Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 21:47:53
|
|
|
|
monini
|
A jel kasno da sa Femibionom krenem za mesec i po dana? (kada prvi put budem isla dole u Le, pa da kod njih uzmem), a u medjuvremenu da pijem Folnu ?!
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 21:59:03
|
|
|
|
Alexis79
|
Ma nije sto kasno. Uglavnom koliko sam videla pocinju sa femibionom u onom periodu kad pauziraju sa kontracepcijom.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 22:00:27
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: Nataša1 U Beogradu retko gde ima Femibion. Može da se nađe samo u po nekoj fancy apoteci. Sad ga nisam ni našla, koristim već par dana oligovit i folnu. Poslednja kutija koju sam kupila napravljena je pre tipa 2 godine, otprilike toliko stoji u apoteci. Valjda se slabo prodaje, preskup je. U Kragujevcu ga ima u svim bolje snabdevenim apotekama i oko 1200 kosta kutija za mesec dana. U Leskovcu je inace 800 din na klinici
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 22:06:21
|
|
|
|
monini
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ma nije sto kasno. Uglavnom koliko sam videla pocinju sa femibionom u onom periodu kad pauziraju sa kontracepcijom. e extra ..tnx Alex is79
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 22.1.2012 23:44:39
|
|
|
|
Anki
|
neznam,meni je mozda ali mozda smetala,sad planiram drugu trudnocu i pokusacu bez tih vitamina,imam drugaricu koja nista nije pila a sve je super ispalo,a ja sve je bilo ok dok nisam krenula sa folnom kiselinom i vitaminima i jos nesto nemojte odmah da trcite kod lekara kad saznate da ste trudni,posle 2 ili 3 meseca moja preporuka osim ako ne krenu neki problemi to govorim iz iskustva ne mene nego drugih zena.Bila sam 15 dana u bolnici i svasta sam videla i cula nedaj boze sta sve ima,Sto je prirodno to je bolje,bolje uzeti voce,povrce cajeve nego piti lekove,ako gresim izvinite ali svako ima svoje misljenje.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:00:01
|
|
|
|
Gejsha
|
imam neke strane vitamine na kojima piše folic acid 400 mcg, da li je to u stvari folna kiselina i da li mi je ta količina dovoljna?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:04:34
|
|
|
|
maca821
|
A jel treba praviti pauzu sa folnom? Ja je pijem bogami jedno 5-6 meseci.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:43:44
|
|
|
|
Meisje
|
Ja ne pijem nista vise,muka mi od tableta,i mm isto...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:45:10
|
|
|
|
MakiJ
|
ja nisam pila, muka mi vec od cajeva
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:48:13
|
|
|
|
Meisje
|
Ja sam pila skoro 7 meseci,mm 2 meseca ali po 6 kom(razni vitamini)...smucilo nam se! Caj mi prija,i onako pijem caj...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:52:08
|
|
|
|
MakiJ
|
ma ja pijem mesavinu sa mcinom, virkom,hajduckom, zdravca, bokvica Mada bi mogla sa folnom da krenem
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 16:55:31
|
|
|
|
Meisje
|
Pa folna ti je mnogo bitna,ali ja ne mogu vise...ako ne ostanem skoro trudna pocecu opet za jedno mesec dva...
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 17:15:06
|
|
|
|
MakiJ
|
znam da je bitno pa zato planiram da pocmem
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 25.1.2012 17:23:32
|
|
|
|
maca821
|
Ja mogu da pijem, tabletomanijak
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:11:58
|
|
|
|
Gejsha
|
a meni nema niko da odgovori? IZVORNA PORUKA: Gejsha imam neke strane vitamine na kojima piše folic acid 400 mcg, da li je to u stvari folna kiselina i da li mi je ta količina dovoljna?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:17:30
|
|
|
|
branki*
|
jeste,folic acid u prevodu sa eng. folna kiselina.kolicina taman.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:50:03
|
|
|
|
Gejsha
|
hvala, znači pijem pravu stvar! IZVORNA PORUKA: branki jeste,folic acid u prevodu sa eng. folna kiselina.kolicina taman.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 26.1.2012 10:51:44
|
|
|
|
branki*
|
da!nema na cemu.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:19:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da li smem na svoju ruku da uzmem Pragacare ili Prenatal vitamine kao pripremu za vto
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:21:43
|
|
|
|
branki*
|
pa,mislim da ne moze da skodi.
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:24:06
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja to mislim jer za Pregnacare pise da pospesuje zacece, ali kada sam prosli put pitala dr rekla je da je najbolje da se vitamini iz voca i povrca, a da se ti kompleksi vitamina piju tek u trudnoci pa sam zbunjena
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:33:35
|
|
|
|
hanka
|
Sa folnom i bevipleksom ne mozes da pogresis Pregnacare je meni preporucen jos pre 3 godine ali ga nisam nasla a sad sam i zaboravila na njega Za voce i povrce se slazem sa dr
< Poruku je uredio hanka -- 27.1.2012 22:40:52 >
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:38:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
Preporucen kao priprema za trudnocu?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:41:01
|
|
|
|
hanka
|
Preporucen posle spontanog za narednu
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 27.1.2012 22:45:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zao mi je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?