|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Skidamo pelenu!
27.4.2012 11:19:19   
Anoniman
Veliko, koristićete noćne i za spavanje. 

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 751
27.4.2012 11:20:12   
Olga75
Modesty , meni se cini da kad je ukakan u pampersu i u obicnim gacama nije isti osecaj a on vec ima osecaj , znaci na korak ste do skidanja pelene user posted image
mi smo pelene skinuli kasno na opste zgrazavanje : joooooos je u peeeeeleeeenamaaaaaa
bila je preko dve i po godine
a pelena je otisla za trei dana , ona dnevna
a nocna za manje od dva meseca
samo polako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 752
27.4.2012 11:23:19   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Modessty

sad razmišljam dal da kupim veliko ili malo pakovanje pampersa :)

Veliko, svakako ćeš mu stavljati noću.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 753
27.4.2012 11:23:53   
Modessty
e sad me Tasha podseti, on preko dana spava od 13h do 16h. Da li da mu tada stavljam pampers? Budiće se ako se upiški, a onda me strah da sasvim ne ukine to spavanje preko dana. A on kad ne odspava on je katastrofa! Samo se sapliće i pada i plače, kenjka se. Ma užas jedan

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 754
27.4.2012 11:26:53   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Modesty , meni se cini da kad je ukakan u pampersu i u obicnim gacama nije isti osecaj a on vec ima osecaj , znaci na korak ste do skidanja pelene user posted image

Mene baš to i teši da već ima neki osećaj. I nadam se da će poseban podsticaj da bude to što nikako ne voli da je umazan ili mokar. Odmah traži da ga perem i presvlačim.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 755
27.4.2012 11:27:35   
Anoniman
Ja sam stavljala i za dnevno spavanje. Onda sam ukinula posle nekog vremena tu pelenu, i na kraju noćnu.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 756
27.4.2012 11:29:28   
Modessty
Ok. Tako ću i ja. Dok se ne nauči u budnom stanju da se kontroliše

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 757
27.4.2012 11:31:16   
Olga75
i ja sam stavljala i za dnevno spavanje par dana pelenu

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 758
27.4.2012 11:33:45   
Anoniman

i ja sam stavljala i za dnevno spavanje par dana pelenu

ja meseci user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 759
27.4.2012 11:35:05   
Olga75
moja je bila vec matora kad smo skidali pelenu user posted image
bila sam meta za sprdnju svima koji su znali da nosi pelenu posle druge godine user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
27.4.2012 11:39:39   
lesica
Moja L ce nositi pelene do 18e,kad vam kazem. Ne mogu nikako da je nateram,i prestala sam da se nerviram-kad bude spremna krenucemo sa treningom.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 761
27.4.2012 11:40:15   
Modessty
oko nas nema nijednog deteta koje skinulo pampers pre dve i po godine. Moja drugarica (inače vaspitačica u vrtiću) skinula je pampers sinu sa 8 meseci. I vratili ga kad je imao oko godinu i po! Jednostavno je odbijao da kaki bez pampersa. Sasvim su skinuli pampers pre njegovog trećeg rodjendana. I sad se svima hvali kao on ume da piški kao veliki dečko stojeći uz šolju user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 762
27.4.2012 11:48:17   
Olga75
ja sam probala sa godinu i po ( leto je bilo ) ali ona se uopste nije obazirala st se upiskila itrajalo je to celo leto
onda sam vratila pelenu
a sledece leto je bilo bez ikakvih problema
za par dana je shvatila zasto je mokra pa je trazila nosu , par dana je imala pelenu za dnevno spavanje pa je piskila pre i posle spavanja
nocnu sam drzala par meseci ali cim je bila prazna nedelju dana , znaci nosa pre uspavljivanja ona se sama budila i trazila nozu
moje iskustvo je da dete treba da bude " zrelo " za skidanje inace je to mucenje za sve
od kako smo skinuli pelenu upiskila se par puta na samom pocetku a kazu da je nocno upiskavanje tolerantno do pete godine

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 763
27.4.2012 12:11:13   
*Alexx*

ja sam probala sa godinu i po ( leto je bilo ) ali ona se uopste nije obazirala st se upiskila itrajalo je to celo leto
onda sam vratila pelenu
a sledece leto je bilo bez ikakvih problema
za par dana je shvatila zasto je mokra pa je trazila nosu , par dana je imala pelenu za dnevno spavanje pa je piskila pre i posle spavanja
nocnu sam drzala par meseci ali cim je bila prazna nedelju dana , znaci nosa pre uspavljivanja ona se sama budila i trazila nozu
moje iskustvo je da dete treba da bude " zrelo " za skidanje inace je to mucenje za sve
od kako smo skinuli pelenu upiskila se par puta na samom pocetku a kazu da je nocno upiskavanje tolerantno do pete godine

Sa svakom rečenicom se slažem. user posted image Ja čekam još toplije vreme pa da skinem noćnu - plašim se da se ne prehladi ako se upiški a ne provali, mada bih, realno, mogla i sad da je skinem, uglavnom je suva ujutru.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 764
27.4.2012 12:37:41   
cockic
ja pitala juce vaspitacicu kaze da po njoj jos nije spremam da sacekam jo
mesec,dva.

mada ona sad zna bolje nego ja vise je u vricu nego kuci.kuci bude 2h budan i na spavanjac.
kaze hoce nosu.ali voli da caprka po njoj,ja jos bas rece da on
kuci nece uopste da sedne.kaze mi taj problem sa njim nemamo ne buni se ali
da sacekam jos malo.

u vrtic se normalno ide kad se odvikavaju samo brdo presvlaki se nosi,i kad
jednom pocnemo neka stajanjauser posted image ide mi u prilog sto ide leto moramo se odvici
kako umemo i znamo.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 765
27.4.2012 13:55:01   
gagana83

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi bi polako da krenemo da odvikavamo aleksa... ali kako?
on hoce da sedi na nosi i po sat vremena, ali jedino uz crtani, nekad piski nekad ne.
uglavnom mislim da ne konta... jos uvek nista ne zna o piskenju i kakanju i ne govori... kako nauciti nemusti jezik da upotrebljava nosu?

