Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 7:24:01
|
|
|
|
krin 40
|
Ma to je bre celodnevni posao.Moja mama je peglala i čarape i donji veš..sve
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 15:44:31
|
|
|
|
dddaca
|
Sad bas i donji ves, to se ne vidi i to ne mora
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:05:13
|
|
|
|
krin 40
|
Moja majka je verovala da samo vrela pegla ubija sve bakterije
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:17:45
|
|
|
|
dddaca
|
Nije da nema istine u tome, ali kako tek ubija ledja
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:33:11
|
|
|
|
krin 40
|
Stare domaćice.Ali ona je radila od 7 do 14 a ja noć i dan
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:41:05
|
|
|
|
dddaca
|
E to ti je radno vreme bilo, da stignes i ves da popeglas
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 16:42:27
|
|
|
|
krin 40
|
Litopapir...svi na kapiji u 14h i minut
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 3.9.2017 17:08:28
|
|
|
|
madre
|
Ono sto nosimo na posao, u skolu, vrtic... peglam. Ostalo nista! Znaci posteljine, peskire, stvari koje nosimo po dvoristu, ne peglam. Ves takodje ne peglam, iako ga nosim na posao
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 21:50:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Nini sve od odece,smizlama sta nose u skoli,mm i meni sta nosimo kada izlazimo.
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:15:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Bebino sve, Janine bodice obavezno, i ostalo, normalno, sto je izguzvano. I nama isto tako. Kuhinjske krpe ne volim da peglam bas, i cesto ih ne ispeglam 😁
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:34:04
|
|
|
|
Dragce86
|
IZVORNA PORUKA: madre Ono sto nosimo na posao, u skolu, vrtic... peglam. Ostalo nista! Znaci posteljine, peskire, stvari koje nosimo po dvoristu, ne peglam. Ves takodje ne peglam, iako ga nosim na posao Najvise muzu kosulje i meni samo stvari koje se guzvaju :) Bebi sam peglala pelenice dok je imala mesec-dva i nakon toga nista, samo sam se trudila da sve jako fino spakujem pod konac sto bi rekao nas narod ;)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:38:57
|
|
|
|
mama Jo
|
A jel peglate kuhinjske krpe? Mene to uzasno smara, mama me stalno grdi, ona sve pod konac pegla 😂
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:40:51
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo ne blesavi,peglem samo ono sto stvarno moram.Jos da trosim zivot na peglanje krpa
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:44:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Eto 😁 sad cu odmah da idem da joj kazem da vise nije in peglati krpe 😂
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:45:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Stolnjake, krpe, kosulje i bluzice koje se guzvaju obavezno. Posteljinu vise ne, jer je krep materijal. Deci da. Ono sto ne peglam jesu peskiri. \ Vise ni ovo.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:47:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice,imas masinu sad
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 10.3.2018 22:47:26
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Stolnjake, krpe, kosulje i bluzice koje se guzvaju obavezno. Posteljinu vise ne, jer je krep materijal. Deci da. Ono sto ne peglam jesu peskiri. \ Vise ni ovo. hahahahhaha Ali i ja stvarno jesam peglala i krpe i ves... dok nisam dobila decu...
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 11.3.2018 0:06:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad imam masinu. Pre toga sam sve zivo peglala.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:32:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja nemam ali vise ne ginem od peglanja, narocito za bebe, cerkici sam sve peglala i crkla, a sad sinu pelenice tetra i benkice, a ovo sto nosi po kuci samo skinem sa zice :)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:38:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne peglam ves kad se osusi. Lepo ga slozim i stavim u ormar. Kada izvadim da obucemo, tada peglam. Ne peglam stvari koje nosimo po kuci, osim ako su bas izguzvane. Ne peglam peskire, posteljine, carape, gace. Ostalo, kao sto napisah, po potrebi.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 10:41:09
|
|
|
|
jagodp
|
Isto, peglam muzu kosulje i majce za posao, a ostalo slozim pa po potrebi zacas protrljam :) poateljinu ne odavno, izgines!
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 12:03:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Isto, i to nekad ne stignwm ni dasku da otvorim nego na krevet :) preko posteljine jer mi se desilo i da zakacim krevet malo :)
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 12:06:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam bacila dasku za peglanje na krevet, preko posteljine isto.
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 18:54:49
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja sam bacila dasku za peglanje na krevet, preko posteljine isto. ma ajde, izvadi iz spajza, rasklopi pa sklopi, za svaku svarcicu...
|
|
|
|
RE: Šta peglate a šta ne? 28.4.2018 21:43:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad morala da je sklopim i pod krevet nemam je gde. Al moram muzu kosulje i pantalone za posao jbga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?