Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 21:46:39
|
|
|
|
MimaKos
|
Naravno za kosulje, ali da je vadim za decije pidzamice za vrtic ili helanke nisam luda..
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 21:49:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sad morala da je sklopim i pod krevet nemam je gde. Al moram muzu kosulje i pantalone za posao jbga Poslacu ti mog muza, uniforma se ne pegla
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 21:52:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
vrrh
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 22:11:41
|
|
|
|
sneza24
|
Deci za skolu i vrtic peglam skoro sve. Muzu majice za posao a sebi skoro nista. Krpe, gace, peskire i posteljinu ne peglam.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 22:13:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj, kad pomialim na peglanje sad po vrucinama 😣
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 22:14:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zavisi i od materijala, neka majica izadje iz masine ravna a druga kao da je krava zvakala
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 22:15:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Pre sam sve peglala cim se osusi, a ono se unormanu opet izguzva pa sve ponovo.. ma kakvi, samo popotrebi
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 29.4.2018 3:45:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj a najmjcnije su mi one kosulje sto su bas od tog materijala sto se tesko pegla jaoj
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 29.4.2018 4:18:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Ma sve kosulje su su uzas, bez izuzetka
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 7:24:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U pravu je Mamamjo. Ima onih sto predjes.jednom ona ispeglana a i onih da ti oci ispadnu i nista.
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 9:08:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj mm ima par takvih rekla sam mu daj odlozi ih 😊 Decije sitne stvari su mi najzahvalnije
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 9:10:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Decije odavno ne peglam, bebece pogotovo
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 10:41:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Uh ja bebece bas dugo peglam, i decije, to mi je na prvom mestu da se ispegla.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 10:43:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Sa cerkom sam poginula, sada mi na pamet ne pada!
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 29.4.2018 10:45:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam da se preporucuje bebece da se pegla jer se ubijaju bacili, posebno kad beba ima osetljivu kozu... mi smo se mucili sa ekcemom pa sam bas dugo leglala sve. A i sad drugoj peglam!
|
|
RE: Šta peglate a šta ne?predjes.jednom ona i... 3.11.2023 19:40:38
|
|
|
|
flamingos
|
Volim da peglam tako da mi to nije problem.Detetu peglam sve(naravno,ne peglam čarape).Naše dukserice,pantalone i ostalu garderobu takođe peglam.Posteljinu samo onu koja se baš izgužva(ima i onih koje ne peglam).Ne peglam peškire i krpe(doduše,peglam i to za slavu ili one nove koje koristim u izuzetnim prilikama).Uglavnom-sve što treba peglam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?