Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 19:36:18
|
|
|
|
kamičak
|
Ima lepih popusta i na bebi kozmetiku.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 22:04:02
|
|
|
|
lesli
|
Negde sam vec pisala, da sam ja uzela prijavnicu koju sam prosledila u kantu kada sam videla sta sve traze od podataka mojih i njenih. Neka hvala za te popuste pod tim uslovima
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 22:25:00
|
|
|
|
bubulence
|
Lesli niko ne kaze da moras da das tacne podatke. Ko ce znati... Ja nikada nigde ne ostavljam prave podatke, osim imena, po nekad prezimena i br tel... U DM jesam i adresu zbog vaucera jer su mi bili korisni, uzimala sam kozmetiku kod njih i uvek sam koristila onih 50% popusta u C&A. Ali npr jmbg lupim obavezno, pa nisam luda da im dajem... Ili br licne karte itd...
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 22:30:59
|
|
|
|
kamičak
|
Dajete bebin izvod na uvid u dm
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 22:36:17
|
|
|
|
bubulence
|
Slazem se, davala sam 2x, i oni samo bace pogled, nista nisu gledali zapravo. Kao ni ja dok sam radila u lilly, samo pogledam, ime i prezime, datum rodjenja i kraj. Samo u lilly se ostavlja kopija izvoda, u dm koliko se sećam ne treba da se ostavi
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 8.5.2019 22:42:37
|
|
|
|
kamičak
|
Toliko su licni podaci dostupni da ne treba brinuti zbog nekog dm ili lilija..
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 9.5.2019 9:58:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubulence, ja cak imam i drugo ime. 🤣🤣Ali onaj kome su potrebni nasi podaci vrlo lako moze da dodje do njih. Zbog posla sam pre par godina imala veliku proveru i neverovatno je koje se sve metode koriste za dolazak do informacija o nekome. Tako da se opustite, nasi podaci su i vise nego nebezbedni i tesko da ih mozemo zastiti. Jedino ne volim da delim podatke i svoje fotke na drustvenim mrezama, zbog drugih razloga. IZVORNA PORUKA: bubulence Lesli niko ne kaze da moras da das tacne podatke. Ko ce znati... Ja nikada nigde ne ostavljam prave podatke, osim imena, po nekad prezimena i br tel... U DM jesam i adresu zbog vaucera jer su mi bili korisni, uzimala sam kozmetiku kod njih i uvek sam koristila onih 50% popusta u C&A. Ali npr jmbg lupim obavezno, pa nisam luda da im dajem... Ili br licne karte itd...
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 9.5.2019 10:10:46
|
|
|
|
bubulence
|
Potpuno se slazem sa vama. Nego kazem ako neko ne zeli ne mora da da tacne podatke...
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 9.5.2019 13:22:19
|
|
|
|
lesli
|
Ne bih se slozila da su podaci dostupni tek tako. Dostupni su uglavnom onome kome i treba da budu dostupni, a ostalima u onoj meri u kojoj ih mi ucinimo (mislim na obican svet)A meni iskreno taj paket i ne znaci toliko, da bih se mlatila da laziram podatke i svoje i detetove.Ono gde daju popuste, a ne traze nista vise od imena, prezimena, mejl adrese i eventualno kucne adrese, koristim.
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 17.7.2019 10:12:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Najbolji i najsadrzajniji paket koji smo dobili, i jos oni kuponi posle, svaka im cas_t na tome
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 17.7.2019 11:23:28
|
|
|
|
doramar11
|
Vauceri sa popustom su stvarno sjajni, ali meni je zasmetalo sto ne vaze za artikle koji su na akciji!
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 17.7.2019 15:31:21
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Vauceri sa popustom su stvarno sjajni, ali meni je zasmetalo sto ne vaze za artikle koji su na akciji! slzem se 100 %
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 29.7.2019 14:11:32
|
|
|
|
nata11
|
Novosadski humanitarni centar poklanja Chicco nosiljke. Vise info na njihovoj FB stranici.
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 30.7.2019 8:37:30
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Novosadski humanitarni centar poklanja Chicco nosiljke. Vise info na njihovoj FB stranici. bas lepo! Svaka cas_t!
|
|
|
|
RE: Besplatno poklon paket za svaku novorodj... 1.8.2019 13:01:31
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Novosadski humanitarni centar poklanja Chicco nosiljke. Vise info na njihovoj FB stranici. Lepo Nato
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?