nina26
|
Uh ja ne dolazim u ovu temu cesto hvala Bogu, ali moram negde da se izduvam nemam gde Naime, neke od vas znaju, neke ne, da se trudimo vec 2,5god za bebu, jedna uspesna vto, pobacaj, pa sto cuda smo preziveli, i dalje bebe nigde.. E sad mi se spremamo za eskimcice od NG, ali problem je u tome sto sam ja pocela pre 2 meseca da radim konacno, bila sam presrecna, ali je radno vreme nenormalno, po 10 sati dnevno i to ono ispredinao radno vreme, svaka subota, sad i praznicima i nedelja, i ja vise ne znam gde glavom udaram, nervozna, a na sve to mm nema razumevanja kad nisam raspolozena za muckanje Ja ne znam sta mi je, poslednji mesec nemam uopste volju, da li zbog posla, da li vise sto mi je dojadilo sve to oko potomstva, uglavnom dva dana samo nismo spavali, i on mi prebacuje evo ga danas ceo dan, dosla sposla umorna, on prvo to na nos,kako tako necemo nikad napraviti bebu, i da zato ne uspevamo..i razne gluposti... za samo 2 dana sto nismo od napravi tragediju, a kad on nije raspolozen onda nikom nista, nego se tako potrefilo sad da on ima volju a ja ni u najavi...uh, sve me vise ovo zamara, i ne znam sta da radim da popravim malo sebi raspolozenje jer uvece hocu samo da legnem i da gledam tv i da me ne dira niko.. jel sam nepravedna
|