Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 28.8.2011 22:08:09
|
|
|
|
lajla
|
Sa prvim detetim sam osetila negde oko 19-te a sad sam u 15-oj osetila prve pokrete.Kazu da sa drugim detetom se osete nesto ranije takva je situacija i kod mene!
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.8.2011 10:43:23
|
|
|
|
cockic
|
ja sam osetila drugu bebanu u 15 nedelji
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 31.8.2011 12:52:53
|
|
|
|
blondyy
|
Ja sam poslednjih nedelja povremeno nesto osecala, ali nisam sigurna da li je to to (jer mi je prva trudnoca),sve do juce kad je nesto pocelo da me gura :). Joj kako mi je bilo slatko i lepo,sama sam se smejala :).Inace sam 19 nedelja.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.9.2011 19:31:38
|
|
|
|
bea83
|
Sa punih 17 nedelja joooj što je lepo i čudno
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.9.2011 12:44:32
|
|
|
|
goda
|
Prvi put sam osetila u 18 nedelji i to kada sam legla da spavam. Posle toga svako vece pokreti su intenzivniji. Sada vec ponekad osetim i kada sam ja u pokretu ali veoma malo a kada mirujem nekada može da se vivdi kako se stomak blago ukrivi na stranu ili ispupci negdje. Bas je slatko i nezno.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 16.10.2011 20:53:04
|
|
|
|
New Mom
|
Osećam već danima meškoljenje, ali večeras (14+3) me je bebara pošteno (prvi put) mlatnula.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 19.10.2011 23:28:51
|
|
|
|
crazymama
|
new mom, ne mogu da verujem, ISTE SMO! ja sam malo pre osetila sa desne strane kao kad se izduva balon, pa onako pred kraj zatreperi, ne znam kako da objasnim i zapitala sam se da li je moguce da je to to, jer sam danas 13 punih nedelja tek... lici mi kao da je to, iako je dosta rano!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.10.2011 8:58:06
|
|
|
|
Makica99
|
Prvi put sam bila sigurna da je beba prvog dana 19. nedelje (pre 4 dana), i od tad je osecam stalno, odnosno, kad sam mirna, kad se krecem nista. Kako je cudno!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.1.2012 12:00:55
|
|
|
|
slavica.
|
Joj,ajde da mi kazete da li je to-to! I sinoc,a i malopre sam osetila nesto bas kao mrdanje,kao kad neki vazduh prolazi kroz creva,ali sam sigurna da nije vazduh,i nikakvi gasovi Oko cetiri prsta ispod pupka,pa desno Ja sam danima vec u iscekivanju da se to desi,ali nista ne osetim! Imam ovih dana problema sa gasovima ,ali nije to,slicno je,ali ipak drugacije!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.1.2012 12:01:47
|
|
|
|
Mama 78
|
To je BEBAAAAA!!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.1.2012 12:03:58
|
|
|
|
slavica.
|
Aaaaaa hvala ti Mama78! To mi je trebalo da cujem,potvrdu od nekoga ko je to vec iskusio! Ja sam ocekivala neko golicanje,jer sam cula da to lici na to,a ovo je ipak bilo malo drugacije
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.1.2012 12:11:38
|
|
|
|
New Mom
|
Je, je, je! Etooo, vidiš!
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.1.2012 14:00:49
|
|
|
|
MaryJane
|
Evo pre 15ak minuta!! 14. nedelja - kao da mi se nešto streslo u stomaku, zalepršalo!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.1.2012 14:02:54
|
|
|
|
Alexxa
|
prva beba ili? Pitam, pošto ja osećam nešto slično, poslednja2-3 dana, ali to pripisujem svemu i svačemu, sem bebi.
< Poruku je uredio Alexxa -- 20.1.2012 14:05:08 >
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.1.2012 15:02:26
|
|
|
|
MaryJane
|
Druga Kad se desi, bićeš sigurna da je to beba. Stvarno osećaš nešto u stomaku, nije to poznat osećaj, kao klobučanje creva i tome slično. Ili te4 nešto iznutra bukvalno dodirne, ili zaleprša, kao da se strese. U kojoj si nedelji?
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 20.1.2012 19:31:11
|
|
|
|
Alexxa
|
15+3 sam. Upravo zato što mi je potpuno nepoznat osećaj sam i u prvi mah mislila da je to beba, ali prerano je kažu.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 25.1.2012 16:09:15
|
|
|
|
blackmagic
|
Upravo sad...:)....osecaj predivan...sada sam 15 nedelja...:)
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 5.2.2012 12:34:33
|
|
|
|
ivana70a
|
oko 19te nedelje , bas na pola trudnoce
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 5.2.2012 15:54:55
|
|
|
|
lolic
|
Ja sam osetila oko 13-te (po ultrazvuku) kao malo pulsiranje u stomaku
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.2.2012 19:14:49
|
|
|
|
Biserce
|
Sa 18+5 oko 17h i odmah smo znali da je to to...sad nas i tata oseti kad ga bijemo u ledja:-D:-D
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 25.3.2012 13:25:17
|
|
|
|
mirna32
|
hej zene moje gdje ste osjetiliprvi puta mrdanje bebe..u kojem djelu...ja osjetim samokad sjedim i to dosta nisko dole...kao neko gurkanje udaranje neznam ni ja kak da opisem...al uvijek na istom mjestu ravno ispod pupka al dosta nisko
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 28.3.2012 15:15:15
|
|
|
|
Jovana131
|
U prvoj trudnoci sam osetila u 20toj nedelji prve bracne noci! To mi je bio najlepsi poklon!!! A sada tacno sa punih 14 nedelja!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.3.2012 22:25:44
|
|
|
|
tixy1
|
Večeras sam sigurna da je to to! Kao da me neko lupka iznutra, oko 4 prsta ispod pupuka, na desnoj strani a posle se pomerilo ka centru. 16+1 Kakav čudan osećaj!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.3.2012 22:28:36
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja mislim da prvorotke nemaju sanse da razaznaju sta je pokret bebe a sta pokret creva...meni se nesto mrdalo i u 15 i u 16 i u 17 nedelji itd...ali mogu da kazem da sam definitivno znala da je u pitanju pokret bebe tek u 22 nedelji recimo...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.3.2012 23:33:02
|
|
|
|
VVVV
|
Mogu da osete i ranije. Ja sam sa 16, 17 nedelja vrlo jasno osetila pokrete a sa 18 se vec moglo osetiti i kad se nasloni ruka na stomak. Ynam da svuda pise da prvorotke osecaju dosta kasnije, oko 25 nedelja. To je verovatno neki prosek, ali definitivno je moguce i dosta ranije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?