Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 7.10.2014 17:23:02
|
|
|
|
malimaki
|
Ja sam se juce porodila i dobila jos jednu divnu devojcicu tako kad izadjemo svraticu u dm da proverim
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 7.10.2014 17:35:53
|
|
|
|
mati
|
Ne moras da zuris, ima sigurno. Nadji na njihovom sajtu sta treba. A mi ti otvaramo temu za cestitke.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 31.10.2014 16:52:56
|
|
|
|
Mariya
|
Bravo za lep gest!! Posto u topoli nema dm-a, ja sam paket podigla u subotici. Evo sta sam dobila:
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 6.3.2015 16:08:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Bila sam danas i u DM-u da se prijavim za baby bonus. Dobila paket Becutan pelena,24 kom. veličina 2 i kutiju sa Seba med reklamnom kozmetikom za bebe. Pet nekih stvarčica -putno pakovanje. Hvala im i na tome. I dobila knjižicu sa popustima. Ima dosta toga što se može iskoristiti samo je pitanje koje su njihove redovne cene. To ću tek proveravati.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 6.3.2015 16:10:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divni su i svima nama jako prija njihova paznja...
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 11.4.2015 19:45:25
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Ja sam se porodila januara...uzela sam paketić. U paketiću se dobijaju Becutan pelene 24kom., Sebamed proizvodi, nešto poput testera-sapunčić, kupka, šampon, krema protiv ojeda, mleko za telo. Knjižica sa kuponima... Sitnice...pelene su dobre, u rangu Pampersa. Sebamed proizvodi su jako dobri...lepo mirišu. Što se tiče kupona, ima dosta stvari, za one koji pazare u DM-u, ima mnogo toga povoljnije.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 11.4.2015 20:16:34
|
|
|
|
Maraj
|
za dm.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 29.9.2015 13:04:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da li i dalje DM daje poklone za bebe ?
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 29.9.2015 13:45:18
|
|
|
|
wivern
|
Daje i DM a imas isto i u lilly- ju. Evo ga LINK
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.12.2015 16:42:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da li se moze prijaviti i u Dm-u i u Liliju? Ja neke stvari uzimam kod jednih, neke kod drugih.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.12.2015 16:47:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Da li se moze prijaviti i u Dm-u i u Liliju? Ja neke stvari uzimam kod jednih, neke kod drugih. Moze :) mi smo sada dobili Violeta pelene u dm-u, i poklon paket mini varijante sebamed kozmetike, i vaucere , a u liliju samo pelene, koje nisu nesto, nisam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.12.2015 16:48:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala na odgovoru :) Cudo u Liliju samo pelene
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.12.2015 22:05:53
|
|
|
|
dddaca
|
Super kad su promenili pelene. Nama su dali becutan pre 10 meseci sa kojima nisam ni malo bila zadovoljna
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.12.2015 22:19:30
|
|
|
|
vikiveki
|
mame, kada sam ja bila sa mojim najmlađim sinom , te besplatne pakete davao je samo DM.Odlično je što imate na dva mesta,veći je izbor
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 23.11.2016 16:24:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas nam je stigao i drugi katalog sa popustima odlicna stvar, i to bas ima stvari koje koristimo.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.11.2016 13:41:15
|
|
|
|
jess021
|
Jel to jos uvek aktuelno?
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.11.2016 13:48:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, jess. I dm i lily, a koliko sam cula i tsv market.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 24.11.2016 14:24:24
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, hvala!
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:20:28
|
|
|
|
ivanamrvica3
|
drage moje,mene sad zanima da li treba da se prijavis za te paketice ili jednostavno kad se beba rodi odete i uzmete...hvala
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:26:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sa izvodom iz matične knjige rođenih odete kod njih i popunite formular koji ce vam oni dati. Tada cete dobiti paketic.
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:26:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odes samo tamo popunis neki listic... i mislim da treba kopirana otpusnica il iizivod, sad sam mozda pomesala. U svakom slucaju oni ce ti reci i to je to samo preuzmes.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:31:12
|
|
|
|
Mariya
|
Mislim da treba izvod iz MKR. Otpusnica iz porodilišta je za Goodwill apoteke, za njihovu karticu za popust.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:45:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ja sam uzimala i iz DM-a i Lilli i TVS pa znam da je negde trebalo ovo drugo zato sam pomesala.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:48:06
|
|
|
|
Mariya
|
Šta daje TVS?
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 2.12.2016 18:55:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Tenera pelene
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?