razlicak
|
Joj evo i mene na ovoj temi , pisala bih i ranije, al nisam imala vremena, a i sada cu ukratko... u porodilistu sve bilo ok, sisala na silikonsku dok ne izvuce bradavicu, ja onda skinem i ona sisa(inace bradavice nemam) Doslli kuci, ja se ko idiot nalivala vodom, stalno zedna, i mleko grunulo,a ona nemoze da posisa, nece vise silikonsku, a bradavice jos u gorem stanju ... Ja pokusavala da se izmuzam pumpicom, niste ne izvlaci-nekih 20 ml za sat vremena!!! Drugi dan grudi tvrde kao kamen, dosla patronazna, uhvatila se za glavu, kaze krenula upala, ajd da izmuzamo rucno-oci su mi ispadale . I evo danas je 6 dan kako muzem rucno, na izmaku sam snage, nemam vise ni volje, boli me i dalje jako, pumpica i dalje izvlaci nekih 20 ml za pola sata i besna sam i na nju Trudim se i dalje da joj poturam kad je najvise gladna prvo silikonskom, pa i bez nje, al to je dreka, otimanje,a usta otvara i trazi sisu,a nece da uhvati nista . Ja neznam vise sta da radim, pokusala sam i sa nekim vasim savetima koje sam procitala, al nista ne pomaze... Ja neznam kako ovo da izdrzim Sta da radim, ima li neko ideju? RAzmisljam i da prekinem sa mlekom, a srce mi se kida ali ovo mi je stvarno mucenje.......
|