MOCICA
|
IZVORNA PORUKA: Tash Verus, Zille je pisala da joj bebac povraća od krompira, a onda je na kutiji Alfarea (ad mleko) našla da on sadrži krompirov skrob, pa je pomislila da bebac zato povraća i od Alfarea. Prepisivala sam joj sastav Allernove, pa evo i tebi: IZVORNA PORUKA: Tash Sastav Allernove za Zille: sirup glukoze, biljna ulja (palmino, ulje uljane repice, koštice palme, suncokretovo), hidrolizirani kazein, emulgator (mono i digliceridni estri limunske kiseline), kalcijev fosfat, magnezijev klorid, kalcijev karbonat, kalijev hlorid, L-cistin, natrijev askrobat, kolin klorid, L-triptofan, kalijev hidroksid, taurin, mezo-inozitol, željezov sulfan, cinkov sulfat, L-karnitin, citidin 5''-monofosforna kiselina, DL alfa tokoferil acetat, dinatrijev-uridin 5-monofosfat, L-askrobin palmitat, nikotin amid, kalcijumov D-panatotenat, adenozin 5''-monofosforna kiselina, dinatrijev - gvanozin 5-monofosdat, dinatrijev-inozin 5''-monofosfat, bakrov sulfat, riboflavin, limunska kiselina, titanijev hidroklorid, retinil acetat, piridoksinijev hidroklorid, folna kiselina, kalijev jodid, manganov sulfat, fitomenadijon, natrijev selenit, D-biotin, holekarciferol, cianokobolamin. Ja ovde nigde ne vidim ni kukuruzni ni krompirov skrob. ps. Nisam imala simbol za alfu zato sam je pisala rečima. Meni je malena dobila blag osip po obrazima od Alernove AR. Citam tvoj sastav obicen. Razlika je sto AR ima i : maltodekstrine, kukuruzni skrob koji se koristi za zgusnjavanje (mislim da ga imaju sva AR mleka) i kokosovo ulje. Sad se pitam da li je nesto od ovoga - sugerisale ste mi kukuruz ili je mozda i ova limunska kiselina. Ona mi je pravila ozbiljne probleme sa prvim detetom. Tash sta je histamin?
|