čudo što se ljuti.
Šta bi ti pomislila da je obrnuta situacija?
Ja recimo kratke suknje nosim kada idem sa mužem, ako idem bez njega, uglavnom sam u farkama (ali imam deklote user posted image ).

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 779
26.4.2012 14:50:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Tash, mislim da Vuka nije mislila da preuzmeš i sijalicu na sebe nego da on povremeno pomete i spakuje sudove, opere veš a ti povremeno zavrneš sijalicu. Tako je bar kod nas. Mm i kuva i pere i usisava, i riba kuhinju i kupatilo ali i ja sve to radim pa ko se čega dočepa koji dan... Bez posebne raspodele.

Znam ja šta je ona mislila, a zna i ona šta sam ja mislila.
S obzirom na količinu vremena koju provodi kod kuće, ne znam kada bi decu video kada bi u to vreme uzeo da mete. Sijalica ipak ređe pregori. user posted image Šalu na stranu, ne smetaju meni moje obaveze, i ne želim da ih on radi. Uglavnom subotom on kuva, ili nemamo ručak. user posted image Dakle, nije to baš tako crno-belo, ali ja i dalje neke stvari neću da radim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 780
26.4.2012 14:52:40   
indy_25
user posted image

Ja,ne vidim ovdje nista provokativno ova haljina je meni malo iznad koljena lijepo mi pada i ocrtava liniju. Ja sam se navikla tako oblaciti pa zena sam volim to.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 781
26.4.2012 14:56:04   
vukosava
Indi, to je very sexy haljina... Ako si lepa i zgodna zena naravno. Ako nisi onda je totalno ne seksi.

Garant to on u svojoj gladi vidi ovako:

user posted image

a ti ovako:

user posted image

Mislim da muskarce najvise uzbudjuje crvena boja, naucno je dokazano eksperimentima...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 782
26.4.2012 14:58:45   
Sanchy
Iskreno nije se rodio taj koji meni moze nesto da zabrani ili dozvoli,to nisu mogli ni majka ni otac a kamoli mm,,svasta.....to po meni nije bas normalno....a drugo ,provokativnije se oblacim samo kad sam sa mm ili drustvo u kome je i on,a kada sam sa drugaricama ne,ne zelim da stvaram probleme ni sebi a ni njemu a do problema zacas dodje..nauk iz proslosti....tako da treba dobro razmisliti sta i kako u zivotu....

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 783
26.4.2012 15:01:12   
Anoniman
I ja mislim da je to prilično provokativna haljina.
Ja je recimo ne bih nosila nigde sem na plažu, da ispod imam kupaći.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 784
26.4.2012 15:09:07   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Tash

I ja mislim da je to prilično provokativna haljina.
Ja je recimo ne bih nosila nigde sem na plažu, da ispod imam kupaći.

Pa eto dobro imam takvu i zelenu sad sam stavila crvenu. E ebiga ja se necu drugacije nikada oblaciti od ovoga ako hoce nek svati ako nece nek trazi neku umotanu.

Sanchy a kako to mislis napravices i sebi i njemu problem ako izadjes u haljinici. Ja po danu se oblacim sportski i u dzinsu a moji izlasci su uglavnom klubovi kada po noci izlazim a i to je vrlo rijetko.naravni da se tamo nikad necu obuci kao kad se oblacim po danu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 785
26.4.2012 15:19:28   
Verus
imas, imas sto jes jesuser posted image
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja kad izlazim sa njim uvijek se oblacim elegantno. Kad izlazim s drugaricama obucem minjak ali nije bas do guzova i jeste malo se obucrm sexy.

