maslackic
|
u porodilistu se dobije neki mini paket pampers sa jednom pelenom,mini mini pakovanjem maramica, flasom rosa vode,sudo krem mini mini pakovanje, sve to u pampers neseseru.. BG paket; velika torba, kao od teksasa, podloga za presvlacenje( portabl neka sklopiva,nisam je puno zagledala) pakovanje pampersa 24 kom dvojka, new baby,10 tetra pelena, 5 svedskih,prekrivac, jedan zekica, jedna portikla, dve benkice, jedan bodi bez rukava,pakovacnje ulozaka, dve kupke bekolino, dve kreme bekolino i dva manja pakovanja vlazih maramica bekolino, gazice 5x5 ne znam tacno koliko, oko 20 ak, jod,knjiga "nega novorodjenceta''''koja ima neke propuste mislim da je to to, mi smo kreme bekolino poklonili mm ovom kolegi, kupke su jos kod mene, mozda ih dam sveki a se kpa sa njima, zekicu koristimo, mm kaze da od prekrivaca kozica nece da spava nije nesto posebno, bodi i benkice nismo ni jednom koristii, svedske i tetra koristimo... ako se set__im jos necega pisem.. inice moja je na rodjenju imala 3300 pa joj je 1 bio mali. a ti ponesi koji mislis da ce da ti treba e i kada nam prvi put dosla patronazna dobili smo uzorke niveinih krema...
< Poruku je uredio maslackic -- 29.1.2012 17:03:45 >