Yula
|
Jaoj, Zille, bas mi je zao tvog medenog bebca Mukica, zelim mu da ga sto pre prodju te muke sa alergijama. Daj napisi opet sta on sada jede. Sta je bilo kada ste bili u bolnici, do kakvog zakljucka su dosli doktori, sta mu od namirnica smeta? Tash, valjda ce i vama sutra biti bolje, ako su klinci tako brzo pregurali virus, verujem da cete i vi sutra vec biti mnogo bolje. A sto se tice citrusa i meda, pa dobro, on je vec veliki i kapiram da je ok da probas i vidis da li mu neka namirnica smeta ili ne, ako ne probas neces ni znati, a vec neko vreme niste eksperimentisali, ili mi se cini? Macaki, nemoj da se plasis tih pirincanih cerealija, daj slobodno bebi, samo je prati. Ako ti je bas frka ti ih uvodi 5-6 dana, nemoj davati ni jednu drugu novu namirnicu to vreme i za to vr. ce se pokazati ima li reakcije ili ne. To sto Lazaru i Marku smeta pirinac ne mora da znaci da ce sada svoj deci sa alergijama smetati, cak naprotiv, znas i sama da je on jedna od slabijih namirnica sto se tice alergija. Nama se potrefilo da smeta i jbg. Inace, ona knjiga sto si je kopirala je odlicna! Bas je sve lepo objasnjeno. S obzirom da mi je i Tash savetovala, a nju njena dr da mahunarke uvedem kasnije, a i ovoj knjizi to lepo pise, resila sam da ih poslusam i boraniju odlazem za kasnije. Za sada ne uvodim jos nista novo, danas sam vratila bundevu i cveklu i sve je proslo ok. Samo sto mi je eto bljucnuo zbog te palente, ne kapiram uopste. Vise je nekkao bljucnuo vodu koju sam mu kasnije dala da popije, a bilo je i malo sadrzaja palente, na jednom mestu cak i malo sluzi, kao slajm. Bas dugo jede palentu i super mu je prijala. Videcu sutra kako ce reagovati, necu napraviti tako gusto kao veceras i necu dodavati adaptirano mleko, kao do sada. Mozda ad mleko nisam dobro razmutila, nemam pojma. nenja, bebac ti je kao lutkica! Mirjanice, ja stvarno nemam pojma sta bi to moglo biti, verovatno je neki deo krvi koji je zaostao, ili je cak moguce da mu je pukao neki kapilarcic od naprezanja, ako je kaka cvrsta. Verovatnije mi je ovo drugo. Obrati paznju, kontrolisi kaku, pa ako se bude ponavljalo ti kod doktora pravo, on ce verovatno znati.