Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.3.2012 22:48:00
|
|
|
|
Cuftas
|
za vevericu, sad ce
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.3.2012 22:50:51
|
|
|
|
MakiJ
|
super veverice doce beba i bez IUI
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.3.2012 23:48:04
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću superiška,a sada mućkanjeeeee
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 8:24:05
|
|
|
|
daca77
|
degu, cestitam mila... Sada u akciju Samo si me zbunila da instrumenta ubacuju na zivo, pre anestezije...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 9:14:25
|
|
|
|
ivannna
|
degu,super!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 10:02:30
|
|
|
|
Ognjenka
|
Degu, bas se radujem! "ajd sad na muckanjeeee!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 11:01:01
|
|
|
|
soni
|
degu..navijam jako.... muckaj sada, i ostani pozitivna..one pare sto si dala zaboravi, te glupave sestre..sve negativno ostavi po strani i smej se...
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 16:13:59
|
|
|
|
degu
|
Pa vi ste mi ogromna podrška Dobro sam danas, krvarenje staje, sinoć mi je malo skočila T i malo mi je bilo muka, valjda od antibiotika. Danas sam super, još malo pa u akciju
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 16:23:39
|
|
|
|
Meisje
|
Degu sta su ti rekli za muckanje?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 16:26:05
|
|
|
|
degu
|
Nisam ih ništa ni pitala, jer svakako planiram da mućkam ništa rekla je dr-ka da se nada da ću joj se do juna javiti trudna
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 18:43:50
|
|
|
|
Zell
|
super znaci, za hsg se ne mora piti kontracepcija taj mesec kad se radi onda valjda to vazi samo za jednodnevnu
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 19:22:11
|
|
|
|
degu
|
Zell i ja sam to mislila, ali rekla mi je da nema potrebe. Pošto imamo istu DR-ku, pazi da te ne opelješi kao mene, ostani pri tome da hoćeš jednodnevnu dijagnostiku jer ti tu za 5000 svašta nešto urade, a ovde za 17000 samo hsg. Meni je rekla da ćemo da radimo HSG u ovom ciklusu, a iui u sledećem. Na kraju je ispalo da se sve mora zakazati za par meseci unapred, a ona se taman ugura privatno da ti radi i naplati.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.3.2012 20:51:08
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: degu Nisam ih ništa ni pitala, jer svakako planiram da mućkam ništa rekla je dr-ka da se nada da ću joj se do juna javiti trudna divnooo draga veverice..bas se radujem tvojim konkretnim pomacima,konacno samo ti muckaj pa da nas obradujes uskoro pa da te metemo u penziju na ovim temama ..i da, jedan veeeeliki pozdrav za pozitivnu dr..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2012 9:11:09
|
|
|
|
Zell
|
IZVORNA PORUKA: degu Zell i ja sam to mislila, ali rekla mi je da nema potrebe. Pošto imamo istu DR-ku, pazi da te ne opelješi kao mene, ostani pri tome da hoćeš jednodnevnu dijagnostiku jer ti tu za 5000 svašta nešto urade, a ovde za 17000 samo hsg. Meni je rekla da ćemo da radimo HSG u ovom ciklusu, a iui u sledećem. Na kraju je ispalo da se sve mora zakazati za par meseci unapred, a ona se taman ugura privatno da ti radi i naplati. Cek, ti si onda isla kod nje privatno na hsg? Ja vise ne znam sta da mislim, jos ovaj mesec cu nekako izdrzati da pijem microgynon i to je to a briseve idem sredinom sledece nedelje pa sta bude. Ako konacno budu negativni, insistiracu na jednodnevnoj - na kraju krajeva to sam i zakazala pocetkom oktobra.....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.3.2012 22:37:44
|
|
|
|
Merilyn
|
Degu, da li te je boleo stomak posle HSGa? Ja sam imala užasne bolove kada je anestezija totalno popustila, da ne kažem porođajne... Muka ti je bilo od anestezije,prošla sam i to!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2012 0:24:48
|
|
|
|
degu
|
Cek, ti si onda isla kod nje privatno na hsg? Da Zell, dan pred HSG sam zvala Betaniju da potvrdim termin i tad mi je sestra izdiktirala adresu na koju da se javim :))) i tad mi je bilo sve jasno. Merilyn, boleo me je stomak, kako je popuštala anestezija sve jače, ali nije bilo strašno, jači su mi menstrualni bolovi, samo je neki neprijatan osećaj, veštački nekako sutradan sam već bila super, tako da je sve brzo prošlo, kao da se nije ni desilo
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2012 0:31:06
|
|
|
|
^iva^
|
rekoh ja da to nije toliko strasno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.3.2012 9:45:03
|
|
|
|
Merilyn
|
Pa da, ja sam isto samo to veče imala problem sa mučninom i bolovima u stomaku ali recimo krvarenje uopšte nisam imala... Ma samo kad je taj deo posla odrađen! Inače, i ja sam bila u D.C., ali svojevoljno pošto su mi spomenuli neki jun mesec ukoliko hoću da radim hsg u Betaniji, meni to bilo dugo da čekam pa sam se rešila za ovu varijantu...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2012 10:07:25
