|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
17.4.2012 14:25:24   
Goca0
Devojke ja sam jos u jednom komadu user posted image jos cekam,bila sam u cetvrtak na kontroli i otvorena sam 3 prsta,pa necemo nista da pozurujemo,polako cekamo da samo krene,mada mi je u cetvrtak predlozio da dodjem u petak da me porodi(ako ja hocu) jel je praznik i prazna je bolnica,kao odpustili su sve porodilje kuci na praznik,ma daaaa a ja ko budala da lezim tamo za uskrs,tako da nisam htela,cekacu jos eventualno sad do cetvrtka kad idem opet kod njega pa cemo videti,e da sto se tice epidurala...ne preporucujem,e sad to je stvar odluke porodilje,ali sto se tice iskustava i svega veliko NE,i u evropi i svetu se opet vraca prirodan porodjaju u "modu" jel je najsigurniji i za mamu i za bebu sto se za epidural nikako ne moze reci,meni ni moj dr.nije savetovao,cak ni anesteziolog ga ne preporucuje user posted image tako da.....Ma bitno je da sve prodje kako treba a ne da se opterecujete jos i sa tim user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1176
17.4.2012 16:49:40   
Anhelito
Hihi jos nista Gocouser posted image ma sad ce to. Nema te pa sam bas mislila da nisi mozda u bolnici, javljaj nam user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1177
18.4.2012 11:55:25   
Ivence
IZVORNA PORUKA: Goca0

Devojke ja sam jos u jednom komadu user posted image jos cekam,bila sam u cetvrtak na kontroli i otvorena sam 3 prsta,pa necemo nista da pozurujemo,polako cekamo da samo krene,mada mi je u cetvrtak predlozio da dodjem u petak da me porodi(ako ja hocu) jel je praznik i prazna je bolnica,kao odpustili su sve porodilje kuci na praznik,ma daaaa a ja ko budala da lezim tamo za uskrs,tako da nisam htela,cekacu jos eventualno sad do cetvrtka kad idem opet kod njega pa cemo videti,e da sto se tice epidurala...ne preporucujem,e sad to je stvar odluke porodilje,ali sto se tice iskustava i svega veliko NE,i u evropi i svetu se opet vraca prirodan porodjaju u "modu" jel je najsigurniji i za mamu i za bebu sto se za epidural nikako ne moze reci,meni ni moj dr.nije savetovao,cak ni anesteziolog ga ne preporucuje user posted image tako da.....Ma bitno je da sve prodje kako treba a ne da se opterecujete jos i sa tim user posted image

Samo polako, drzimo fige, javi se obavezno :)

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1178
18.4.2012 21:59:23   
maslackic
Nas su drzali tamo i za Bozic user posted image za njih nema praznika user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1179
19.4.2012 8:02:20   
Ivence
IZVORNA PORUKA: maslackic

Nas su drzali tamo i za Bozic user posted image za njih nema praznika user posted image

Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele???

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1180
19.4.2012 10:27:30   
Goca0
Naravno da nema,ne bira niko kada ce mu poceti porodjaj ili ce to odloziti jel su praznici,ali tada otpustaju zene i koje mozda ne bih bas taj dan ali eto tada izadju u susret porodiljama(naravno ako je sve u redu i sa njima i sa bebicama). Ja jos cekam,veceras idem opet na kontrolu pa cemo videti kakvo je stanje user posted image

Direktna veza do poruke: 1181
19.4.2012 10:36:31   
nela79
Oba puta sam se porodila na Uskrs. Svi veseliiii user posted image
Ma nema da brinete kad ste gore, ljudi su prva ligauser posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1182
19.4.2012 20:29:09   
maslackic

IZVORNA PORUKA: Ivence

Hej, a kada si se ti porodila??? Vidim, blizu smo, pa ne znam jesmo li se srele???

5.1. sam se porodila, 10.1 smo izasli user posted image drugi sprat soba 11 user posted image

i jos nisam saznala koji me je dr porodilo, a treba da napisem u radosnicu :P

kako izgleda taj Dejan dejanovic? njega nisam videla

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1183
20.4.2012 8:00:07   
Ivence
E pa, nismo se srele user posted image , ja tek 13og dosla... pa ne znam kako izgleda, prvi put cujem za njega user posted image

Direktna veza do poruke: 1184
20.4.2012 8:10:20   
maslackic

E pa, nismo se srele user posted image , ja tek 13og dosla... pa ne znam kako izgleda, prvi put cujem za njega user posted image

pa ima ga na spisku lekara na sajtu gradske... i jedino njega nisam videla, pa reko mozda je taj moj ...ostale znam...

e ja se porodila 5.1. a koleginica dosla i poprodila se 8.1 user posted image pa sam nju srela user posted image

< Poruku je uredio maslackic -- 20.4.2012 8:11:15 >

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1185
20.4.2012 17:54:15   
Ivence
Ja sam od trinaestog bila na patologiji, onoj maloj, do porodilista, a porodila sam se 14og ujutru u pet, i bila na prvom spratu do 20og januara, misica mi imala zuticu :)

