|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
27.2.2012 16:56:24   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 301
   RE: Ogradica
27.2.2012 16:58:59   
Sanchy
Moguce...ali nemojte me prozivati zbog misljenja koje je sasvim na mestu,pre trideset godina je nesto moglo a danas ne moze?!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 302
   [Obrisana poruka]
27.2.2012 17:02:23   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 303
27.2.2012 17:06:26   
Sanchy
Ja sam rekla da je moguce,ali tvrdim da je dosta do roditelja...pa sad videcemo....ako imate nesto za tu ogradicu na sta treba da se obrati paznja prilikom kupovine posto se nista u te stvari ne razumemuser posted image

Direktna veza do poruke: 304
27.2.2012 17:07:55   
Anoniman
Sanchy, sačekaj da se rodi pa onda ćeš da vidiš i sama ovo što ti sve mi pišemo. Idu Mara i svatovi...

Direktna veza do poruke: 305
27.2.2012 17:10:23   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Sanchy, sačekaj da se rodi pa onda ćeš da vidiš i sama ovo što ti sve mi pišemo. Idu Mara i svatovi...

Videcemo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 306
27.2.2012 17:12:31   
Olga75
hajde sad da pisemo o ogradicama a ne o vaspitanju user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 307
27.2.2012 17:27:32   
lesica
Sanchy,moja ti je preporuka da uzmes standardni 120*60 prenosivi krevetac,taman ce ti posluziti i kao ogradica a kasnije do prelaska u pravi krevet moze da vrlo lepo odmeni drveni krevetac. Mislim poje dete se sa 9 meseci vec preselilo u njega,tj onda kada je pokazala afinitete za penjanjem uz sipke i ispadanjem na glavu user posted image a i za non stopnim cukanjem glavice tokom spavanja.Sad joj je sve mekano pa nema modriceuser posted image mada i iz ovog sada izlazi,ali ipak je nize i prakticnije.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 308
27.2.2012 17:36:56   
Sanchy
Hvala ti lesice...user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 309
27.2.2012 21:44:00   
Anoniman
Danasnji odgoj se razlikuje po Zakonu o zabrani fizickog i psihickog zlostavljanja dece. To znaci da ne smes nevaspitanom detetu koje se histericno baca po betonu centra grada da kazes da ako se ne smiri nece dobiti sladoled, jer ga na taj nacin psihicki zlostavljas, i mozes u zatvor. Idi na temu, mislim da se zove Moderne metode odgoja, ima jedna prica o baki, decaku, zeni i mladicu. Shvatices sta ti govorim.

Inace, ja sam rekla da su ogradice stabilnije od krevetaca.

I da, meni ono sto je Ana napisala nije nered. Meni igracke i rekviziti nisu nered vec pomagala u odrastanju deteta. Ali vidim ogromnu razliku izmedju otvaranja ormara, fioka, cackanja TVa, DVDa, bacanja stolnjaka na pod, skakanja po namestaju i sl, i sa druge strane, razbacanih igracaka.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 310
27.2.2012 23:30:11   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Tash

Danasnji odgoj se razlikuje po Zakonu o zabrani fizickog i psihickog zlostavljanja dece. To znaci da ne smes nevaspitanom detetu koje se histericno baca po betonu centra grada da kazes da ako se ne smiri nece dobiti sladoled, jer ga na taj nacin psihicki zlostavljas, i mozes u zatvor. Idi na temu, mislim da se zove Moderne metode odgoja, ima jedna prica o baki, decaku, zeni i mladicu. Shvatices sta ti govorim.

Inace, ja sam rekla da su ogradice stabilnije od krevetaca.

I da, meni ono sto je Ana napisala nije nered. Meni igracke i rekviziti nisu nered vec pomagala u odrastanju deteta. Ali vidim ogromnu razliku izmedju otvaranja ormara, fioka, cackanja TVa, DVDa, bacanja stolnjaka na pod, skakanja po namestaju i sl, i sa druge strane, razbacanih igracaka.

U sustini slazem se sa tobom ,samo sto meni i te igracke smetaju svuda po stanu kao sto rekoh u svojoj sobi moze na luster da ih okaci...sto se tice novog zakona ja sam pravnik,upoznata sam,naravno velikim delom se slazem sa njim i nije tuo u pitanju zasto je nekada bilo drugacije nego danas...mene roditelji nikada nisu udarili dovoljno je bilo da me otac pogleda i da budem manja od makovog zrna kada krenem sa nekim ludiranjem to se zove autoritet nista drugo...danasnji roditelji to nemaju,jednostavno im fali...i ako i dalje koriste fizicko vaspitavanje,nemojmo se zanositi da nije tako ipak je ovo Srbija,to ne deluje na decu,jednostavno ne deluje...i opet smo otisli sa teme ali nema svrhe vise pricati o tome vidim da ja imam poprilicno razlicito misljenje o nekim stvarima od vecine zena ovde sto je samo dokaz da sam na pogresnom mestu verovatno,nista drugo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
27.2.2012 23:37:24   
Anoniman
Nisi Sanchy na pogrešnom mestu, samo treba da se porodiš pa da kad beba počne da raste sve to ponoviš. Ako i tad budeš imala isti stav onda je to druga priča. Ali sumnjam jer znam koliko su se moji kriterijumi promenili. Neki se pooštrili, neki se olabavili al uglavnom jedno je da misliš kako ćeš ti a drugo je praksa, veruj mi! Nisam ti rekla da treba da menjaš mišljenje nego da ne budeš izričita dok se ne porodiš, pa ako i tad budeš tako mislila i to sprovodila - super! user posted image

