Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:04:55
|
|
|
|
choopa choops
|
branki, da bi moglo biti bolje, sigurno je da bi...Ali što reče šerpica, uvijek treba imat na umu da ima i gorih. U svakom slučaju za tebe
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:12:01
|
|
|
|
NadaR
|
Branki, zato svim silama cinis sve da jednom ovde odgovoris sa velikim DA! Mora doci i taj dan! Sto se mene licno tice, pogubljena sam u zadnje vrijeme :-) Iskreno ,ne znam sta bih odgovorila.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:12:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Srećna, apsolutno, ali imam još puuuno posla, mnoge nekw stvari treba zaokružiti. Međutim, to me čini srećnom, što radim na poboljšanju stvari, to volim, ne volim stagnaciju. Branki, ne znam o čemu je reč, ali želim ti da se situacija što pre promeni na bolje.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.11.2015 22:16:07 >
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:16:13
|
|
|
|
17 joka
|
Zadovoljna jesam, fali nekih neostvarenih zelja ,i moglo bi biti mnogo bolje ali jesam. srecna i zadovoljna samo da su zdravo i srecni oni koje volim
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:40:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Branki nemoj da mi budes tuzna. Svi mi imamo lose dane, imas dva divna andjela i necu da cujem ovako nesto. Ljubim te
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 22:49:23
|
|
|
|
Rosita
|
Branki, slazem se sa Di. Naisao ti los dan... nek su deca ziva i zdrava i vi, sve ide na bolje i icice. Ja-da. Nemam puno toga materijalnog, al bas me briga. Imala sam dovoljno problema koji su me naucili da jedino cenim i molim Boga za zdravlje.
< Poruku je uredio Rosita -- 16.11.2015 22:52:03 >
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:38:44
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Da, zadovoljna sam. Svi smo zdravi i pravi, sve ostalo se da srediti. ova rečenica je toliko istinita i bolna.
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:40:58
|
|
|
|
mama krava
|
Draga moja
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:41:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wiv draga, grlim teeeeeeee
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:43:24
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, draga nemam reci
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:43:25
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:43:26
|
|
|
|
viktori
|
o wiv
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:44:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:45:44
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Wivern, najveći zagrljaj podrške.
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 16.11.2015 23:59:10
|
|
|
|
Ana13
|
Draga zeno,uz tebe smo
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 0:06:41
|
|
|
|
alex88
|
Wiw
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 0:09:36
|
|
|
|
Zemunka85
|
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 0:38:49
|
|
|
|
Leptiric123
|
Wiv nemam reci utehe za tebe, drzi se.
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 11:27:32
|
|
|
|
nata11
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 13:22:36
|
|
|
|
BubaBubica
|
|
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 16:46:30
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 17.11.2015 18:27:28
|
|
|
|
choopa choops
|
Wiv
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 18.11.2015 15:26:57
|
|
|
|
isidora88
|
Wiv Ja sam srecna, zivi smo i zdravi, para uvek malo, ali bice nadam se
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 19.5.2017 9:19:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uglavnom, da. Volim život i trudim se da uzivam. Istina, ovih dana nisam ni zadovoljna ni srecna, ali bice bolje...
|
|
RE: Da li ste stvarno srećne svojim životom? 5.6.2017 22:50:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da, kad smo svi zdravi,pravi i zadovoljni. Vesela nasmejana decica ...naj vecu srecu donose!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
petrabakyDa li vam se svidja ime Petra?da (
57%)
ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!