|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MPR (MMR) vakcina
12.4.2012 23:04:42   
branki*
isidora,to se kupuje,tako?nije kasno sledece godine?sto si tako resila?bas cu pitati ovu nasu dr za taj priorix.hvala

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 551
13.4.2012 9:15:23   
isidora88
nije kasno,moja dr kaze da je najbolje do 3 godine da se primi,a i mene je strah od te vakcine,uzecu priorix(cini mi se da je do 2000 din)
inace me je strah i zbog toga sto mateja jako lose podnosi temp.(imao je neki blazi oblik febrilnih konvulzija) tako da i zbog toga odlazem.
dr mi je cak rekla da ne mora uopste da primi vakcinu ako ne zelim.
inace razlika priorixa i mmr je sto su u mmr zivi virusi a u priorixu sinteticki pa je zato bolja podnosljivost i nema reakcije,kao sa pricom pentaxim i one drzavne vakcineuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 552
13.4.2012 10:03:56   
Okica sljokica
Mi nismo jos nasoj Marti dali MMr ima 2 god i 3 meseca. Ja sve odlazem nesto..prvo,kao alergija na jaja,pa kad smo uradili probe naravno nije bila alergiicna ..pa kao prehlada ovo ono. E sad,cula sam da moze da se potpise da se ne da uopste ,ne znam kako to funkcionise posle? Ja bih joj dala homeopetsku... Po cemu je bolja ta sto se kupuje? Ako je bolja ,mozda joj i damo sad...pojma nemam vise. Znam samo da nisam htela pre navrsene 2 da joj dam jer sam citala da je najbezbednije dati sto kasnije.

