Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: dunja ja sam isla u septembru u Hurgadu....i nije bilo puno vruce, mada u mom hotelu nije bilo male dece...ali po meni , Egipat je super za decu...blizu plaza, imas bazene u svakom hotelu, jedino klopa, ne znam , ja recimo nisam dobila proliv od njihove hrane, ali pola grupe je imalo... moja koleginica je nadrljala na carini - preskakala je carinike i umalo se nije potukla - 'ladan znoj je stalno oblivao i opet je bilo nešto do vode, ne do hrane (u njenom slučaju) ja vodu nisam pila( kupuje se)....a jos nisam cula da je iko spominjao da su toliki prolivi od tusiranja njihovom vodom... vodici su nam objasnili da je to zbog toga sto oni tom vodom peru povrce....pa ko ima osetljiv stomak neke izbegava povrce, tj. salate....i to mi je logicno....ja sam jela salate( ali nemam osetljiv zeludac) i nisam dobila proliv...mm jeste..... nisam mislila da je dobila proliv od tuširanja već je ta voda opasna za dečicu jer ima puno bakterija IZVORNA PORUKA: mihi Toplo ti preporučujem. A koji hotel ? Ako hoćeš napiši u pp ja sam tri puta bila u Egiptu dva puta u Hurghadi, imaš varijantu od 15 danan, predpostavljam da Luka plaća samo avion. Napisaću ti ako hoćeš i sve u vezi hrane i šta da kpiš od lekova a vas jer zbog promene našina ishrane više presnog povrća i salata mnogi dobiju stomačne tegobe koje nemaju veze sa amebijazom.... IZVORNA PORUKA: mihi Luka ti je mali za Sharm jer tamo ima mnogo više korala pa se pontonim ulazi u more i to o0dmah u duboko, pored tih korala ima i velikih riba koje nisu agresivne ništa te ne diraju ali mogu da ga uplaše zato ti je bolja Hurghada.... ako želiš preporučiću ti i hotele u kojima sam bila. IZVORNA PORUKA: dunja u principu u Hurgadi jeste plitko u pocetku, ali ne bas kilometrima, u plicaku ima korala tako da kada ulazis moras da pazis ....vidis ih crne se odnosno crvene IZVORNA PORUKA: dunja mislim nemas one nagle prelaze ko negde u CG odmah iz plitko u duboko, ide postepeno malo duze, ali ne preterano, ali more je prelepo.. IZVORNA PORUKA: mihi U Hurghadi Desert rose koji je veliki hotel ali jako lep a meni se lično više sviđa See star manji hotel, intimnija atmosfera, dva velika i mali dečiji bazen, dva restorana, italijanski i i onaj redovni gde se jede, sladoled u 5 za decu...... IZVORNA PORUKA: mihi Tasha zaboravi na Kairo, jer taj jednodnevni izlet Hurghada-Kairo-Hurghada izgleda ovako ustaneš u dva ujutru krećeš za Kairo putuje se u konvoju (autobusi) 600-700 km dolazis u 9h tamo onda po najvećoj vrućini obilaziš Piramide, Sfinga muzej, Han Halili i oko 18h uveče nazad za Hurghadu stižeš u dva tri, Luka ti je suviše mali za to. Mi smo išli drugaćije sada tih aranžmana nema 3 dana u Kairo pa odatle za Hurgadu još 12 dana bilo je super. Ovako to je napor i za odrasle a kamoli za trogodišnje dete. Inače sa njim možete na rajsko ostrvo. Crveno more je tropsko divno toplo more i suprug i ja smo išli na ronjenje bocama, završiš kurs ja sam se zaljubila u Crveno more divno je. Ako se odlučiš da idete tamo napisaću ti sve šta da poneseš i za klinca i od lekića, mada svaki hotel ima dr koji nije završio medicinu u Egiptu nego u raznim Evropskim zemljama..... IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: mihi a meni se lično više sviđa See