dunja RR
|
Eto vidiš, i vi! Ma meni su zapravo isto kao vama, ti korali napravili problem, tj. prvo jež, pa korali. Jer ja sam se prvo na nekom koralnom sprudu nabola na ježa, tj. ruku, sam nabola, i sad, em one bodlje vire iz ruke, em boli, ja u strahu da opet ne stanem "rukom" na nekog ježa, a na nogama sam imala peraja, i kontam noge su mi kao bile bezbedne, ja perajima stanem na koral, da bi ga prešla nogama, i kada su me videli Egipćani sa ostalih brodova krenuli su da se deru na mene, na engleskom naravno "nemojte hodati po koralima!!!", jer su njima korali zaštićeni tamo zakonom, niko ne sme da gazi po njima, da ih iznese iz zemlje, znam da na aerodromu zaplene prtljag ako ima korala u njemu. Elem, kako su oni krenuli da se deru, ja se prepala, i spustila se, i nekako sam, sišla s atog spruda, i skroz ogulila noge o korale, a korali su malo otrovni, pa je to baš peklo, a usput me ožarila meduza, i to celu butinu pozadi, ja to uopšte nisam oset_____ila, jer sam se skocentrisala na bodlje i korale, Tek kada sam se pela na brod, žena sa susednog broda (sećam se bili su turisti iz Sarajeva), mi je doviknula na našem jeziku, ženooo, baš te unakazila, stavi crnu luk na to, pomaže A ja u tom trenutku nisam ni znala da me ožarila meduza, i nisam znala o čemu ona priča! ja nisam videla svoju nogu otpozadi, jer me tada više pekao predni deo butina od korala, i ruka od ježa. I u tom trenutku od šoka, dobijem i menstruaciju, krenulo da mi lije iz noge, a svi na brodu su zapravo mislili da je ta krv od rana (rane na nogama, od korala, jesu malo krvarile, ali ne baš toliko). Užas Opet sam smorila sa ovom pričom, izvinjavam se, već sam pisala ranije ove dogodovštine
< Poruku je uredio dunja RR -- 7.2.2022 14:22:33 >