< Poruku je uredio Okica sljokica -- 13.4.2012 10:05:55 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 553
17.4.2012 23:52:13   
Anoniman
mjesto na kojima se proizvode vakcine je jedno od najprljavijih mjesta na svijetu,poredjenja radi septicka jama je cistija od toga.... uzimaju se fetusi abortirane djece i pustaju se razni sojevi virusa radi uzgoja na tom tkivu a to tkivo ce vremenom da bude prekriveno gnojem ( u medicini ga nazivaju bujon ) i nece vise biti samo taj virus nego i mnostvo drugih bacila koji se pojavljuju kao nus pojava. nepostoji nacin preciscavanja sistema da se samo odvoji jedna kultura bolesti nego se uzima u bukvalnom smislu gnoj i u njega ubacuje neki od umrtvljivaca virusa ( obicno je to formaldehid ili thimerosal-derivat na bazi žive Hg u cestim koncetracijama 35 do 45% ) formaldehid je kancerogena supstanca a živa najotrovniji metal poznat covjecanstvu. da pojasnim to je ono kada vam neko kaze da se unutra nalaze mrtvi ili umrtvljeni virusi a veoma je bitno znati cime su umrtvljeni i pravi sastav vakcine. sada se napominje kako se iz virusa izvlace samo neki dijelovi iz lanca dnk ali i dalje ostaju otrovi. naucno dokazano da nijedna vakcina nikada nije zastitno djelovala a vec 200 zadnjih godina šire najvecu laž ikada o imunizaciji. vi znate da sada zvanicna medicina preporucuje abortuse ili nagli prekid trudnoce ako se utvrdi da se plod nerazvija normalno zbog nekog genetskog poremecaja koji je uocen u toku razvoja i zamislite da na takvom tkivu se uzgoji vakcina i jos neko to dozvoli da ubrizgaju djetetu koje ce dobiti ne samo razne fekalne dijelove sa ko zna kakvim otrovima nego i dijelove celija poremecog lanca dnk od tog fetusa koji moze da izazove i te kakve ozbiljne posledice. inace ne uzgaja se vakcina samo na fetusima nego i na jajima,embrionima pilica,govedjoj iznutrici,hela virusu a posebno opasnim bubrezima africkih majmuna koji u sebi nose virus SV-40 koji je poznat po tome sto izaziva destrukciju i propadanje imunog sistema-samounistenje a to kasnije pripisuju HIV virusu. zapitajte se zasto vam nijedan doktor ikada nije rekao da se u svakoj vakcini nalazi thimerosal,formaldehid,skvalen(koji je direktno odgovoran za izazivanje dijabetesa kod djece tako sto spaljuje na pankreasu jastucice za proizvodnju insulina pa time i dijete dobija dijabetes zbog nemogucnosti proizvodnje insulina). pitajte doktore koliki broj djece u vasem mjestu ima bolesnih od dijabetesa,mnogi vam nece htjeti odgovoriti... veoma je vazno da znate da tek rodjena djece nemaju krvnu barijeru u tijelu i sve sto ulazi u tijelo neprirodnim putem direktno odlazi u mozak. izuzetno veliki broj djece tj. malih beba boluje od karcinoma mozga a to vam je upravo dokaz ovoga sto pisem. a sada malo o tom famoznom karcinomu kod djece... hela virus je najpoznatiji kancerogeni virus na svijetu i on sluzi isto za uzgoj vakcina. naucnici su fascinirani sa njim jer je to nevjerovatno agresivan virus i u stanju je za 24 sata da uspostavi kompletnu koloniju u organizmu. posto je gore vec navedeno da nepostoji sistem za preciscavanje sve to odlazi u nasu djecu. najgore od svega toga je sto razni otrovi iz vakcine odlaze u mozak i vrse spaljivanje mozga a posle to prepisuju virusu meningitisa samo da se skrene prava istina da je tom dijetu unisten mozak od otrova a ne od bolesti. inace DDT otrovi se ubacuju u vakcine i bas oni izazivaju iste posledice ostecenja kao i meningitis. skoro da nemozete razlikovati ... apsolutno svi doktori manje ili vise znaju da je ovo sve sto sam naveo istina ali vam nesmiju reci jer ce izgubiti posao,licencu... zato vam nikada nece reci da je to potpuno nezdravo,neprirodno i nadasve izuzetno opasno za vase dijete nego ce vam hvaliti nehajuci za posledice sa kojima se mozete suociti zajedno sa vasim dijetom. imate na hiljade slucajeva djece bolesne od djecje paralize ali tek nakon primljene vakcine tj. nakon sejbinovih kapi sto su progutali jer su time dobili apsolutno zivi virus u usta i time dobili oboljenje. 95 % bolestiju kod djece danas se prepisuje vakcinama,samo pogledajte štampu ili televiziju ( kod vas cini mi se PRVA TV - exploziv ) skoro svakodnevno emituje u programu apel za pomoc za neko dijete. sve vam je to posledica vakcinacije ali niko o tome nesmije javno jer se to odmah zabranjuje. u vecini slucajeva je neka forma ili oblik kancera... ako vam sve ovo nije dovoljno pogledajte link direktora farmaceutske kompanije koja se bavi proizvodnjom medikamenata i naravno uzgojem vakcina , na dijelu od 30.30 minuta krece prica o tome kako nikada nije
vakcinisao svoje dijete a radio u fabrici gdje se sve to proizvodilo
tj.bio direktor... http://www.youtube.com/watch?v=bkwoq0KwkcU veoma znacajno je navesti da kada bi uradili test vaseg dijeta na teske metale i otrove pokazalo bi stvarnu sliku svega ovoga sto je napisano. bitno je napomenuti da roditelji koji su shvatili istinu i prekinuli vakcinisanje svoje djece sada redovno svaka 3 mjeseca provjeravaju nivo šecera u krvi svoje djece cisto da bi ako slucajno dodje do toga navrijeme primijetili i na vrijeme krenuli sa adekvatnom terapijom. slobodno pitajte o nekim konkretnim stvarima i uvijek cu odgovoriti samo istinom... pozdrav

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 554
18.4.2012 0:13:22   
Sanchy
Poseydon apsolutno potpisujem sve sto si napisala...ja sam jos pre par godina citala razne tekstove na temu vakcina i njihove stetnosti u stvari,o tome kako su roditelji u inostranstvu vise obavesteni sta jedna vakcina sadrzi i gde vakcinacija nije obavezna vec strogo preporucena....samo je izgleda u zemljama treceg sveta obavezna a i to ocigledno ima svojih razloga....cak ni na ovoj temi nisam naisla na ozbiljno raz,matranje koliko su u stvari te vakcine opasne za bebe ,majke se slabo interesuju uglavnom prate kalendar vakcinacije i postupaju kako im je naredjeno od strane dr ...ja imam nameru uglavnom sve da izbegnem,ovako ili onako....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 555
18.4.2012 0:18:03   
nenja22
ajme, sta napriča čoveče?!?

