|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ogradica
29.2.2012 12:13:13   
izabella7

Nasa ogradica trenutno,strasno...user posted image
Pod je cist i topao,drugo me ne zanima..user posted image

user posted image

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 326
29.2.2012 15:53:51   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: izabella7

Nasa ogradica trenutno,strasno...user posted image
Pod je cist i topao,drugo me ne zanima..user posted image  

Ovaj prizor je lepota božja user posted image
Ovakva je i naša "ogradica" već godinu dana, tj od 6 mesecauser posted image
Uživancija!
Mislila sam da će mi sav taj nered smetati, ali ne, definitvno je istina ono kad kažu da majci od njenog deteta ništa ne smeta. Igra se, uživa, ja uživam još i više gledajući je, ako slučajno nešto zgazim samo ga odgurnem nogom u stranu ili obiđem.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 29.2.2012 15:54:16 >

(odgovor članu izabella7)
Direktna veza do poruke: 327
8.5.2012 11:04:24   
Anoniman
kako odrzavate ogradice? jel neko prao mrezicu?

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 328
8.5.2012 13:13:39   
nenja22
iznutra odrzava kosta, spolja mia, tehnika im je ista ulavnom, lizanje user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
8.5.2012 13:36:53   
Anoniman
:o))))
a kako ti skidas fleke od lizanja?
(prvo sam se zapitala zasto lizes ogradicu i, pobogu, ne zoves se mia!!)

(odgovor članu nenja22)
  Direktna veza do poruke: 330
8.5.2012 13:44:10   
minavb
Kakva diskusijauser posted image
Nama je ogradica bila superiška, ali čim je skontao da može da se drži za nameštaj i ispituje okolinu, više nije hteo unutra. Pre neki dan nam svratila neka familija, i nešto rekoše u smislu " ajmo da vidimo... ako ti je dozvoljeno" Mm j ena to odgovorio "Njemu je sve dozvoljeno". I jeste. Za neke stvari dobije "Ne" ali uopšte mi ne sneta vađenje iz fijoka, pentranje i preturanje. Dosadiće mu kad tad, a sigurno neće biti isfrustriran.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 331
8.5.2012 15:33:37   
Anoniman
matora diskusija. cekamo sanchy da se porodi user posted image
niko ne rece vise, ima nesto sem lizanja? iako je konstruktivno, povelika je ogradica ...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 332
8.5.2012 18:57:03   
minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Pa da joj sve u kuci dubi, dete ne sme da pisne, vakcinu odbije a tuzi doktore i vaspitacice sto je bolesno.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
8.5.2012 19:36:40   
Verus
iMAMO li temu o ovome, ko odmah zna, a ja idem da trazim...Ja sada imam taj problem. Moje dete ne zna razliku izmedju toga sta je njeno a sta nase IAKO joj 100 puta kazem i ucim je da ne sme...hajde, treba mi pomoc i savet
IZVORNA PORUKA: Tash

Danasnji odgoj se razlikuje po Zakonu o zabrani fizickog i psihickog zlostavljanja dece. To znaci da ne smes nevaspitanom detetu koje se histericno baca po betonu centra grada da kazes da ako se ne smiri nece dobiti sladoled, jer ga na taj nacin psihicki zlostavljas, i mozes u zatvor. Idi na temu, mislim da se zove Moderne metode odgoja, ima jedna prica o baki, decaku, zeni i mladicu. Shvatices sta ti govorim.

Inace, ja sam rekla da su ogradice stabilnije od krevetaca.

I da, meni ono sto je Ana napisala nije nered. Meni igracke i rekviziti nisu nered vec pomagala u odrastanju deteta. Ali vidim ogromnu razliku izmedju otvaranja ormara, fioka, cackanja TVa, DVDa, bacanja stolnjaka na pod, skakanja po namestaju i sl, i sa druge strane, razbacanih igracaka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 334
8.5.2012 19:43:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

Pa da joj sve u kuci dubi, dete ne sme da pisne, vakcinu odbije a tuzi doktore i vaspitacice sto je bolesno.user posted image

user posted image

versus, koliko znam to ide postupno. ni rim nije izgradjen za jedan dan

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 335
8.5.2012 19:52:19   
Verus
BB da mogu nekako da ti pokazem njen pogled...mala je taaako prefrigana da je to strasno...tacno zna da ne sme a NE moze da odoli, joooj bice sa njom frke imam osecajuser posted image nego ajmo u tu neku temu sto nisam nasla, ipak je ova o ogradici da je ne trujemo vise