Ja bih rekla da je jos rano. Sacekajte leto.
IZVORNA PORUKA: *Alexx

Sa svakom rečenicom se slažem. user posted image Ja čekam još toplije vreme pa da skinem noćnu - plašim se da se ne prehladi ako se upiški a ne provali, mada bih, realno, mogla i sad da je skinem, uglavnom je suva ujutru.

Mi se jos mucimo sa nocnom pelenom. A dnevnu smo skinuli jos u junu. I ja cekam toplije vreme pa da joj skinem i nocnu. Mada ona i dalje redovno piski u pampers nocu, ne uvek ali uglavnom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 766
27.4.2012 13:58:45   
*Alexx*
Cockić, slušaj vaspitačice, znaju žene šta pričaju user posted image Ja sam se sa mojima "svađala" jer ja nisam htela da skidam, a one me ubeđivale user posted image
Gaganoooooo user posted image Neka je, neka piški, sama će to da reguliše.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 767
27.4.2012 14:03:27   
jovana13
Danas napredujemo fino,samo kaze da joj se piski ide sama kod nose skine se i piski posle kaze bavo! Nijednom se nije upiskila u gacice,jednom joj krenulo pa se setila zaustavila je i sela na nosu. Tako da sam zadovoljna za sad.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 768
27.4.2012 14:05:44   
gagana83
Alexx user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 769
27.4.2012 14:27:52   
jovana13
Javio se jedan problemcic,pa me zanima vase misljenje.. Kad sam je stavljala da spava i uzela da joj stavim pampers ona je plakala tj vristala da nece pampers i da hoce gacice. Jedva sam joj na silu stavila. Nekad se desi da je suva posle spavanja,ali ipak od ponedeljka sam joj skidala pampers od kad dodje iz vrtica,tek danas je ceo dan bez pampersa,pa mi je nekako rano,mada ona odbija da joj stavim. Ne znam da li i ovaj da prekinem da joj stavljam? U zadnje vreme joj je pampers i preko noci relativno suv mozda se 1 upiski, ali nocnu cu i dalje da joj stavljam.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 770
27.4.2012 22:32:59   
Sanchy
Ja bih prekinula,ako ona nece zasto je siliti pa i ako se upiski pa sta? Verovatno ce se probuditi jer ce oset_iti da je mokra sto u pampersu ne oseca a onda ce to uticati da prestane i sa piskenjem van nose uopste...tako bar ja razmisljamn...i htedoh da vas pitam zasto ne kupite one moderne platnene pelene za taj period odvikavanja ...tako ce dete osecati da je vlazno i lakse ce se odviknuti nego u pampersu?Cisto zapazanjeuser posted image ...

< Poruku je uredio Sanchy -- 27.4.2012 22:34:05 >

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 771
27.4.2012 22:43:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja bih prekinula,ako ona nece zasto je siliti pa i ako se upiski pa sta? Verovatno ce se probuditi jer ce oset_iti da je mokra sto u pampersu ne oseca a onda ce to uticati da prestane i sa piskenjem van nose uopste...tako bar ja razmisljamn...

Moje dete se nije budilo, te je spavalo pola noći mokro i u mokrom krevetu.
A pelenu sam mu stavljala kada zaspe (znači da bi mu u svesti ostalo da je bez pelene) - i nje palilo jako dugo, uvek je pelena bila mokra do jutra.
Onda je sam tražio da mu više ne stavljam i tada je ustvari prestao da se upiški noću.

Moj savet je jovana, da joj staviš kad zaspe. Ako pelena bude suva nekoliko noći, nemoj joj više stavljati.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 772
30.4.2012 22:44:50   
Anoniman
Danas se Marko ukakio u 18.45h. Mrzim kada se ukaki pola sata do 45min pred kupanje, to mi je bacanje pelene, te sam odlučila da mu obučem gaćice. Bio je u gaćicama 45min, i nije se upiškio, išao je i vikao "Nema pelenu!". Onda sam rekla da mora da piški, i skidam ga, a on piški. user posted image Dete bukvalno shvatilo. user posted image Ali cvikovao je kad je shvatio da se kvase gaće, tako da je šorc ostao suv, nastavio je da piški na nošu, obukli smo suve gaće, i furao je dalje.
Kontam da ga držim bez pelene naredna dva dana pošto sam kod kuće. To će uticati na dalje razvijanje stvari.user posted image
Ne nadam se mnogo, od srede najavljuju opet kišu, ne znam dal to znači i zahladnjenje, ako zahladni, neću forsirati. Pitanje je samo dal će hteti da prihvati pelenu nazad.
Videćemo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 773
1.5.2012 15:46:40   
madre
danas je velika vrucina pa sam mu skinula pelenu i ostavila ga samo u sorcu. posle sam primetila da se upiskio, ali uopste nije reagovaouser posted image sta sad to znaci?
kako da mu objasnim da mi trazi nosu kada mu se piski? ja pricam, ali ne obraca on mnogo paznju na touser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
1.5.2012 16:09:56   
indy_25
Ja cu definitivno da probam od cetvrtka da saru izvodim i vani bez pelena ponijecu i kofer garderobe ako treba i stavicu neku musemu u kolica. Mislim da sam je zbunila zato sto joj nisam odjednom skinula pelenu i trebala sam da joj ne vracam vise.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here