isidora88
|
prekopirano iz spiska i razgovora rr mama IZVORNA PORUKA: BubaMira Cure, kako da operem i opeglam Ninine haljinice? Neke su od somota, pa u "balon#, neke texas, neke od materijala koji nemam pojma šta je .. Sve se plsašim da ih ne upropastim peglom ... Cure, kako da operem i opeglam Ninine haljinice? Neke su od somota, pa u "balon#, neke texas, neke od materijala koji nemam pojma šta je .. Sve se plsašim da ih ne upropastim peglom ... IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ja stvari prvi put uvijek operem ručno, somot i lagane materijale ne peglam, samo dobro istresi veš kad ga budeš širila. A texas standardno, malo nakvasis i peglanjeee. Bravo Mikice! A to tako obično bude, uživaj i odmaraj! Dako bude sve ok kod dr-a! IZVORNA PORUKA: mikica sa probaj da opereš ručno a peglaj na najmanjoj temp.odnosno na nivou za vunu ili svilu i to preko krpe. ako vidiš da nije strašno možeš krpu i skloniti. IZVORNA PORUKA: maja19 Ja peglam i somot na standardnoj temperaturi kao i teksas a to sto ne znas sta je peglaj preko krpe..mozes tako i somot da probas ukoliko se plasis.. IZVORNA PORUKA: jovicaa zasto peglate somot ako ves izvadis odmah iz masine cim zavrsi i dobro protreses nema potrebe da ga peglas. ja vise nista ne peglam pa nemam bre vremena jos i sa tim da se zezam. svega mi je preko glave IZVORNA PORUKA: maja19 Jovice ja peglam i somot, pogotovu Nikola ima dosta stvari i kosulja i koliko god da lepo rasiris vidi se da nije peglano.. IZVORNA PORUKA: Olga RR Bubo , ja sve peglam sa nalicja a perem u masini , na 30 - 40 i zzvisi od materija da li ce se centrifugirati ili ne IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja peglam moje i muževe pamučne majce koje nosimo na trenerku recimo, ili na farke. I Farke peglam. Bez obzira kad izvadim veš, ja sve sušim u sušilici koja ne gužva, ali se ipak vidi da nije peglano, a to mi je nekako bezveze. I mm i ja smo device, perfekcionisti, a on čak voli da mu majca bude peglana "na liniju" , i meni je to-to, nešto što treba uraditi. Ne peglam posteljinu, peškire ni krpe za sudove, ali garderobu pamučnu, košulje- to da. I Ninine stvari takođe. Mada uvek malo sačekam da de nagomila. Malo. Ahaa. IZVORNA PORUKA: lesica I ja sam u klanu nepeglusa , mm je naucio da pegla sebi,a ja tu i tamo ponesto opeglam Lenki( bodice pre svega to joj ide direkt na kozu i posteljine) ostatak ne peglam,samo kad negde idemo onda te dve -tri stvari za obuci opeglam. Po kuci idemo izguzvani IZVORNA PORUKA: Vika Ja još uvek peglam sve, uključujući i čarape, a dokle ću, dok ne padnem IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: Olga RR sram vas bilo idete izguzvane ma strasnnooo ju ju sta ce selo ovaj zrendzanin da nam kaze iskreno meni je to kao usisavanje svaki dan bespotrebno.. opeglam samo muzu ponekad nesto ako masina sazvace.. da ne ide bas apa drapa na posao... a ovako jok nista ja sam istomisljenik Nisam prljavusa, ali nisam rob spremanja, divim se perfekcionistima, ali ja cu za neke stvari da zazmurim i uzivam u necemu drugom, a spremicu kad mi bas zasmeta IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam kompenzovala- mogu da peglam šta god treba, ali zato ne kuvam. Tu je mm glavni baja. Ja zbrčkam ponešto instant. Danas - carska mešavina povrća (smrznuto, frikom) pa ću to sa piletinom . I neki sos odozgo i ćao. IZVORNA PORUKA: isidora88 bebabluse isti slucaj sam i ja nema sanse da bih carape peglala,jedva se nakanim da opeglam nesto od odece kad idem napolje i to sve smandrljam najvise me nervira kad mm uzme neku majicu iz ormana (uvek,ali uvek nadje neku koja je kao da je krava zvakala) i krene da je oblaci a ja poludim kad vidim na sta lici, i onda mi jos kaze,eto nek vide ljudi kakvu zenu imam IZVORNA PORUKA: isidora88 bebabluse isti slucaj sam i ja nema sanse da bih carape peglala,jedva se nakanim da opeglam nesto od odece kad idem napolje i to sve smandrljam najvise me nervira kad mm uzme neku majicu iz ormana (uvek,ali uvek nadje neku koja je kao da je krava zvakala) i krene da je oblaci a ja poludim kad vidim na sta lici, i onda mi jos kaze,eto nek vide ljudi kakvu zenu imam IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: isidora88 jovice opet te kopiram slazem se sa svim napisanim ne pustim ja mm nikad da ode tako sazvakan ali ne patim od toga da mi je sve pod konac sad cu da se pecnem da ne bi morala olga Pratim vas again
< Poruku je uredio isidora88 -- 26.4.2011 13:10:12 >