|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
20.3.2012 13:14:20   
Anoniman
2x si prestajala da pušiš... hahahahhahahaha, što si počela opet ako nisi zavisna?
Da ne misliš da te turiram, neeeeeeeee, samo prodajem pročitane fore iz knjige. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 451
20.3.2012 13:22:52   
minna
Ja da sam mogla da se kontrolisem da zapalim samo onda kad mi cigara stvarno prija - oko 3 cigare dnevno, ne bih ni prestajala da pusim. I ponovo bih pocela da to mogu, ali posto ne mogu da se iskontrolisem onda necu poceti opet...za saduser posted image
Nekako sam posle oko god.dana potpuno zaboravila na cigare, i sad mi jako jako retko padne na pamet

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
20.3.2012 14:17:40   
boba 11
Ih bre tasho ti i ja kao da smo iste.Ja sam tako ostavila jer je to za mene jedini nacin -skroz prekinuti.Pre nekih 6.5 godina kad sam zatrudnela prvi put.posle sam probala od brata jednu da zapalim i kad se nisam onesvestila.Inace postoje ljudi koji ne puse zbog zavisnosti vec zato sto im je to kao neki cin uzivanja .moja komsinica recimo pusi par cigara dnevno vec godinama prvo se skrivala od mame(btw ima oko 40 goduser posted image ) a i od dece ali znam da inace zapali zato sto voli taj ukus cigare.Kad je vidis kako pusi sa uzivanjem dodje ti da zapalis ali ja ne vidim sad sta tu ima da se uziva.Kad ujutru ustanem pa posnem da kasljem kao magarac posle burne veceri i ispusenje kutije -ne hvala netreba mi to viseuser posted image
Ali opet naglasavam da sam ja pusila samo iz fazona pa se posle navukla a posto nisam pred tatom onda je to bilo trovanje dok sam odsutna iza kuce.Ima ljudi koji sebe mogu da kontrolisu user posted image Ja nosam takva pa mi je ovo jedino resenje a i ne nedostaje mi jako pogotovo kad vidim ceneuser posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 453
20.3.2012 14:45:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lajla

Moja knjiga se zove malko drugacije"lak nacin da ostavite pusenje" Allen Carr.Cula sam da ima i dugi deo knjige ali ne znam kako se zoveuser posted image

"Imate li bilo kakvih sumnji, prvo ponovo pročitajte knjigu. Imate li i dalje dvojbi, nabavite knjigu >>Jedini način da trajno prestanete pušiti<< u izdanju Penguina ..."

(odgovor članu lajla)
  Direktna veza do poruke: 454
20.3.2012 14:46:39   
Anoniman
Žene, uhvatilo me je uzbuđenje! Toliko se radujem kraju knjige, sve sam veselija što se bliži momenat gašenja cigare, dođe mi da je bacim sada odmah, ali kaže, ne pre kraja knjige! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 455
20.3.2012 15:18:44   
anajid
Navijamo Tashuser posted image ,mozes ti touser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 456
20.3.2012 15:50:45   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Tash

2x si prestajala da pušiš... hahahahhahahaha, što si počela opet ako nisi zavisna?
Da ne misliš da te turiram, neeeeeeeee, samo prodajem pročitane fore iz knjige. user posted image

E da znas da sam pomislila user posted image

Ja sam npr. danas zapalila samo jednu cigaru user posted image
Naterale ste me sada da brojim i koliko cigara pusim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 457
20.3.2012 18:33:02   
lanajelena
Tash navijam za tebe user posted image jos uvek mi je cudno da TI ovde promovises ne pusenje user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 458
20.3.2012 19:36:44   
zoća
navijam za tebe pošto znam u šta si se upustila,bravouser posted image user posted image user posted image

Žene, uhvatilo me je uzbuđenje! Toliko se radujem kraju knjige, sve sam veselija što se bliži momenat gašenja cigare, dođe mi da je bacim sada odmah, ali kaže, ne pre kraja knjige! user posted image user posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
20.3.2012 19:54:20   
hanka
Tash user posted image
knjiga je superiska,nas kum je ostavio cigarete uz pomoc nje user posted image
Ja ostavila 9 meseci pa pocela ponovo user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 460
20.3.2012 21:50:48   
Anoniman
dijana ja sam zapalila preko 20, a zašto si ti zapalila tu jednu kada ti ne treba?

