Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 26.12.2016 18:59:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da onaj malo puniji uglavnom budu oko 2000, sto je previse, pa cemo iskoristiti na to. Da dobija se i za pola godine i godinu, posle vise ne? jel da Anck?
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 26.12.2016 19:13:10
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Da, dobija se to znam, ja sam dobila za cerkicu sa 6 meseci pa se godinu, ali tad nije bilo vaučera za c&a, vec samo za kozmetiku. Mislila sam da se sa godinu dana ne dobija za c&a, ok sad znam.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 26.12.2016 19:26:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E pa to me znam, mi smo dobili za rodjenje i za 6 mes. A citala sam negde da se dobija do druge godine.. nek me neko ispravi ako gresim.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 26.12.2016 22:24:45
|
|
|
|
dddaca
|
Mi smo dobili i sa 18 meseci. Ne ynam da li ce stici nesto za drugi rodjendan. Mada mi skoro nista ne iskoristimo od tih kupona
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 15:20:36
|
|
|
|
Dragce86
|
Iz godine u godinu - pokloni sve manji : pre nekoliko dana sam podigla MALI paket babylove pelena i u plasticnoj vrecici mini uzorke Sebamed kozmetike - sapunic, po 20ml gel i sampon za tusiranje..Dotle je dosao DM. Bar da je veliko pakovanje pelena pa za to vredi ici.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 15:51:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dragce, pa nije to nikakva novost. I DM i Lilly daju malo pakovanje pelena, koliko znam nikada nisu ni davali veliko pakovanje.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 16:12:31
|
|
|
|
Dragce86
|
Ne znam kako je pre bilo, nama je prva beba, i iskreno su me razocarali. TSV diskont daje bolji paket od njih! Ovamo smo dobili - paket pelena ( isto malih ) ali i 5-6 kozmetickih proizvoda od po 250ml i vl.maramice.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 17:07:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Nema tu razočarenja. Dobro je dok bilo šta daju. Nisu u obavezi da daju išta.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 17:56:08
|
|
|
|
emicaa
|
Dragce slazem se sa Suzi,mogu da daju ali i ne moraju.Lijepo od njih sto daju bilo sta.Koliko se beba rodi,pa zamisli da svima daju po veliko pakovanje pelena,stvarno nebi imalo smisla
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 17:59:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Poklon je bas super,pelene uvek dobro dodju,kakve veze ima sto je malo pakovanje, a i ona kozmetika iako mala posluzi.
< Poruku je uredio veselica -- 23.2.2017 18:00:29 >
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.2.2017 19:27:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro, sto kazu poklonu se u zube ne gleda, ali od DM-a posle dobijas iu te knjizice sa popustima.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 27.3.2017 18:54:15
|
|
|
|
Mariya
|
forum image hosting Ovo smo mi dobili u martu u Dm. Slažem se, bolje išta nego ništa. Pogotovo ovi uzorci, malo pakovanje pa super dođu za poneti.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 27.3.2017 21:28:00
|
|
|
|
Duškić
|
Bas sam pisala o tom Diskontu, ja nisam uzimala njihov paket, ali jeste moja drugarica..Uzela sam u dm..takav je isti bio i pre tri god i sad. A paket onaj u porodilistu nema ni trecina od pre...
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 7.6.2017 6:34:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, kada ste dobili vaucer na kucnu adresu sto stize kad beba napuni godinu dana?
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 7.6.2017 6:48:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi jos nismo, mislim da to malko kasni. Bice
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.6.2017 10:29:18
|
|
|
|
Bunnyca
|
Kod mene nema nista u porodilistu, nista se ne dobija pri otpustu. TSV diskont daje paket uz otpusnu listu, tako da to moze odmah da se dobije, dok Lilly i DM daju uz iyvod iz MKR znaci morate da cekate da dobijete izvod A naknada od drzave za prvo ili drug i svako naredno dete koliko cujem kasni po 3 meseca
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.6.2017 10:32:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, tako je i kod nas. Osim sto sam dobila nesto smesno u porodilistu. I ovde kasni roditeljski dodatak (ako mislis na to).
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.6.2017 13:38:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam dobila neke paketice sa prvim radosnica i neke dzidzabidze. Mada da sam V rodila samo par dana ranije dobila bi svasta i pelene i neku cebad . Mama pored mene krevet dva dana pre nas porodjena upala u tu neku deciju nedelju il sta je vec i dobila 3 paketa..svega i svacega
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 3.9.2017 8:09:01
|
|
|
|
medamisko
|
Da, ali kad bi mogli da prilagode i da ne menjaju stalno. Evo i za primanja i pdv i sve nije fer prema mamama. Ako se sad pkrodis dobijes toliko, ako kasnije toliko, pa hajde i to da pocnemo da kalkulisemo. Strasno. A dobila sam isti paketic taj u Dm-u,
< Poruku je uredio medamisko -- 3.9.2017 8:10:05 >
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 3.9.2017 8:16:02
|
|
|
|
krin 40
|
Sa ovim se apsolutno slažem.Ja se porodila 31.5 a već 1.6 objavili da od juna sve mame dobijaju po 10 hiljada
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 3.9.2017 13:47:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, skromno ali dobro dodje 😊 Da li ima neka mama iz Novog Sada da zna da li grad daje nesto za drugo dete? Znam da drzava daje onih oko 6000 din.dve godine, zar ne?
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 7:47:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tih 6000 daje država, da. I to je roditeljski dodatak.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 8:14:23
|
|
|
|
krin 40
|
A AP daje ali,valjda,samo za treće dete
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 12:44:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, moguce da je samo za trece, citala sam davno da ne daju nista za drugo, ali kao mozda se nesto promenilo u medjuvremenu... izgleda da nije 😊 Moja drugarica iz BG je dobila za drugo 10.000 od opstine... Pa rek'o mozda se i kod nas nesto promenilo... Kako god, za decu uvek ima i novaca i svega, samo da su nam zdravi i dobri 😍
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 4.9.2017 13:31:40
|
|
|
|
krin 40
|
Imaš i ti sada pravo na 10 hiljada.To je valjda usvojeno na republičkom nivou
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?