Mico, ovako kad napišeš, nije ni čudo što se ljuti.
Šta bi ti pomislila da je obrnuta situacija?
Ja recimo kratke suknje nosim kada idem sa mužem, ako idem bez njega, uglavnom sam u farkama (ali imam deklote user posted image ).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 786
26.4.2012 15:20:07   
madre
indy, haljina je superuser posted image jos ako ti stoji tako kako si ti opisala, tu nema nista provokativno, vulgarno... ma na granici je da ne bude ni malo sexi vec samo lepauser posted image ali svakako ne bih da ti stajem na muku...
imala sam momka 5 godina, koji je bio isti tvoj muz... u svakom pogledu savrsen, ali user posted image (mora biti tog ali) preterano ljubomoran i posesivan! izludjivao me je! cekala sam 5 godina da se promeni a onda pobegla glavom bez obzira... tako da te skroz razumemuser posted image ali to je bio samo jedan momak u nizu, kod muza mora dobro da se razmisli, izvaga pa tek onda donose odlukeuser posted image ljubim te mnoooogo...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 787
26.4.2012 15:24:43   
Verus
indy, muskarci su posesivni, sigurno to vec znas. Evo ti primer: ja sam sad daleeeko od onog sto sam nekad bila, izgledom telom i ostalo. Jbg nisam elegantno nosila trudnoce i ostavilo je traga, i nadam se da cu se opet dovesti u red. Sedim na ugaonoj u cosku i pumpam mleko. Zatvorila sam venecijanere na oba prozora, koji gledaju na ulicu, sa tim, da ispred imamo 2 zbuna i svakako bi bilo tsko nesto videti. A on meni: "nisi dobro zatvorila venecijanere, pa sve se vidi!"> Kazem ja njemu: "jbt, nema sanse kroz te rupice sto su ostale da neko vidi nesto, pa jel ti mislis da komsija ceka ja da pumpam mleko da mi gleda sise??". A on ode do prozora, i sirom otvori oba i kaze: "e pa eto ti sad" i ode!! user posted image Pa pukla sam od smeha. Hocu ti reci, smatraju nas njihovima, i nece brate da te drugi vidi golu pa makr to bilo i pumpajuci mleko. A mm mi nikad ne bi niti je bilo sta zabranjivao. Da sam on, pa ni meni ne bi bilo pravo da ides u minicu u izlaske ,i da te tako lepu neko primeti i ne daj boze "ukrade". Kapiras? Sve je to carstvo zivotinja i borba za sirenje svojih gena. Samo upakovano u "inteligentne ljude".

Ne znam dal si me razumela, kucam na poslu s' brda s' dola...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 788
26.4.2012 15:30:41   
madre
a ja bih htela da dodam da nisu svi muskarci isti! ja nisam imala u planu da se ikada udajem dok se nisam zblizila sa mmuser posted image on voli da nosim kratko, usko, stikle, tange, sorcice, dekolte... (iako, realno, to bas retko nosim trenutno ) voli da me gleda takvu i da drugi gledaju sta on poseduje (ako moram tako da kazem, posto se ovde prica o tome da nas muskarci gledaju kao njihove) znaci njegova, a zgodna i doteranauser posted image
na to cu da dodam, da je za sada srecan i kad operem kosu jer za ta doterivanja nemam vremenauser posted image ali poenta je da mi nista ne brani, cak sta vise forsira da budem sto vise seksiuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 26.4.2012 15:32:24 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 789
26.4.2012 15:48:45   
jelena038
indi, meni je haljina skroz obicna i ja takve nosim dok vozim biciklo, obucem sorc tanak ispod i vozim, i svi mi ustupaju pravo prvenstva user posted image moj muz uopste nema protiv, imponuje mu, oni samo pilje, a on to ima svaki dan. osim toga, nisu samo suknje sexi, u ovakve kombinacije najvise bulje user posted image spremila se majka maloletnog deteta s drugaricom u grad, muz jos natocio pivo, odjurio do bankomata da mi digne kes i uslikao me, jer sam mu riba. iskreno, ja ne mislim da su dop..njaci losi, ja samo mislim da ne stoje svakom. ja imam seriju Olivera Katarina haljina i kad izgledam ovako, nosim ih i uzivam. A znam neke koje su tako zarko htele da ih posude, al njima stoje ko piletu sise, jer se poviju i sramezljivo grbave u njima, kao na ovoj Vukinoj slici gore. Odecu ne treba znati klasifikovati, ili ocenjivati, ili hvaliti, ili kuditi. Odecu treba znati nositi!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 790
26.4.2012 15:50:53   
vukosava
Iz svog skromnog iskustva reci cu vam da su oni ljubomorni, sa stiklama, bez njih, zgodna lepa ili ne. Ja nisam nikad bila neki zgodni cupi na izgled, ali posto znam jako puno muskaraca i zalepe se za mene zbog drugih stvari, bili su ljubomorni nego sta. Na drugove, na neke leve sto upoznajem. Jer ja nemam neki zent kad pricam sa muskarcima, nisu mi nikakva misterija. Cak ih cini mi se bolje i kapiram usled ovoliko godina skolovanja i rada sa njima... A najsmesnije mi je kad se drugovi nadure svaki put kad nadjem nekog momka. O boze kako to ume da bude smesno... Kako oni jedni druge vide to je show.