I da ne budem totalno OT: Ove ogradice su najveće: user posted image

Imaš ih od različitih proizvođača, i raznih dezena al te su ti najveće i mislim da je razlika između proizvođača minimalna...

< Poruku je uredio gae_gr -- 27.2.2012 23:40:58 >

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 312
27.2.2012 23:46:20   
Sanchy
Uvek sam bila covek od reci zato me valjda i postoju u okruzenju a i bez dlake na jezikuuser posted image ,a videcemo i ako sam stroga (kad me vidis uplasis seuser posted image )mozda se to promeni user posted image mada stvarno cu se truditi svim silama da bar to otvaranje fioka izbacivanje stvari,pentranje po stolu,svlacenje stolnjaka stvarno ne dozvolim,veruj mi ne mogu to ma ni da gledam kad odem kod nekog u goste sa takvom decom i uopste mi nista tu nije simpaticno ni smesno...hvala na slici,lepo izgleda i ta ogradica

< Poruku je uredio Sanchy -- 27.2.2012 23:48:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
28.2.2012 8:15:14   
Anoniman
Sanchy nekako mi se namece osecaj da sam pogresila sto sam prokomentarisala neke tvoje misli , moje misli su bile zatrovane nekim mojim iskustvom i sebi sam dala za pravo da tvoje razlicito na neki nacin proglasim smesnim . Izvini , ne znam odakle mi takva drskost da uopste uzimam u obzir da ti kao mama mozes da pogresis sa svojim detetom .
Izvini jos jednom user posted image
Sto se ogradica tice , ja sam za Petru uzela prenosni krevetac iz razloga sto smo cesto putovali pa smo ga imali i za tu opciju . Njen je bio stabilan ali je posle nekog vremena izlazila tacnije iskakala iz njega . Ovde je neko spomenuo da Bertoni prenosni k. nisu stabilni to sam zapamtila . One rucke koje se nalaze na ogradicama sam takodje ovde na forumu procitala da nemaju nikakvu funkciju , deca ih pokidaju ili ih ne primecuju . Eto user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 314
28.2.2012 12:20:51   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: ribizla

Sanchy nekako mi se namece osecaj da sam pogresila sto sam prokomentarisala neke tvoje misli , moje misli su bile zatrovane nekim mojim iskustvom i sebi sam dala za pravo da tvoje razlicito na neki nacin proglasim smesnim . Izvini , ne znam odakle mi takva drskost da uopste uzimam u obzir da ti kao mama mozes da pogresis sa svojim detetom .
Izvini jos jednom user posted image

Nista,nista,znala sam da je u pitanju greska roditelja u vaspitanju tako da mozda i ja pogresim sa svojim videcemouser posted image mislim kad je vec greska a niko od toga ne moze da pobegne pa ni ja...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 315
28.2.2012 12:23:34   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: ribizla
Sto se ogradica tice , ja sam za Petru uzela prenosni krevetac iz razloga sto smo cesto putovali pa smo ga imali i za tu opciju . Njen je bio stabilan ali je posle nekog vremena izlazila tacnije iskakala iz njega . Ovde je neko spomenuo da Bertoni prenosni k. nisu stabilni to sam zapamtila . One rucke koje se nalaze na ogradicama sam takodje ovde na forumu procitala da nemaju nikakvu funkciju , deca ih pokidaju ili ih ne primecuju . Eto user posted image
A za ove informacije ,hvala ti,user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 316
28.2.2012 12:42:17   
jance
jel neko nekad video okruglu ogradicu mozda?
sad pricam sa sveki, posto je majstor poceo bukvalno da se kotrlja po krevetu i vise nema tih jastuka koji bi ga uspeli zadrzati koliko vidim, kaze ona kako bi bilo dobro da kupimo onu okruglu ogradicu, ja je gledam : okruglu? koliko god da sam gledala po radnjama ja ama bas nigde okruglu nisam videla. kaze: ove cetvrtaste su ti skupe, one okrugle su jeftinije.... jesam li ja to nesto propustila?

