Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy .Jednostavno danasnja deca su mnoooogo nemirnija nego sto je to bilo ranije stvarno mi nije jasno zasto.ali to i nije tema ovde...gde mogu da pogldam te prenosne krevetce? Nadam se da se niko neće uvrediti što ću ovo napisati, današnja deca su drugačije odgajana nego pre. Htela sam svašta nešto da napišem, ali definitivno ću nekoga uvrediti onda, a to ne želim. IZVORNA PORUKA: BlackBetty znas, sanchy, bebe ne fermaju "mora" ni 5%! vise volim da mi izbalavi kauc na moje oci nego da place/guce/igra se daleko od mene. i nije ti problem prvih 11 meseci, nego ostatak njegovog zivota. lakse ti je da izmenis stan nego da ga (nedao Bog) vodas po hitnoj jer je srusio stakleni stocic na sebe ili razbio glavu kovanom lampom. moja tetka nije htela da menja svoj zivot zbog bebe - sad ima sina sa opekotinama od kafe po vratu i torzu. mislim da ces morati da malko promenis prioritete, navikavaj se jer to dolazi bila ti spremna ili ne. Ja kada sam bila dete, ništa nije sklanjano, a ja ništa nisam ni takla. Ni moj brat. Moja deca kada uđu kod babe, prvo što urade je da pobacaju stolnjake na pod. Ja kažem, šta da radim, nisam dobra majka, nisam uspela da ih vaspitam kako valja. Trudim se i dalje da objasnim neke stvari, ali hvatam sebe kako sve sklanjam pred njima, jer mi je tako lakše, a svesna sam da to nije dobro. IZVORNA PORUKA: BlackBetty izabella, pa to je "mamut" stolica! jel je deca vole? meni se dopada, mislila sam da je kupim za novu sobicu Visoka je. IZVORNA PORUKA: ribizla Sto se tice ostalih komentara , nasi roditelji nikad ne bi prihvatili poraz u smislu - Nismo mogli nase dete da drzimo pod kontrolom - nikad nikad Ja ne verujem da si ti bila srecna ako si sedela bez da pisnes u jednom krevetu po citav dan i cekala da ti se neko obrati , to je tako tuzno , pa nisi hrcak u kavezu Mislim da roditelji inace imaju taj nagon da preuvelicavaju svoje super nacine za odgajanje dece koji su nekad mahom bili zasnovani na batinama i vikanju , ali se to nigde ne spominje Deca treba da budu deca , nesputana u otkrivanju sveta oko sebe i uskracivanja slobode kretanja zbog stana okovanog gvozdjem . Apsolutno se NE slažem, ali ovo nije tema o tome. Sanchy, moja deca su imala običnu ogradicu. Staviću ti dole sliku, i reći ću ti da su uspeli nju da rasklimaju. Luka je otkinuo one ručke i skroz je rasklimao. A Marko se uhvati za bočne stranice i trese, sada je već samo pod strogim nadzorom u njoj jer je počeo da je odiže od zemlje, koliko je zaljulja. Ovo kažem jer sam stava da su Ogradice mnoooogo stabilnije od prenosnih krevetića. Marko je pokušao da zaljulja i prenosni krevetac nedavno, mislila sam da će raspasti. Ovog tipa je naša ogradica:
|