Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 23.4.2012 16:56:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ja miksam stapnim mikserom. ostane joj mozda jedna-dve male kasicice.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 23.4.2012 16:59:03
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaa...u tom zecu lezi grm poteracu mm da nabavi i to cudo tehnike
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 23.4.2012 17:16:00
|
|
|
|
vonavoj
|
ma da,ti stapni mikseri su cudo,a nisi skupi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 24.4.2012 0:12:49
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ U vezi onih pahuljica... Recimo na Milupinim pirincanim pahuljama sa jabukom, pise da se daju sa 12 meseci, a iste te pahulje, dakle, pirinac sa jabukum Impamil pise da se daju sa 4+ m. Isti sastojci, a tolika razlika. Kome verovati? Veruješ preporuci na kutiji, koliko meseci piše od toliko i daješ. A milupa ima one "ready for texture" kašice koje nisu glatke već imaju komadiće, te se daju od 12 meseci.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 24.4.2012 15:47:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ako dajete razblazen sokic od jabuke u odnosu 50-50 , koja nije uvodjena ranije, da li se to smatra kao uvodjenje nove namirnice?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 24.4.2012 17:42:34
|
|
|
|
Mariya
|
Koliko ja znam, ako još nisi davala jabuku, onda se smatra uvođenjem.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 13:33:33
|
|
|
|
vonavoj
|
probali blitvu i krusku nije losa reakcija ..
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 13:36:00
|
|
|
|
Anoniman
|
za tikicu mi danas probali breskvu, svidelo joj se...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 13:39:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ja jos pisem u ovoj temi Nama se svidela sargarepa ali ona jos uvek ne pojede neku bog zna kakvu kolicinu Von, kako blitvu spremas?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 13:53:43
|
|
|
|
vonavoj
|
blitvu spremam sa krompirom,prvo stavim krompir,barim 10min,skoro bude gotov,pa stavim blitvu i jos 15 min..i onda sve sa stapnim mikserom izmiksam..i to je to :))) a blitvu dobro operem,i ako je velika iskidam na pola!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 13:55:58
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala draga. E reci mi jel ti Tiki jede krompir: Mini se gadi na njega
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 14:15:23
|
|
|
|
vonavoj
|
nece samo krompir,ali sa tikvicom hoce,ili sa sargarepom...pa grozan je stvarno samo krompir!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 14:34:39
|
|
|
|
Olga75
|
ni zvercica duuugo nije htela krompir , to je bilo kao da joj dajem ne znam , lepilo koliko se branila , gadila i plakala a sad obozava ali brokoli koji je jela ko blesava nece nikako
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:02:08
|
|
|
|
vonavoj
|
ja ne priznajem rucak ako nema krompira,toliko ga volim tako da se nadam da ce i T zavoleti!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
moja una hoce samo krompir. a sa koliko cete bebama da uvodite gluten, tj. plazmu i dr?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:38:28
|
|
|
|
PoisonEve
|
J asm mislila uskoro da joj dam i palentu. Jos uvek ne kakimo redovno
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:42:32
|
|
|
|
vonavoj
|
ja cu sa 6 meseci..polako plazmu u voce,tako je bar moja sestra uvodila,i super je sve proslo! najvise slusam nju..sledece nedelje cu uvesti bananu a uskoro i palentu!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam mislila sa punih 6 da joj uvodiim gluten polako. pa da vidimo kako reaguje..., moja je pre redovno kakila, a sada kada smo uveli cvrstu hranu kaki svaki dan po jednput, eventualno dvaput.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 25.4.2012 15:43:36
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bravo za Tiki ] Ja cu da poslusam savet drage Gae. Pa cu vise forsirati povrce i meso pa tek onda voce
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.4.2012 10:20:39
|
|
|
|
lanica82
|
Beba mi puni 4 meseca, po savetu lekara planiram da uvodim prvo sokiće i zitarice. Jel ste tako i vi?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.4.2012 10:38:22
|
|
|
|
vonavoj
|
lanice82,sokice nisam uopste davala,nisu neophodni a krenula sam od zitarica,pa povrce,pa tek sad voce! PE,i ja sam prvo forsirala povrce,sve sam uvela sto je moglo,pa sada krecem na voce
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.4.2012 11:32:53
|
|
|
|
Lilla
|
Moj cvrcak nece palentu. Ni sa povrcem a ni sa vocem, nece je nikako, samo se plazi na nju i hoce da povrati Ali zato jede sve ostalo, danas cemo da probamo grasak po prvi put. Juce sam napravila dosta kasica, piletinu i rizu, grasak, krompir, mrkvu, kukuruz, jabuku i mrkvu, pa sam sve to zaledila u kalupima za led istresla posle u kese za zamrzavanjem napisala sta je sta i datume i sad imam zaliha za par dana. Danas cu da mu kombinujem piletinu i rizu sa graskom. Inace voli sve sto sam mu do sada dala, osim gorepomenute palente, vidjet cemo kako ce ovo proci. Djevojke, ja sam matora pa obozavam plazmu, htjela bih da je i cvrce kusa. Kada bih mogla da je dam cvrcku i kako? Mjesate li je sa formulom ili dodajete u voce? Mozda bih trebala da pomenem da sam mu pocela uvoditi gluten u vrlo malim kolicinama od prije nekog vremena.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.4.2012 14:49:50
|
|
|
|
Anoniman
|
juce joj dajem bananu sa malo njenog mleka - nece. dodam kivi - jede i sve se oblizuje, bas je dosta pojela. danas joj napravim bananu, jabuku i malo kruske i nece. sve pravi facu kao da se gadi. a nesto ne pije bas ni mleko, tj. pije samo kad je mnogo gladna.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.4.2012 22:46:58
|
|
|
|
Anoniman
|
uveli sargarepu (brrr), krompir (mljac!), tikvicu danas poceli. prva kascica prosla dobro, druga - mati mila! kao da sam mu dala saku peska, pravioje one "povraticu po plafonu) face bice bolje, volece je kao i roditelji sto je vole
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.4.2012 13:03:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ma Mini uopste ne prihvata lepo cvrstu hranu. Samo bi siku Von, kako si mi bese rekla da pravis blitvu? Obaris i pomesas sa krompirom?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?