|
|
|
|
bitizdrav
|
Cao svima , nova sam na forumu i bas mi se svidja kako sve to ovde funkcionise.. Trebala bi za jedno mesec dana da radim HSG, u Nf, bila sam pre nedelju dana tamo,dali su mi postupak za HSG, dr Hadzovic Milan treba da mi radi,ako bude bio tu, posto su mi ciklusi neredovni ne znam tacno kad cu raditi aali nadam se za mesec dana,a dotle cu prikupiti sve analize..radicu u totalnoj anesteziji,pa me najvise zanima da li je neko radio u Nf u totalnoj kod dr Hadzovica, procitala sam da je BUBICCA radila skoro kod njega, znam da sve zavisi od zene do zene, neko moze imati bolove, posle, krvarenje i sl...i zanima me da li se instrumenti postavljaju dok smo budni ili kad se da anestezija i da li je bolno postavljanje instrumenata...hvala unapred na odgovorima i svaka informacija bi mi dobro dosla
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2012 10:21:50
|
|
|
|
Ognjenka
|
bitizdrav, radila sam ja u decembru kod dr. Maglica u NF. Jeste radi se u totalnoj, postavlja se samo jedan instrument, ona kasika, dok si budna. To ne boli, kao i za svaki drugi gin. pregled. I vec si u carstvu snova. Mene nije nista bolelo ni posle, samo sam bila malo slaba, valjda od anestezije. I jako zedna. Obavezno, ali obavezno, ponesi flasicu vode! Sto se tice krvarenja, samo malo taj dan i nista vise. Onog dana kad su me pustili iz bolnice (u NF se ostaje jednu noc) vec sam se bacila na muckanje, tako da ne brini. Ako ti treba jos neki info, pisi, verovatno se nisam svega setila.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2012 10:29:15
|
|
|
|
bitizdrav
|
Hvala OGNJENKA, najvise me to plasilo da li bole dok ti postavljaju te instrumente i sta ti sve rade dok si budan.anestezija koliko su mi rekli je kratkotrajna i samo u venu se daje jel tako..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2012 10:38:20
|
|
|
|
Ognjenka
|
Nista ne boli draga. Stvarno. Uvedu ti braunilu u venu na nadlanici i tako dobijes anesteziju. Ima tamo jedna sestra bauk, vikala na mene jer sam zaboravila sa skinem mindjuse (neka plava nafrakana) i jedna anesteziolog, divna zenica, ni ubod igle ne osetis. I sestre gore na spratu su divne, samo zaborave da ti izvade braunilu, pa popodne trazi da ti skinu. Ja sam moju umalo pocupala. Obuci spavacicu, nemoj pidzamu. Posle jedno dva sata doci ce ti dr u sobu da ti kaze rezulatate. Sutra ujutro, pred otpustanje ces dobiti snimak i dr. Vasiljevic (nacelnik) ce ti ga kao protumaciti, ali on sve prica sebi u bradu i u tri reci, i nemoj da te to brine. Protumacice ti sve tvoj dr. Bices popodne posle zahvata gladna, mozes da kazes nekom da dodje da ti donese nesto (meni je hrana tamo bljak). Mozes da sidjes u hol i da se vidis sa kim hoces. Meni je mm bio od 6 do pola 9, svi su vrlo ljubazni.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 6.3.2012 11:22:16
|
|
|
|
bitizdrav
|
Hvala puno OGNJENKA, bas si mi detaljno obijasnila...ako se setim jos nekog pitanja, pitacu..jer svaka informacija je dobrodosla..
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.3.2012 21:33:40
|
|
|
|
BUBICCA
|
Zdravo, BITIZDRAV! Da, ja sam 31.01. radila HSG u Nf. Trebalo je da to obavi dr Hadzovic, po preporuci moje dr iz doma zdravlja, ali nije. Bio je on tu, ali mu se zurilo negde, pa sam ja rekla da mi nije bitno da to iskljucivo on obavi. Na kraju je dr Jovanovic radio HSG i odusevljena sam. Bas prijatan covek, kao i svi koji su tu bili. Ne boli nista, cak ni ta anestezija, a ja se bojim igle... Bude brzo gotovo. Ja sam malo krvarila i tog dana i naredna 2 dana. Ali, bas pomalo. Obavezno ponesi ulozak! Nisu mi rekli da skinem mindjuse... Tamo nisam mogla da ostavim garderobu koju sam skinula, nego je mm poneo kuci i opet mi je doneo kada je dosao po mene. Ja sam na sopstveni zahtev otisla kuci istog dana (kao i devojka koja je bila sa mnom u sobi), a po otpusnu listu je mm otisao ujutru. Ponesi nesto da gricnes posle HSG-a! Bar plazmu! Ako se jos neceg setis da pitas, navali! Meni je mnogo pomogao ovaj forum jer sam stvarno bila pogubljena sto se tice ovih "servisnih" informacija.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.3.2012 12:08:12
|
|
|
|
bitizdrav
|
Hvala BUBICCE, ja sam isto bila kod dr Hadzovica na razgovor i rekao je da ce mi onraditi ako je tu,e sad zavisi,da li ce bas tog dana biti tu kad odem..uglavnom ste mi Ognjenka i ti obijasnile sve i stvarno mnogo znaci, da se ne nadjem tamo kao pogubljena em od straha, ovako znam bar osnovne servisne informacije..ako se setim jos necega pitacu,jer tek za mesec dana idem na hsg, cim dodje do ciklusa sledeceg..pozz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaSanja19Koje je najlepše ime?Pavle (
19%)
Stefan (
16%)
Matija (
14%)
Filip (
19%)
Petar (
14%)
Dimitrije (
18%)
Ukupan broj glasova: 586Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!