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 556
18.4.2012 0:39:28   
Anoniman
samo istinu... malo googlajte o stetnosti vakcina i sve ce vam biti jasno... uhvatili se tu nekih koji vam javno preporucuju koje vakcine da kupujete a sve samo da ostavite novac a bas njih briga sta ce dalje biti sa necijim dijetom...

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 557
18.4.2012 0:46:39   
Sanchy
Nenja to je sve istina,samo sto kod nas nema interesovanja da se ona iznese na videlo i da majke prevashodno zahtevaju da vakcinacija bude dobrovoljna a ne zakonom obavezna...sve sto je poseydon napisala mozete naci na netu,na stranim sajtovima,mozete naci slike beba koje su stradale od posledica vakcinacije,na zalost nisu jedini negativne posledice vakcinacije temparaturica i otok na mestu uboda...to su samo najblaze...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 558
18.4.2012 0:51:47   
Anoniman
a sta ste vi mislili ??? da su vakcine ciste i sigurne ??? pa koliko je samo vas tu navelo da je dijete posle primljene vakcine nenormalno vristalo ??? zasto niko od vas ne objasni posledicu toga ??? živa-najotrovniji metal na svijetu a koji se nalazi u vakcinama izmedju 35% i 45% a u MMR vakcini mnooooogo vise direktno odlaze u mozak i izazivaju stavicna ostecenja tako sto spaljuju mozak,prave bukvalno rupe u mozgu i na taj nacin dijete dobija uzasna ostecenja a kasnije to nazovu bolest i daju joj ime AUTIZAM... bolest autizam ne postoji niti je ikada postojao to je samo nepopravljivo ostecenje mozga... morate da naucite da razlikujete OSTECENJE OD BOLESTI,NIJE ISTO...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 559
18.4.2012 0:53:16   
Anoniman
e sada ce ovima sto preporucuju vakcine da pukne čir na zeludcu zbog javnog iznosenja istine....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 560
18.4.2012 0:59:41   
nenja22
ma ajte molim vas, da pročitam na netu? poseydon, namere ti ne znam, ali pretera ga čoveč!
sanchy, nemoj me shvatiti pogrešno, ali ako nešto mislim da je gore od farmaceutske mafije (kojoj se može reći i pripadam na neki način, hahha) to su ovakve teorije zavere vezane za istu...

i da mi ova tema nije suviše ozbiljna, samo bih se ovome mogla smejati.

< Poruku je uredio nenja22 -- 18.4.2012 1:00:05 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 561
18.4.2012 1:08:57   
mihi
Posejdon ovo što ti pišeš nije istina, otvori sajt EME nađi Priorix vakcinu (MMR) i pročitaj šta od nosača ima. Ispade ceo svet blesav sve te silne kontrole, purifikacija vakcina i ostalo pade u vodu, nije u redu da na ovakav način plašiš mame koje ovo čitaju. Ako WHO (Svetska zdravstvena organizacija propisuje program vakcinacije za Srbiju uz obavezan MMR ne znam odakle tebi pravo da pišeš ovakve stvari, čak i da su istinite. Ti sa svojim detetom možeš da radiš kako hoćeš ali nemoj ovim uznemiravajućim informacijama da plašiš ostale mame na forumu.

< Poruku je uredio mihi -- 18.4.2012 1:10:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 562
18.4.2012 1:10:27   
nenja22
ok, to sam htela reći... user posted image

< Poruku je uredio nenja22 -- 18.4.2012 1:11:26 >

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 563
18.4.2012 1:10:53   
mihi
Sori draga ispravih,user posted image