Znas kako Indi, ono sto ti ne vidis oni dobro jedni medjusobno vide. Ako si ti negde i ako privlacis paznju, oni imaju ugradjene antene kao kuche kad neko hoce da im zapisa teritoriju. A sto si nezavisnija i samosvesnija antene ce da im se pobrkaju i salju pogresne signale mozgu non stop.

< Poruku je uredio vukosava -- 26.4.2012 15:52:05 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 791
26.4.2012 16:07:20   
mihi
Mm meni prigovara da mi je veliki dekolte, nosim 4 brus (kad sam se porodila s Milošem babica koja je došla da proveri dojenje mi je rekla Vi imate silikone kako mislite da dojite dete) user posted image  uopšte nemam nego stvarno tako izgledaju, elem moj muž što rekla Verus ljubomoran na moje grudi a dekolte je V izraz na sportskom džemperu al valjda ima s tim problem, ja mu kažem nisi normala i ne komentarišem jer dekolte nije uopšte izazovan. Ma tripuuju se na sve i svašta.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 792
26.4.2012 16:08:51   
mihi
IZVORNA PORUKA: indy_25

user posted image

Ja,ne vidim ovdje nista provokativno ova haljina je meni malo iznad koljena lijepo mi pada i ocrtava liniju. Ja sam se navikla tako oblaciti pa zena sam volim to.

Verovatno misli da ispod ovoga treba da obučeš farmerke a gore rolkuuser posted image user posted image .

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 793
26.4.2012 16:11:44   
madre

IZVORNA PORUKA: jelena038

indi, meni je haljina skroz obicna i ja takve nosim dok vozim biciklo,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 794
26.4.2012 16:18:25   
Snelle
Moj muž uopšte nije ljubomoran. Zato sam i počela da držim dijetu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 795
26.4.2012 16:23:10   
jelena038

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: jelena038

indi, meni je haljina skroz obicna i ja takve nosim dok vozim biciklo,

user posted image user posted image user posted image

pa stvarno, nisam ja kriva sto to u dugackim nije izvodljivo user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 796
26.4.2012 16:23:49   
Anoniman
Mm nije ljubomoran, nije bio ni dok sam bolje izgledala nego sad. Što se dekoltea tiče, pre trudnoće sam nosila 7 iz čega sada kipim, ja bihnajradije da ih smanjim al zbog njega nisam.

Nekako mi je tužno što se nečiji identitet sveo na dužinu suknje. Trebalo bi da smo valjda kompletne ličnosti nezavisno od toga šta smo obukli.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 797
26.4.2012 16:25:03   
indy_25
Nije jeco obicna ne vidi se na slici :) deblja je i,onako bas ide fino uz tijelo a ovaj rajifeslus ide nazad ledja mogu da se otkriju a naprijwd je bez icega :)))

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 798
26.4.2012 16:28:19   
jelena038

IZVORNA PORUKA: indy_25

Nije jeco obicna ne vidi se na slici :) deblja je i,onako bas ide fino uz tijelo a ovaj rajifeslus ide nazad ledja mogu da se otkriju a naprijwd je bez icega :)))

ma htela sam reci da nije preterano izazovna. mislim, meni nista nije previse izazovno dok zena ima onaj "samo sanjaj" izraz lica user posted image dok imas slucajeva kad su zene zabradjene, a iz ociju im izvire pozuda.. nema pravila, stvari su takve kakve jesu, glupo je svoditi ih, sto rece neko, na duzinu suknje..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 799
26.4.2012 16:28:20   
madre
indi, to je vec stvar sto ti obicnu haljinu nosis na neobicne nacineuser posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here