star manji hotel, intimnija atmosfera, dva velika i mali dečiji bazen, dva restorana, italijanski i i onaj redovni gde se jede, sladoled u 5 za decu...... Jel to ovo KLIK IZVORNA PORUKA: mihi Voda samo flaširana za piće a tuširanje hotelskom bez problema. Zube prala flaširanom vodom. IZVORNA PORUKA: marince Jooj mzda ja nisam merodavna,ali ja ne slusam mnogo te negativne komentare,jer ih bukvalno za svaku destinaciju i ma i kad ih sve saberes dodjes do zakljucka da treba da sedis kuci! Ja nisam cula da su ljudi imali bas toliko problema u Egiptu,a ja se uvek ospem od Crne Gore,a ipak smo svi u nju bili 100 puta! Moj savet,ako ti se dopadne ponuda i ako zelis da vidis Egipat, idi! Uzgred,ja idem u Tunis na 7dana,Mesto se zove Suss.Jel bio neko? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Vidi, što se mene tiče, ne moram izaći iz hotelskog komplexa. Dakle, želim jedno krajnje jednostavno letovanje: želim plažu, da se dete igra u pesku, bazen - da ima za svaki slučaj, i da promenimo sliku pred očima kada detetu dosadi plaža, da imam da ga hranim i pojim kada to ja hoću, i da su sobe onako... OK, ništa specijalno. Zaista mislim da neću ove godine čak ni da šetam. Želim samo da spavam i da budem na plaži. IZVORNA PORUKA: mihi Onda izaberi što bolji hotel 5* i idi bilo gde, stim da znaš da ćeš hotel sa 5* u Tunisu platiti više nego u Egipt a dobićeš lošiji kvalitet.Osim ako to nisu oni ultra all inclusive na Djerbi. Port el cantaui je super pogledaj hotele u njemu tu imaš i Aqua Park koji će biti zanimljiv za Luku. A o Turskoj ne razmišljaš? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Egipat... imam gart. Ona priča kada kada su pobijeni nemački turisti... IZVORNA PORUKA: mihi Jeste to za Egipat nikada ne znaš, ja sam bila u Hurgadi sa Lukom i mamom kad je puklo u Šarmu. Moj muž se izbezumio bio je u Americi.......... IZVORNA PORUKA: Tasha RR Sada mi je muž javio - uplatio je letovanje! Definitivno, 23-eg letimo za Egipat. IZVORNA PORUKA: gagana83 Joj,blago tebi Tasha,je l Hurgada u pitanju?Prelepa je!!! U koji hotel ides? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Hurgada, STEIGENBERGER AL DAU BEACH (KLIK) IZVORNA PORUKA: gagana83 Lepo,mi smo prosle godine bili u Hurgadi i taj hotel smo planirali ali nam je na kraju ispao suvise skup pa smo isli u Coral beach. Steigenberger je najbolji hotel u Hurgadi,ljudi iz nase grupe koji su tamo odseli su svi od reda bili odusevljeni. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam dočekala last minute ponudu. A i sa detetom baš ne mogu da idem bilo gde (nemoj me krivo shvatiti, ne mislim sada na taj tvoj hotel za koji ni ne znam kako izgleda). Dakle, sa detetom, ako idem u Egipat, o kom nemam bajno mišljenje, pristajem da idem samo u najbolji hotel, ili prosto ne idem, nego idem u CG u svoju kuću. IZVORNA PORUKA: gagana83 Apsolutno se slazem sa tobom. Kad su u pitanju destinacije tipa Egipat i Tunis pa jos sa malim detetom samo najbolji hoteli dolaze u obzir. Nemoj izlete da propustis,mada ne znam koliko je to moguce sa klincem,ali ostrvo Giftun je prelepooo. Nikad nisam bila na Karibima al sam ih tako zamisljala. