nenja22
|
uh, citam ovde, i sve sam manje nacisto tama sa sobom...vidim ima i dosta starije dece da se i dalje nocu bude da jedu, ali se opet pitam sta da radim? elem, izgleda da cu morati da pocnem da mu dajem jednom nocu flasicu, jer sad mu vise ni sisa ne vredi, izgleda da on stvarno jos hoce da jede, a meni mleko se postepeno smanjuje i to je to... e sad, stvar je u tome sto on stvarno bas dosta pojede i u toku dana i uvece, nije mi jasno gde mu staje, jedva cekam sad vec merenje, ne izgleda mi da je debeo ama uopste, ali sam nekako htela da probam da mu ogranicim, jer mi se sve cini mnogo mu je kolicinski i pretovaricu ga...ali on lepo na tri sata se budi da jede i ako ne dobije, to je kao nocas recimo, na pet minuta zapomaganje, a kad mu dadoh flasicu, lepo je nastavio i spavao jos narednih taman oko tri sata bez mrdanja... tako da, molim upomoc, da li mislite da tu ima vise navike, ili mu stvarno treba? ili jos bolje pitanje, sto se meni vise mota po glavi, ne bih se ja uopste trudila da mu to izbacim, da se malko ne brinem da mu ne napravim od zeluca bure, pa da pocne da mi se goji nepotrebno...opet kazem, sad mi se stvarno ne cini da je debeo, upisacu mu i mere ovih dana kad odemo na kontrolu, ali eto, malo da se konsultujem sa ostalima (svejedno da l' starijim i iskusnijim ) sta mislite na ovu temu?