Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.12.2011 16:07:09
|
|
|
|
iskica
|
Da li je skoro neko isao na komisiju, interesuje me da li se komisija jos uvek nalazi na opstini na kojoj je sediste firme?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 16.12.2011 16:39:34
|
|
|
|
Vika
|
da
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.12.2011 14:36:28
|
|
|
|
icika26
|
koliko ste cekale da vas pozovu iz 27 marta po izvestaj sa komisije ,prvi put kada sam izasla cekala sam 15 dana a sada je vec proslo mesec dana
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.12.2011 14:39:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Pisala sam na prethodnoj strani.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.12.2011 14:39:21
|
|
|
|
vukosava
|
Evo moje metode: radis u prosveti pa ti drugo porodiljsko pocinje kad beba napuni godinu dana. I traje mesec dana.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.12.2011 20:47:21
|
|
|
|
icika26
|
nisam mislila na resenje nego na papir sa komisije posto prvo oni treba da mi kazu sta da donesem pa tek onda ,ali me nisu zvali
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 17.12.2011 22:04:18
|
|
|
|
Nensi*
|
Zovi ti njih.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.1.2012 13:41:44
|
|
|
|
Mizzy
|
Jel zna neko ko je od lekara na komisiji u Savskom Vencu? Moja bebica ima 5 meseci, ali moram vec sada da razmisljam o produzetku bolovanja, jer treba da pocnem da radim sa njenih 10,5 meseci ( ranije mi otvorili porodiljsko, i ona prebacila termin). Neko rece da moze i zbog dojenja, tj "vezanosti za majku"? Hvala.
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.1.2012 14:11:07
|
|
|
|
minavb
|
Najsvežija informacija-drugarica je prošle nedelje bila u Zemunu na komisiji (tamo sam ja išla). Imala je papire od fizijatra i neurologa, i dobila dva meseca uz objašnjenje da su dobili naredbu da više smeju da produže samo ako su deca hendikepirana.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.1.2012 14:19:00
|
|
|
|
Jeca*
|
moja koleginica je pre neki dan donela papire da je dobila produzenje jos 3 meseca. Ne znam na koju foru. Stari grad!
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.1.2012 14:21:52
|
|
|
|
minavb
|
Eto, od opštine do opštine razlikuju se propisi, skonost ka displaziji kukova, preoruke za uvođenje čvrste hrane...
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 31.1.2012 14:02:11
|
|
|
|
alekseja
|
Imam veliku dilemu i ujedno veliki problem! Naime, dobila sam od Komisije na Cukarici prvo produzenje bolovanja za negu deteta tri meseca od 15. Novembra 2011. do 15. Februara 2012. Shodno cinjenici da mi dete polazi u vrtic 1. Marta i da se uzima u obzir period njegovog prilagodjavanja, zanima me da li ja mogu da trazim od moje firme stari godisnji odmor a nakon njegovog isteka da mi Komisija produzi bolovanje za negu deteta npr. mesec dana? Jednostavno receno, da li moze da postoji prekid bolovanja za negu deteta ( da se prekine godisnjim odmorom ) i da se na komisiji produzi jos neko odredjeno vreme?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 31.1.2012 16:06:52
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: alekseja Imam veliku dilemu i ujedno veliki problem! Naime, dobila sam od Komisije na Cukarici prvo produzenje bolovanja za negu deteta tri meseca od 15. Novembra 2011. do 15. Februara 2012. Shodno cinjenici da mi dete polazi u vrtic 1. Marta i da se uzima u obzir period njegovog prilagodjavanja, zanima me da li ja mogu da trazim od moje firme stari godisnji odmor a nakon njegovog isteka da mi Komisija produzi bolovanje za negu deteta npr. mesec dana? Jednostavno receno, da li moze da postoji prekid bolovanja za negu deteta ( da se prekine godisnjim odmorom ) i da se na komisiji produzi jos neko odredjeno vreme? Moj ti je savet da odes ponovo na komisiju i da produzis bolovanje ako mozes,jer adaptacija na vrtic nekad traje i duze od mesec dana. A bolovanje ne smes da prekidas sa godisnjim odmorom,moze jedino da se prekine ako ti se ne poklopi odlazak na komisiju sa istekom bolovanja,kao meni npr,meni je bolovanje isteklo 11 avgusta,a sledeca komisija je bila zakazana za 1 septembar,a za taj period razmaka ti pedijatar otvori bolanje po nekom drugom osnovu.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 6.2.2012 13:40:41
|
|
|
|
nencydrew
|
Da li znate da li se uvažavaju nalazi fizijatra iz Tiršove, ili može i na drugi način?Sokobanjska idr?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 9.2.2012 13:27:18
|
|
|
|
Ivana.