Direktna veza do poruke: 1186
22.4.2012 13:57:38   
Goca0
Devojke ja u utorak moram da se javim u bolnicu i verovatno ce me tada i poradjati user posted image ne mogu vam opisati kolika me frka hvata user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1187
22.4.2012 14:50:31   
pandina
Goco, pa to je divno!
Nemoj da se bojis, jos samo malo i videces svoju bebicu user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1188
22.4.2012 16:38:03   
Anhelito
Joooj znam taj osecaj frke ali stvarno kada sve krene zaboravis na to i samo se trudis da to sto pre prodje i da bude ok i vidis bebu. user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1189
23.4.2012 8:04:20   
Ivence
Hej, jeste to cudan osecaj, pa ima straha dosta, ali ne brini, DOLAZI TVOJA BEBAAA user posted image

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1190
23.4.2012 16:44:25   
j o e
srecno goco! user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1191
24.4.2012 16:59:43   
Ana_nbgd
Zdravo svima!!

Pročitala sam ceo forum u ovoj temi i priznajem, baš ste detaljne :)

E, sad, imam jedno pitanje, ustvari, molbu.

Može li neko, npr Vidra, da mi malo pojasni proceduru na CR?

Ono, dolazim temo, pa kako sve ide, šok soba, intenzivna i sl?

Meni ne gine CR, pa me zanima kako to funkcioniše i koliko se ostaje u porodilištu posle toga.

Hvala unapred na strpljenju i odgovoru!

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1192
24.4.2012 17:59:19   
Anhelito
Ana a sto moras na carski, sta su ti rekli doktori?

(odgovor članu Ana_nbgd)
Direktna veza do poruke: 1193
24.4.2012 18:22:26   
nela79

5.1. sam se porodila, 10.1 smo izasli user posted image drugi sprat soba 11 user posted image

Dejan Dinulovic on je meni vodio obe trudnoce ali posto nije bio u smjeni nije me poradjao. Dinulovic rules za mene user posted image

Direktna veza do poruke: 1194
24.4.2012 19:20:24   
Ana_nbgd
Anhelito,

Rečima moje doktorke ja sam se "skršila", pa su me u Kliničkom centru lepo "skrpili", ali se u karlici i trtičnoj i pubičnoj kosti tj u prelomima "nešto zbutalo" pa prirodni porođaj ispada jer bi svako "drmusanje" "priklještenih" nerava moglo da napravi "krš i lom" i obogalji me.

A našim laičkim rečnikom, slomljena karlica i apsolutna zabrana prirodnog porođaja.

A malo me plaši i procedura i sve, mrzim bolnice....

Eto.

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1195
24.4.2012 19:29:50   
pandina
Uh, Ana, bas te zadesilo :(
Ma, vazno da je sada sve u redu i da je bebe dobro. Kad ti je termin?
Verovatno ce ti neko odgovoriti konkretno na tvoje pitanje, a imas i temu Carski rez.

(odgovor članu Ana_nbgd)
Direktna veza do poruke: 1196
25.4.2012 8:24:12   
Ivence
IZVORNA PORUKA: Ana_nbgd

Zdravo svima!!

Pročitala sam ceo forum u ovoj temi i priznajem, baš ste detaljne :)

E, sad, imam jedno pitanje, ustvari, molbu.

Može li neko, npr Vidra, da mi malo pojasni proceduru na CR?

Ono, dolazim temo, pa kako sve ide, šok soba, intenzivna i sl?

Meni ne gine CR, pa me zanima kako to funkcioniše i koliko se ostaje u porodilištu posle toga.

Hvala unapred na strpljenju i odgovoru!

Najbolje bi bilo da posaljes vidri privatnu poruku, jer mozda dolazi, ali ne gleda forum :)) a pogledaj i temu sto ti dade pandina... sta god treba u vezi samog porodilista, pitaj, nije nam tesko da ponovimo :)

(odgovor članu Ana_nbgd)
Direktna veza do poruke: 1197
25.4.2012 8:25:51   
Ivence
IZVORNA PORUKA: nela79

Dejan Dinulovic on je meni vodio obe trudnoce ali posto nije bio u smjeni nije me poradjao. Dinulovic rules za mene user posted image

Nije ona mislila na Dinulovica... nju je poradjao neki mnogo mlad doktor.. mene je Dinulovic pustio iz bolnice, super covek, genije, posteno se nasmejah od sve muke :)

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1198
25.4.2012 10:04:58   
Anhelito

IZVORNA PORUKA: Ana_nbgd

Anhelito,

Rečima moje doktorke ja sam se "skršila", pa su me u Kliničkom centru lepo "skrpili", ali se u karlici i trtičnoj i pubičnoj kosti tj u prelomima "nešto zbutalo" pa prirodni porođaj ispada jer bi svako "drmusanje" "priklještenih" nerava moglo da napravi "krš i lom" i obogalji me.

A našim laičkim rečnikom, slomljena karlica i apsolutna zabrana prirodnog porođaja.

A malo me plaši i procedura i sve, mrzim bolnice....

Eto.

Ih pa kako ti se ti desilouser posted image Bice to sve ok...

(odgovor članu Ana_nbgd)
Direktna veza do poruke: 1199
25.4.2012 19:24:12   
pandina
Nema nam Goce...Kako li je proslo?

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here