Anoniman
|
E vala, nikada nisam pisala pod anoniman, ali sad hoću. Ne želim da budete pristrasne Mm mene baš voli, i podržava u svemu, i ja nisam ljubomorna! Ali! Otišla ja po njega jutros na posao, radio je NG, meni se nije nigde išlo pa sam je prespavala, tako sam želela da se razumemo..i kad smo se spakovali u krevet, ja ga pitam: mužu, jer su te muvale cice, i on će sav ozaren meni: Jao, to sam zaboravio da ti kažem, najbolja riba me je muvala, i tražila da se slikam sa njom, i to, nije joj se svidela kako je ispala na slici, pa sam se slikao 2 puta . Žene, meni se želudac i sad okreće, kako sam prohisterisala, pojma nemam šta sam sve rekla, znam samo da sam na kraju rekla, PA, JBT ŠTO NE RADIŠ KAO STARLETA, i povukla se na svoj deo kreveta. E, a onda je on skočio, i kao, šta mi je, pa da su sva bile gole, boli ga uvo, jer ja ne znam koliko mu značim..i te priče..čak se krenuo..ne znam gde.. Elem, ja ne ljubomorišem, uvek sam u fazonu, dobrar je, zato je MOJ. Ja dobijam komplimente gde god se pojavim, i od žena i od muškaraca..ali se ne slikam sa tim ljudima..niti sam ikad..baš sam poludela..i ko je sad u pravu? Iskreno, ja verujem d aje to slikanje bilo zajebancija, i znam da me voli, ALI...ma ispratila bih ga čim ustane koliko sam besna..i da posle mi je par puta rekao, kako se šalio za slikanje, to mi je još mutnije ILI jesi, ILI nisi?
|