Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 6.6.2017 20:43:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Srećna jesam, ali nisam baš zadovoljna trenutno. Uvek može bolje.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 24.6.2017 15:23:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jedan poznanik mi rece: "Nista mi na ovom svetu ne nedostaje... osim jos malo novca". Navelo me na razmisljanje - da li on treba da smatra sebe srecnom osobom ili ne? Kakvo je vase misljenje?
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 24.6.2017 16:33:27
|
|
|
|
krin 40
|
Naravno da nisam i to mi je osnovni "pokretač" u životu.Ja sam ona "neskromna"sorta koja NIKADA nije zadovoljna duže od jednog dana.Šta god da poželim,ako to i ostvarim,zadovoljna sam tim dan-dva i posle hoću više ili nešto drugo..i tako godinama.Jedina konstanta u mom životu su deca.Sve ostalo ...Hoću više ljubavi,hoću više paznje,para,života..ma sve mi malo i svaka mi "koža tesna"
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 29.6.2017 17:49:00
|
|
|
|
Dragce86
|
Uvek moze bolje, vazno je da smo svi zivi i zdravi i na okupu, ali ponekad poludim od svakodnevnih obaveza i rutine pa bih pobegla negde, na Mars :P
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 29.6.2017 17:50:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Niko nije odgovorio na moje pitanje.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 29.6.2017 17:54:24
|
|
|
|
Mariya
|
Sanjice, ja bih rekla da je on srećan čovek Pare svima nedostaju, ali znamo da one nisu merilo sreće. Ako on ima sve ostalo i zadovoljan je, onda je stvarno srećan čovek
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 29.6.2017 18:24:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne smatram da je sreca u novcu sto sam videla i u stvarnom zivotu! Svima nama uveka fali novca, ali nije da sam bez tog dodatka ne srecna! Da srecna sam!!!
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 30.6.2017 1:08:55
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,ne znam.licno,mislim da bih ja bila srecnija da imam vise para,ali opet ne mogu da garantujem.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 30.6.2017 1:18:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Znate onaj kliše -"Samo da smo zdravo"...Ali nije sve tako crno i bijelo. Dođu dani kad budem baš nervozna jer kao da se sve uroti protiv nas, ne ide na poslu, ne ide u kući, nema para...A onda se, kao po pravilu desi nesto strasno u okolini i onda shvatiš da kliše nije samo kliše, nego da zaista trebamo biti zahvalni što smo zdravi. Onda malo prođe, pa sve po starom. I tako u krug. Nema odgovora...
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 30.6.2017 9:23:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Potpisujem Choopu. Kako sam starina sve više shvatam da je sreća imati zdravlje.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 30.6.2017 9:48:48
|
|
|
|
Divnica
|
Jeste , sreca je imati zdravlje. Bez zdravlja nista ne vredi. Sve ostalo dodje prodje, ali opet nedostaje vise para posao ... ali neka smo zivi i zdravi
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 30.6.2017 10:02:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Naravno da nisam i to mi je osnovni "pokretač" u životu.Ja sam ona "neskromna"sorta koja NIKADA nije zadovoljna duže od jednog dana.Šta god da poželim,ako to i ostvarim,zadovoljna sam tim dan-dva i posle hoću više ili nešto drugo..i tako godinama.Jedina konstanta u mom životu su deca.Sve ostalo ...Hoću više ljubavi,hoću više paznje,para,života..ma sve mi malo i svaka mi "koža tesna" potpisujem Nije da sam nesretna, ali i kod mene je uglavnom ovako kao kod Krin Što ne zanci da sam nezahvalna i da ne cjenim ono što imam, zdravlje, porodicu, ljubav, posao i td zahvlana sam svaki dan,a li uvjek me našta goni dalje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?