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
8.5.2012 21:04:58   
Anoniman
E, Verus, šta bi tek sa mojom, moja nema ni godinu a već je krenula. Zna šta znači kad kažem ne, zna i da posluša ali opet tera dalje. Kad nešto zabranim ili naredim da ostavi, posluša al odmah kreće iz početka. Zna tačno na koje njene grimase padamo mm i ja i čim joj se nešto zabrani prvo proba tako, slaže face da se mi nasmejemo i rastopimo, nekad mi se omakne pa pokleknem i nasmejem se ali ako vidi da ne odustajem, na kraju pobesni pa počne da lupa nogom o pod i šakom o sto i stenje. A nema još ni 11 meseci user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 337
9.5.2012 13:30:48   
nenja22
bb, posto se niko ne javlja, evo, slicno mom predlogu, a sta jesam zaista koji put uradila (nakon kostinog "odrzavanja" najcesce, kad razmaze ostatke kasice po onoj mrezici glodjuci je user posted image ) vlaznom krpicom prebrisem...e sad, moje je u stvari prenosivi krevetac, pa unutra ima i ono kao tanko sudjerce, ja preko toga drzim jedan carsafcic i njega s vremena na vreme operem i to je to.

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 338
9.5.2012 14:22:30   
Verus
joj ja bih volela da sam bila 100% striktna svaki put kad joj je bilo manje "godina". Tacno znaju kao sto kazes, a mi smo se isto nekad smejali, a nisam tad shvatala da njihov mali mozak sve belezi i misli da je to posle ok...joj trudi se da budes ozbiljna svaki put kad joj glasom zapretis...
IZVORNA PORUKA: gae_gr

E, Verus, šta bi tek sa mojom, moja nema ni godinu a već je krenula. Zna šta znači kad kažem ne, zna i da posluša ali opet tera dalje. Kad nešto zabranim ili naredim da ostavi, posluša al odmah kreće iz početka. Zna tačno na koje njene grimase padamo mm i ja i čim joj se nešto zabrani prvo proba tako, slaže face da se mi nasmejemo i rastopimo, nekad mi se omakne pa pokleknem i nasmejem se ali ako vidi da ne odustajem, na kraju pobesni pa počne da lupa nogom o pod i šakom o sto i stenje. A nema još ni 11 meseci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
9.5.2012 19:48:26   
Anoniman
da li je neko rastavljao plebani ogradicu? proucila sam je detaljno i mslim da moze da se rstavi na ivicu, dno, noge i mrezu. ajd da se neko javi da li je nest slicno radio da ne prodjem kao sa rernom (imam maniju da rastavljam stvari)

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 340
9.5.2012 19:52:14   
Anoniman
Daj sliku da vidim na koju misliš.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 341
9.5.2012 20:05:31   
Anoniman
ne radi slikomat, probaj OVO

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 342
9.5.2012 20:08:45   
Anoniman
mislim da je plebani carino

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 343
9.5.2012 20:20:10   
Anoniman
Mi imamo ovakvu CAMovu. Sve su isti modeli samo različiti proizvođači. Možda i može nešto da se rastavi ali mislim da ne može ponovo da se sastavi. Sklapa se ali se ne rastavlja. A zašto bi je rastavljala?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 344
9.5.2012 20:24:35   
Anoniman
mrezica je jako prljava, ne bi valjalo lickati je sa krpicom, tu treba teska artiljerija, a posto je dno od pvc+lesonit, otpada smrk i sirova snaga. nista, razmontiracemo je pa nek su nam nebesa u pomoci. bar cete imati jedno iskustvo sa rastavljanjem ogradica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 345
9.5.2012 20:25:43   
Anoniman
Srećno!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 346
9.5.2012 20:50:58   
Anoniman
heh ... hvala

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 347
11.5.2012 0:46:25   
Anoniman
Naša ogradica služi i kao kazneni prostor. Mali je stan pa nema gde da je pošaljem na odsluženje kazne...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 348
11.5.2012 0:50:31   
Anoniman
ionako ce je uskoro prerasti, neka jos i za to sluzi
moram uzeti onu maminu psihoo-knjigu "malo dete" da vidim sta tamo kazu za vaspitavanje dece ispod 2 god

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 349
11.5.2012 23:42:37   
Anoniman
Sanchy, ne prođe dan da ne pomislim na tebe. Od kako je nevena postala nezavisna u stizanu od tačke a do tačke b, dnevna soba se okrenula na tumbe. Dok ona razvlači stvari po kući ja se setim tebe, nemoj se ljutiti ali čeka te veliko razočarenje.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here