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne planiram ove godine izlete, ustavri uopšte ne planiram da izađem iz hotela. Svi koji su bili sa decom u Egiptu rekli su da se ni slučajno ne upuštam u takvo šta. Ono što su rekli da mogu je Rajsko ostrvo (jel se tako zove? ), međutim... i tu ja postavljam pitanje koliko je udaljeno i da li je pametno da u recimo podne budem sa detetom na brodiću? Više sam za varijantu... "Biće dana..." IZVORNA PORUKA: gagana83 Giftun(Rajsko ostrvo) je udaljeno par km od centra Hurgade. Brodic kojim smo mi isli je bio na sprat a i oni koje smo vidjali tamo su bili takvi tako da hladovine ima . Staje se na 2 mesta na otvorenom moru radi povrsinskog ronjenja(koje nije obavezno) sa maskama i perajama gde se gledaju korali i razne sarene . IZVORNA PORUKA: dunja Rajsko ostrvo ti je udaljeno nekih otprilile dvadesetak minuta, medjutim na njemu se ostaje pola sata -sat, na jednom si mestu....dobijes svoj suncobran od sunca i tu leskaris, eventualno prosetas, ali bolje je puno ne lutati da se ne bi zagubili( 1000 brodica jedan do drugog, milion ljudi na malom pescanom ostrvu)...posle toga se ne vraca u hotel vec se ide na ronjenje na dva mesta....uz rucak( cevape ) na brodu.Znaci najvise si na brodu i u vodi , najmanje na samom ostrvu( neki kazu da je vise ostrva u pitanju pa svaka agencija vodi na neko) IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da, to je onda priča kao i odlazak na Kleopatrinu plažu u Turskoj. Fenomenalan izlet, ali nisam sigurna da želim da pođem sa Lukom. On će flipnuti na brodiću ceo dan. IZVORNA PORUKA: dunja brodic jeste na sprat, ali nije veliki...ja nisam koristila TOALET na brodu...ali vecina jeste( zbog proliva koji su medjuvremenu dobili) i prepricavalo se kako je kada udjes u taj WC( da ne pricam detalje, mozda neko doruckuje) ...samo se secam da se taj vece cisti ( to sam videla gledajuci sa sprata) tako sto kapetan otvori vrata i sune ogromnu kantu vode a sva ta us a voda se preko palube sliva u more,...( jedan deo grupe je sedeo dole i igrao karte i ta prljava voda je prosla izmedju nih)....tako da obavezno biti na spratu nikako na donjoj palubi. IZVORNA PORUKA: dunja napisala sam suncobran od sunca , lapsus , htedoh reci suncobran od pruca. IZVORNA PORUKA: dunja Tasho, iskreno, mislim da nije dobra ideja ici na taj izlet sa Lukom...ali cekaj Mihi da se javi ona je isla sa klincem u Hurgadu, pa vidi kako je prosla(da li se nekako izorganizovala) IZVORNA PORUKA: Koukla IZVORNA PORUKA: Tasha RR Hurgada, STEIGENBERGER AL DAU BEACH (KLIK) Tasha, odličan hotel. Sedam puta sam letovala u Egiptu, dva puta u ovom hotelu!!!! Preporučujem i još Intercontinental u Hurgadi, mozes da prosetas do njega nalaze se jedan pored drugog :) ima najlepsu plažu!!!! Ako te interesuje nesto konkretno za hotel pitaj, imam par saveta, trazi sobu na spratu, one dole su malo bucnije uvece zbog vecere ili ako ima neka muzika, hotel je ogroman, pravi se guzva za vecerom treba stici u prvih pola sata po otvaranju restorana (mislim nista strasno, ali ovako sednes gde hoces), hotel jeste na plazi ali imas bar 350metara ako ne i vise do plaze, zbog ogromnog kompleksa bazena (to me je poslebno ubijalo ako zaboravim nesto u sobi, a ono sunce...). Ne znam dal si ALL ili PP, ali ALL se skroz isplati!!! :)) Ne mogu da se setim ničeg više posebno :):):) sve u svemu sobe su fantastične, klopa dobra, usluga odlična, definitivno za svaku preporuku!
|