< Poruku je uredio mihi -- 18.4.2012 1:11:39 >

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 564
18.4.2012 1:11:13   
Anoniman
da upravo tako... EU donijela zakon da nijedna vakcina nemoze biti obavezna tj ukinuli obavezu vakcinacije a samo kod vas na balkanu jos uvijek furaju tu famoznu preporuku vakcine... cak ni kod vas nema obaveze sto se tice vakcinacije ali ovi jadnici na sve nacine pokusavaju da stvore strah kod ljudi kako ce biti kaznjeni ako odbiju vakcinisanje. uveden je zakon da ako zelite da vase dijete primi vakcinu morate da potpisete ( koliko znam u bosni ) i na taj nacin su se ogradili da ako dijete strada od vakcine ne snosi zdravstvena ustanova a ni proizvodjac vakcine nikakvu odgovornost. prema tome nemozete ih tuziti i njima milina a roditelj koji se igrao ruskog ruleta sa svojim dijetom mora cijeli zivot da zivi sa posledicama istog... niko vas nemoze naterati da vase dijete primi vakcinu !!!! NIKO NIKADA !!!!! u hrvatskoj su doktori javno progovorili o stetnosti vakcine,cak su izdali knjigu ( e sada ce ovima sto preporucuju vakcine da pukne čir na zeludcu ) u kojoj javno govore o stetnosti... znaci to su doktori,internisti i ko zna koja sve zvanja imaju ali oni zele zastititi svoju hrvatsku djecu od daljneg satiranja i unistavanja... evo i link o tome ...
http://www.zivot-ili-cijepljenje.hr/hr/02-cijepljenje/05-izjave/cijepljenje-spas-ili-rizik.html
vi se oglasavate kao dio te farmaco mafije na neki nacin a dali ste ikada ikome ukazali na stetnost i posledice ??? ja cu vam iznijeti nekoliko dokaza da su djeca pomrla odmah ili nakon 24 sata posle primljene vakcine a vas milom da mi odgovorite jeste li culi da je ijedno dijete stradalo na taj nacin...

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 565
18.4.2012 1:14:10   
nenja22

IZVORNA PORUKA: poseydon

da upravo tako... EU donijela zakon da nijedna vakcina nemoze biti obavezna tj ukinuli obavezu vakcinacije a samo kod vas na balkanu jos uvijek furaju tu famoznu preporuku vakcine... cak ni kod vas nema obaveze sto se tice vakcinacije ali ovi jadnici na sve nacine pokusavaju da stvore strah kod ljudi kako ce biti kaznjeni ako odbiju vakcinisanje. uveden je zakon da ako zelite da vase dijete primi vakcinu morate da potpisete ( koliko znam u bosni ) i na taj nacin su se ogradili da ako dijete strada od vakcine ne snosi zdravstvena ustanova a ni proizvodjac vakcine nikakvu odgovornost. prema tome nemozete ih tuziti i njima milina a roditelj koji se igrao ruskog ruleta sa svojim dijetom mora cijeli zivot da zivi sa posledicama istog... niko vas nemoze naterati da vase dijete primi vakcinu !!!! NIKO NIKADA !!!!! u hrvatskoj su doktori javno progovorili o stetnosti vakcine,cak su izdali knjigu ( e sada ce ovima sto preporucuju vakcine da pukne čir na zeludcu ) u kojoj javno govore o stetnosti... znaci to su doktori,internisti i ko zna koja sve zvanja imaju ali oni zele zastititi svoju hrvatsku djecu od daljneg satiranja i unistavanja... evo i link o tome ...
http://www.zivot-ili-cijepljenje.hr/hr/02-cijepljenje/05-izjave/cijepljenje-spas-ili-rizik.html
vi se oglasavate kao dio te farmaco mafije na neki nacin a dali ste ikada ikome ukazali na stetnost i posledice ??? ja cu vam iznijeti nekoliko dokaza da su djeca pomrla odmah ili nakon 24 sata posle primljene vakcine a vas milom da mi odgovorite jeste li culi da je ijedno dijete stradalo na taj nacin...

ako se meni obraćate, da se razumemo, nisma se uključila da bih diskutovala, pošto je više nego jasno da nema o čemu sa vama se diskutovati, nego da bih, manje više rekla ovo što je mihi napisala...ajd uzdravlje.

p.s.
ne znam kako se skreće pažnja moderatorima, ali mislim da je ovde slučaj za to!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 566
18.4.2012 1:15:18   
mihi
Ne želim da polemišem sa osobom koja barata proizvoljnim informacijama.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 567
18.4.2012 1:16:44   
mihi

IZVORNA PORUKA: nenja22

IZVORNA PORUKA: poseydon

ako se meni obraćate, da se razumemo, nisma se uključila da bih diskutovala, pošto je više nego jasno da nema o čemu sa vama se diskutovati, nego da bih, manje više rekla ovo što je mihi napisala...ajd uzdravlje.

p.s.
ne znam kako se skreće pažnja moderatorima, ali mislim da je ovde slučaj za to!

Upravo pišem da ću poslati poruku moderatorima da obrišu ovakve postove.

