jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Uh, nekad mi se cini da sam najsrecnija na svijetu, a nekad da niko nije tuzniji od mene... A mrzim kod sebe to sto mi uvjek raspolozenje zavisi od mm. Evo, danas mi je nesto u prici rekao :"Ma jedi govna, blablabla..." I ja ga gledam blijedo, a on ne kapira ni sta je rekao, ni kakav je to utisak ostavilo na mene... Kao da sam mu sad ja neki ortak, pa cemo da psujemo i da nam to bude normalno... I ja sam sad stvarno uvrijedjena, a njemu ce to biti smijesno kad dodje kuci... I tako, ima on te sitnice, koje su meni, ribi koja zivi u oblacima, nepojmljive potpuno... A kad ovako sagledam svoj zivot... Mogu reci da sam srecna... Isti taj muz koji mi kvari srecu, zbog njega sam i srecna, moja sreca ne bi bila ni na zacetku da njega nema, obozavam ga... Imam dva divna sina, koje najvise volim kad spavaju (upravo sad) Nista nam ne fali... Ne luksuziramo se, daleko od toga, ali imamo sve potrebno za normalan zivot.. E, nemamo svoju kucu, ali imacemo je uskoro, i nadam se da cemo tamo uzivati, jer ce biti bas ono sto je svima nama potrebno... Sto kaze Nina, nekako nisam profesionalno ostvarena, nisam sigurna sta je to sto bih voljela da radim... To svakako nije posao u skoli... Jednom smo mm i ja pricali o tome sta je to sto stvarno zelimo, i ja sam mu rekla da bih voljela da pisem knjige i bavim se istrazivanjem jezika, da budem zatrpana papirima, da mi se samo oci vide, i tada mi je puno srce, na sta je on prasnuo u ludacki smijeh, i dan danas me zove "istrazitelj" Tako, srecna sam, uz sve uspone i padove, koji zivot znace... Da se malo update-ujem Dosta toga se promjenilo u odnosu na ovaj prvi post. Preselili smo se, imamo svoju kuću, imamo dobre poslove, sredili smo se, više vremena provodimo zajedno, djeca već velika, samim tim ima više vremena za nas dvoje. MM ima jednu (rutinsku, ali ne i bezazlenu) operaciju krajem mjeseca, i da to preguramo i biću najsrećnija na svijetu. Kao što neko reče zdravlje je najbitnije. I ljubav. Jesam, srećna sam.
|