LJ user posted image

ostali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 461
20.3.2012 22:02:28   
dijana1*
Evo prodje dan a ja ostala na jednoj cigari user posted image i tako 100 puta.
Tash nisam ni razmisljala nesto preterano o pusenju, kod mene je u glavi znam da pusim malo, retko, kada sam trudna i dojim nikako. . .
Usla sam u temu da vidim o cemu se pise i nadovezala se. Ne znam sta da ti kazem, ali stvarno malo pusim, evo Vuk spava mogu izaci na terasu da zapalim ali mi se ne trazi. To sto pise u toj knjizi odnosi se mozda, lupam sada, na 90 % pusaca, ali uvek postoji onih 10 % cudnih pusaca kao ja mogu a i ne moraju bez cigara.
Ali evo vec dva dana kuckam u ovoj temi i naterala si me da razmisljam, necu ih ostaviti za sada user posted image , kako posle 7 godina da se nisam navukla na vise, da mi se vise trazi, kako uvek isto, obicno ko duze pusi taj i vise pusi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
20.3.2012 22:03:52   
Anoniman
Ne ljutiš se što te čačkam? user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 463
20.3.2012 22:15:13   
dijana1*
Ako ostavim i ovu jednu zbog tebe ljuticu se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
20.3.2012 22:25:05   
Anoniman
Eto, vidiš da si zavisna! user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 465
20.3.2012 22:52:09   
dijana1*
Da zavisim od jedne cigare a ne kutije a to je velika razlika user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
20.3.2012 23:04:17   
Suncicabg
Ja sam se zabrojala danas mi je 4 dan bez cigarete i osecam se malo cudno user posted image Nije mi mnogo tesko, ali se bojim da cu pokleknuti pri prvom nekom druzenju i okupljanu gde se pusi user posted image

Tash pocela sam nesto da downloadujem nadam se da je to ta knjiga user posted image
Moram da se nadovezem na Dijanu, jer i ja pusim par dnevno...meni su ovek pricali kad vec pusis tako malo treba i da prestanes, ali mi nikad nije bilo lako da prestanem bez obzira sto palim 1-5 kom / dnevnouser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 467
20.3.2012 23:16:55   
dijana1*
Suncice nedaj seuser posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 468
   [Obrisana poruka]
20.3.2012 23:19:55   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 469
20.3.2012 23:22:03   
Suncicabg
Ma nisam ja neki karakter za to, jer sam uvek nalazila opravdanje da ako popusim 2-3 to i nije opasno, e tek kad se resim da prestanem shvatim da ne mogu bez te 2-3 user posted image
Gagi ja ocekujem da ti ponovo pokusas user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 470
   [Obrisana poruka]
20.3.2012 23:23:15   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Direktna veza do poruke: 471
20.3.2012 23:50:19   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: gagi

Joj ne mogu nesto mi se u zadnje vrijeme osladilouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 472
21.3.2012 0:09:17   
limunada

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Ma nisam ja neki karakter za to, jer sam uvek nalazila opravdanje da ako popusim 2-3 to i nije opasno, e tek kad se resim da prestanem shvatim da ne mogu bez te 2-3 user posted image
Gagi ja ocekujem da ti ponovo pokusas user posted image

Takodje user posted image 2,3 a kao nisam pusac user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

Direktna veza do poruke: 473
21.3.2012 1:08:46   
monini

Ova knjiga tvrdi da smanjivanje, postepeno prestajenja je samo gore. Čini da pušač cigaretu vidi još vrednojim nego sada, kada puši kada god mu se puši. Ima smisla.
Pomisli, puši ti se, i kažeš "E neću sada, odložiću za sat". Šta realno radiš tih sat? Čekaš da prođe sat, nisi u stanju da radiš ništa drugo, i kada je napokon zapališ, ona ti se čini genijalnom. I jeste tako.
Mislim da jednostavno nema tog odlaganja tj smanjivanja broja, nema samo još jedne cigarete, nema samo jednog dima... Ako ću da prestajem, prestaću skroz, neću mučiti sebe od cigare do cigare.

tash slazem se...:)
ja sam negde 20 stranica pred kraj ugasila poslednju cigaru, tacnije na pola knjige sam kupila poslednju kutiju i rekla sebi, eee to je ta poslednja kutija koja ce taman potrajati do pred kraj knjigeuser posted image
mada sam pre toga vec smanjila maximalno, na oko 6-7 dnevno (a ni do tada nisam pusila vise od 12-14 dnevno) ali sam zato u svakoj uzivala..mislim bila sam klasican ovisnik o nikotinuuser posted image hvala Bogu sada vec 15 dana nisam!!!!
gagi,sunci,tash navijaaaaammmmuser posted image i gagi moras pokusati ponovo..sve je u glavi..ODLUKA!!!

< Poruku je uredio monini -- 21.3.2012 1:12:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
21.3.2012 8:52:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

Kada se pusi,pusi se,ne bitno koliko ,bitno je to da duvan ulazi u mozakuser posted image

Suncice nedaj se,nemoj biti kao jauser posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here