da a sto se diskusije tice, ja glasam za prenosivi krevetac koji se moze koristiti kao ogradica... cena jednog obicnijeg prenosivog krevetca je ista ko i za ogradicu a visefunkcionalno je...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 317
28.2.2012 12:50:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jance

jel neko nekad video okruglu ogradicu mozda?
sad pricam sa sveki, posto je majstor poceo bukvalno da se kotrlja po krevetu i vise nema tih jastuka koji bi ga uspeli zadrzati koliko vidim, kaze ona kako bi bilo dobro da kupimo onu okruglu ogradicu, ja je gledam : okruglu? koliko god da sam gledala po radnjama ja ama bas nigde okruglu nisam videla. kaze: ove cetvrtaste su ti skupe, one okrugle su jeftinije.... jesam li ja to nesto propustila?

da a sto se diskusije tice, ja glasam za prenosivi krevetac koji se moze koristiti kao ogradica... cena jednog obicnijeg prenosivog krevetca je ista ko i za ogradicu a visefunkcionalno je...

Poslednju okruglu ogradicu sam videla na mojim slikama kad sam bila beba. Čini ni se da su tad sve mrežaste ogradice bile okrugle. Sad ih nema...

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 318
28.2.2012 12:50:33   
Olga75
moj brat je imao okruglu ali on je rodjen '82 ge user posted image
i ponovo , necemo o vaspitanju i o tome ko je ovakav i onakav jer mu deca otvaraju fijoke
dete je dete
a ogradica je ogradica
ima citav forum o vaspitanju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 319
28.2.2012 12:54:01   
Anoniman
Okrugle su jeftinije jer su polovne al matore koliko i miuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 320
28.2.2012 13:01:43   
jance
user posted image da, mozda je na to u stvari i mislila na kraju... sad ja nesto naprezem vijuge pa ko da se secam da sam i ja imala neku okruglu onako belo-zutu ogradicu, secam se sa slika.. znaci ima tome onda i skoro 30 godina.. auuu

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
28.2.2012 13:02:34   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Olga RR

moj brat je imao okruglu ali on je rodjen ''82 ge user posted image
i ponovo , necemo o vaspitanju i o tome ko je ovakav i onakav jer mu deca otvaraju fijoke
dete je dete
a ogradica je ogradica
ima citav forum o vaspitanju

Xa xa xa user posted image
Moje dete i ja "delimo" 3 fioke u kuhinji, ja u njima držim šlagove, pudinge, vanile, prašak za pecivo i razne druge kesice a Iva igračice, kockike, kašičice i sl.
I ooooooodlično nam je!
Ja kuvam ona vršlja po tim trima fiokamauser posted image
A što se ogradice tiče, mi smo je kupili tek kad je napunila 10 meseci i to je bio čist promašaj. Bilo joj ej zanimljivo da uđe u nju, malo se poigra pa napolje. Čak ni to što smo je držali napolju, na travi nije pomoglo da je zavoli. Bila joj interesantna ali da u njoj provede duže vremena nije htela.
Ja sam bila protiv ogradice ali ipak je kupismo. Sad je kod kumova, kumče je obožava.
Mislim da ogradicu treba početi koristiti čim dete počne malo da sedi ili samo da se igra. U to vreme je već počelo proleće pa smo non-stop zujali napolju pa nam ogradica došla kao suvišan komad nameštaja. Bilo je leto, u kolica napolje, spava u kolicima, jede u kolicima u dvorištu, kad ej u kući, na podu na ćebetu se igra okružena jastucima, penje se po nameštaju, ustaje, puže takav je bio svaki dan... A onda je oktobra prohodala... I ogradica je našla nove vlasnike, sa naše terase se preselila kod kumova u dnevnu sobu.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.2.2012 13:06:45 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 322
28.2.2012 13:06:09   
Lu

ja glasam za prenosivi krevetac koji se moze koristiti kao ogradica... cena jednog obicnijeg prenosivog krevetca je ista ko i za ogradicu a visefunkcionalno je...

Takođe, mi smo naš koristili kao osnovni krevetić, putni krevetić i ogradicu 3u1user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 323
28.2.2012 13:08:59   
Anoniman

user posted image da, mozda je na to u stvari i mislila na kraju... sad ja nesto naprezem vijuge pa ko da se secam da sam i ja imala neku okruglu onako belo-zutu ogradicu, secam se sa slika.. znaci ima tome onda i skoro 30 godina.. auuu

U mom slučaju i više od 30 user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 324
28.2.2012 13:47:38   
nenja22
da i moja je bila okrugla i sa velikim onim rupama na mrezici, zato je mama i izbacila iz kuce tamo negde kad sam imala devet meseci i u poteri za igrackama, za malo naglavacke izletela, veruci se po tim rupama user posted image

prenosivi krevetac, taman 3u1 user posted image tj. malo vise 2u1 u nasem slucaju, za igranje i odlaganje igracaka, spavanje sa mamom i tatom je ipak nezamenljivo...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here