Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 24.2.2018 21:34:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne dodje bas svima
|
|
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 24.2.2018 21:35:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tako nekako.
|
|
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 28.3.2021 0:05:27
|
|
|
|
flamingos
|
Moje dete je baš uredno.Prelepo piše,crta.Dobro,već je i velika,ali tako je bilo i od prvog razreda.Ne pravi"uši",sve lepo spakuje.Vodi računa o svemu.Prezadovoljna sam.
|
|
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 28.3.2021 7:00:44
|
|
|
|
Duškić
|
Flamingos, bravo za dete. A ti si je tome ucila. Svaka cast.
|
|
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 28.3.2021 9:11:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Flam, bravo za A!😊Moja je uredna onoliko koliko joj levoruko pisanje dozvoljava. Imam utisak da jos uvek istrazuje polozaj ruke dok pise.
|
|
|
|
RE: Uredno bojanje, pisanje... 28.3.2021 9:47:45
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala vam,drugaRRke moje.Da Ivanka,nezgodno kada je levoruko dete.Mads,sve zavisi od deteta.Meni je Anđela oduvek imala osećaj lepog držanja i bojica,olovki.Rano sam otkrila da je levoruka.Još kao mala,slaže kocke,pa ih uzme desnom,a premesti u levu reku kada ih slaže.Da su samo živa i zdrava sva dečica,a i mi sa njima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?