|
Da li mogu da trazim produzetak bolovanja od pedijatra, posto meni porodiljsko istice 10. aprila, a kod fizijatra imamo zakazano tek 24. aprila?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 11:54:21
|
|
|
|
coka11
|
Da li se stvarno može da se dobije produžetak porodiljskog na osnovu "vezanosti deteta za majku"? (Novi Beograd)
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 12:12:26
|
|
|
|
Tea2
|
coko11,na Novom Beogradu ne mozes da dobijes ni ako imas jake papire....Ako dete bar napravi jedan korak-nista!
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 12:44:31
|
|
|
|
branki*
|
evo,ja upravo danas uzela izvestaj od fizijatra,malo ga nakitio,pa cu sa tim valjda moci da produzim jos 3 meseca.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 14:22:29
|
|
|
|
coka11
|
E j... bas!! Moj sin vec skoro hoda.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 17:15:32
|
|
|
|
ishler
|
Koliko pre isteka bolovanja treba juriti produzenje ?
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 17:20:32
|
|
|
|
branki*
|
ja sam pocela mesec dana pre,ali sam ja u boru.dok odes kod dr,povadis sta ti treba od dr,predas na komisiju i onda oni imaju rok do 15 dana da odluce.tako je ovde.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 17:43:34
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Da li znate da li se uvažavaju nalazi fizijatra iz Tiršove, ili može i na drugi način?Sokobanjska idr? Ja mislim da moze iz Tirsove,ali ti je najbolje ako imas iz Sokobanjske. IZVORNA PORUKA: Ivana. Da li mogu da trazim produzetak bolovanja od pedijatra, posto meni porodiljsko istice 10. aprila, a kod fizijatra imamo zakazano tek 24. aprila? Probaj da pomeris fizijatra jer bolovanje ne sme da se prekida,i nalaz ne sme da bude stariji od mesec dana. IZVORNA PORUKA: ishler Koliko pre isteka bolovanja treba juriti produzenje ? Najbolje 2 meseca,da imas bar 2 nalaza fizijatra kad odes na komisiju.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 10.2.2012 17:44:33
|
|
|
|
Nensi*
|
I da dodam,papire za komisiju predajte najmanje 3 nedelje pre isteka bolovanja.
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.2.2012 16:00:21
|
|
|
|
nencydrew
|
Nensi, hvala puno.Da li znaš koliko se čeka na zakazivanje u Sokobanjskoj( s obzirom na ovaj sneg ne znam da li ću uspeti, ali hajde da pokušam) Meni ističe 1.marta, ali mislim da može pedijatar da produži, pa ovi iz komisije pokriju, čini mi se da je neko već pisao tome.) Svaki odgovor mi je dragocen...
|
|
|
|
RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? 11.2.2012 21:52:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Okreni telefonom u ponedeljak pa pitaj kad mozes najranije da zakazes,ali ti bi vec sada trebala da predas papire u 27 marta za komisiju,moras 2-3 nedelje pre isteka da predas. Moze pedijatar da pokrije,ja sam pisala o tome,ali samo u slucaju da ti se zasedanje komisije ne poklopi sa datumom isteka bolovanja.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.