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 568
18.4.2012 1:16:50   
nenja22
a i ove linkove iz postova korisnika poseydon bih svakome ko pomisli da ih otvori, rekla da još koji put razmisli da li, ili ih ipak preskoči...jbg, ja verujem u male ljude u kompjuterima i da nemaju svi dobre namere user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 569
18.4.2012 1:19:46   
mihi

IZVORNA PORUKA: nenja22

a i ove linkove iz postova korisnika poseydon bih svakome ko pomisli da ih otvori, rekla da još koji put razmisli da li, ili ih ipak preskoči...jbg, ja verujem u male ljude u kompjuterima i da nemaju svi dobre namere user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 570
18.4.2012 1:24:32   
Anoniman
kako ruzno sa vase strane... znaci odakle meni pravo da pisem o ovim stvarima " CAK I DA SU ISTINITE " ... VECU GLUUUUUPOST ne procitah u zadnjih 2 mjeseca... trebali ste napisati malo jasnije " ko mi daje pravo da govorim o istini " ... ja pitam vas KO VAMA DAJE PRAVO DA IZNOSITE NEISTINE I LAZI I JOS SUGERISETE KOJE VAKCINE NAROD DA KUPUJE ??? vi niste nikakvi zdravstveni radnici vi ste samo obicni prodavci vakcina koji imaju udio u zaradi od prodaje. mozete imati i zvanje doktorsko ali vasa etika i moral su suprotnost tome ... uzas jedan na sta ste spremni...

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 571
18.4.2012 1:27:40   
Anoniman
hehehhhehhehe klasika... cim neko javno progovori o uzasima vakcinacije samo ga treba iskljuciti... time samo potvrdjujete istinu koju iznosim i PREPORUCUJEM SVAKOME DA POGLEDA LINK KOJI SU DOKTORI HRVATSKI OBJAVILI I JOS IZDALI KNJIGU O STETNOSTI VAKCINA...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 572
18.4.2012 1:33:01   
Sanchy
Nema potrebe za dizanjem tenzije,ovo sto je posejdon pisala ja sam citala godinama unazad u pojedinim casopisima ali kao sto rekoh ovde se nikada nije stvorila klima da se zene pobune i traze da vakcinacija bude dobrovoljna ili da se bar malo zainteresuju za to sta se u stvari nalazi u tim vakcinama ,koji su osnovni sastojci iste i sta se to unosi u telo njihovcog deteta?ja bar ne znam ni jednu jedinu zenu u svom okruzenju koju je to zanimalo...sami mozete procitati sve ovo sto je poseydon napisala ne treba da je omalovazavate kad niste ni pokusale da se informisete....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
18.4.2012 2:25:48   
gagilly
Izvinjavam se sto ovako upadam, ali ko ste to "VI"? Kada ste toliko dobronamerni i istinoljubivi, izvolte otkriti svoj identitet i funkciju, da znamo ko nas i nasu decu toliko "voli"? I sa ovako bombasticnim cinjenicama i "dokazima", zasto nista bombardovali Brankicu Stankovic, recimo, ili Oliveru Kovacevic, nego ste upali ovde da zastrasujete obicne zenice i domacice, njih nekolicinu koje ovaj forum posecuju. SRAMOTA, pa sve i da je istinito.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
18.4.2012 2:36:02   
mihi

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Nema potrebe za dizanjem tenzije,ovo sto je posejdon pisala ja sam citala godinama unazad u pojedinim casopisima ali kao sto rekoh ovde se nikada nije stvorila klima da se zene pobune i traze da vakcinacija bude dobrovoljna ili da se bar malo zainteresuju za to sta se u stvari nalazi u tim vakcinama ,koji su osnovni sastojci iste i sta se to unosi u telo njihovcog deteta?ja bar ne znam ni jednu jedinu zenu u svom okruzenju koju je to zanimalo...sami mozete procitati sve ovo sto je poseydon napisala ne treba da je omalovazavate kad niste ni pokusale da se informisete....

Sanchy svoje dete nemoj da vakcinišeš, tvoja odluka, nemaš pravo da ne tačne informacije namećeš kao istinite, doktor sam nauka i specijalista medicinske mikrobiologije, ne misliš valjda da čekam da me Posejdon i ti informišete šta je dobro za zdravlje moje dece i koju vakcinu treba da im dam.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here