Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:39:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR neka alexx, pusti minu, vidiš da joj je krenulo mina A ne, nisam htela njoj da to kažem, nego Pčelici [sm=smiley36.gif Nisam ni skontala kako je ispalo kad sam napisala. Polazim od sebe- ako me već zanimaju neke teme koje su opsežne, brže ću do odgovora doći ako izguglam nego ako čekam da mi neko odgovori.
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:42:42
|
|
|
|
viking
|
ma znam, šalila sam se. i meni je
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:44:46
|
|
|
|
minavb
|
Ja volim da citam o islamu i mnogo me nervira to sto sve vise pogresno interpretira, ali to je neka druga prica. Od malih nogu nam je tata citao i pricao o svim verama, a ja sam najvise volela da slusam o Islamu i Osmanlijama. Nama je tata pricao neke druge verzije o njima, ne one o robovanju 500 godina i sl. Viking
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:50:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni su sve religije (a sad već idem off), tj. ove poznatije, prelepe, svaka za sebe. Sve one propovedaju iste principe, razlikuju se u nazivima bogova, proroka... ali u suštini su iste. Kako se one interpretiraju i sprovode, to je već druga priča.
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:51:41
|
|
|
|
minavb
|
Da, tako sam i ja shvatila. Bog, Alah, Jehova, sve je to isto. Samo se sila razlikuje
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:53:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde sam sve pročitala. Inda i Mina hvala na odgovorima. Ako se setite jos nečeg napisite kad imate vremena. Zanima me jako. A ja trenutno na poslu, pa me google na telefonu malo zeza, zato sam i pitala ovde. A svakako ću pogledati i kući, pa ako nadjem i ja još nesto, napisaću.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 13:55:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovde sam sve pročitala. Inda i Mina hvala na odgovorima. Ako se setite jos nečeg napisite kad imate vremena. Zanima me jako. A ja trenutno na poslu, pa me google na telefonu malo zeza, zato sam i pitala ovde. A svakako ću pogledati i kući, pa ako nadjem i ja još nesto, napisaću.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 14:05:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala na pp, ne mogu da ti odgovorim na istu sa telefona. Procitaću i tamo :)
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 5.9.2012 14:51:40
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Da, tako sam i ja shvatila. Bog, Alah, Jehova, sve je to isto. Samo se sila razlikuje Juce sam bas gledala neku debatu izmedju nekih naucnika koji izucavaju muslimanstvo i hriscanstvo. I onda su ovi sa muslimanske strane objasnjavali da je njima jedini Alah nadlezan za sve a da se kod hriscana ne zna tacno ko je nadlezan u Svetom Trojstvu. Da jedni hriscani ga tumace na jedan nacin, drugi hriscani na drugi, nesto vezano oko Isusovog vaskrsnuca itd. Bas zanimljiva emisija bila.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 8.8.2013 13:20:59
|
|
|
|
Olga75
|
Bajram Serif Mubarek Olsunu
|
|
RE: Šta slave muslimani? 8.8.2013 13:37:06
|
|
|
|
lesica
|
Drage devojke, želim vam da u zdravlju, ljubavi, radosti i blagodeti provedete praznik sa svojim porodicama. Srećan Bajram! BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
|
|
RE: Šta slave muslimani? 8.8.2013 15:17:27
|
|
|
|
Peace*
|
Pročitah na FB: Povodom Bajramskih praznika Vojvođansko muftijstvo organizovaće večeras u 19.45, na početku Zmaj Jovine ulice, tradicionalnu bajramsku trpezu pod nazivom ''Ulica otvorenog Srca''.
|
|
RE: Šta slave muslimani? 15.10.2013 12:06:22
|
|
|
|
lesica
|
Drage moje, koje danas slavite Kurban-bajram, od srca vam želim da u ljubavi, zdravlju, miru i radosti sa svojim porodicama provedete i današnji i naredne dane praznika. Bajram Šerif Mubarek Olsun!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 15.10.2013 12:07:21 >
|
|
RE: Šta slave muslimani? 28.7.2014 9:59:19
|
|
|
|
lesica
|
Drage naše Ringerajke, u zdravlju, ljubavi, radosti i blagodeti provedite praznik sa svojim porodicama. Srećan Bajram! BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
|
|
RE: Šta slave muslimani? 28.7.2014 16:07:36
|
|
|
|
big mum
|
Svim ringerajkama koje danas slave Bajram želim da isti provedu u zdravlju i veselju
|
|
RE: Šta slave muslimani? 28.7.2014 16:27:33
|
|
|
|
Olga75
|
Bajram Serif Mubarek Olsunu
|
|
RE: Šta slave muslimani? 28.7.2014 17:07:44
|
|
|
|
Verolina
|
Cestitam svima koji slave Bajram. Da ga provedete u zdravlju i veselju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta slave muslimani? 4.10.2014 11:00:26
|
|
|
|
Olga75
|
Bajram Šerif Mubarek Olsun
|
|
RE: Šta slave muslimani? 4.10.2014 13:02:15
|
|
|
|
pipi_coco
|
Svima koji slave želim sretan Bajram i da ga provedu u zdravlju i veselju sa svojim najmilijima
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Воће, поврће или пиринач?
пеперутка16
Како сте почели са увођењем чврсте хране и да ли сте задовољни тим режимом и реакцијом вашег детета? Прво смо представили: