Anoniman
|
Danas mi je palo na pamet koga se prvog sjecam sa RR. Ili ako pomislim na neku forumasicu, pokusam da se sjetim na kojoj sam je temi prvo zapamtila, sta mi je rekla. Svoj prvi profil sam otvorila na dan kada sam izasla iz bolnice zbog napada na bubrege u 7.mjesecu. Prvog koga se sjecam su Tasha i Eu jer su mi zazeljele dobrodoslicu. Eugenijin termin je bio dan prije mene, i najvise se sjecam njenih postova. Medjutim, iz tog perioda(period do porodjaja, i do tada nisam isla ni na jedan podforum nego samo sam visila tamo) najvise pamtim Lu, Lilly RR, Guppy RR, Jecu RR, tashu RR, Doroty, Taya, Zille, Rina, bebac. (E da, nigdje nema Doroty i Taye). Kada je poceo moj "porodjaj"(onaj sedmodnevni), pamtim Vucka kako me je naprdila da idem u bolnicu da se ne igram(i tad sam se bas bojala nje hihi), i 2002m kako je govorila o sluznom cepu Najjjasnije pamtim cestitku za porodjaj od Jece RR, bila je neka tortica cini mi se , nekako me je dirnula... Smeskicu nazalost pamtim po njenom pobacaju, hvala Bogu to je daleko iza nje. BINCE po temi: GDJE NAM JE BINCE? I odlaska za Ameriku(ih kako sam ti zavidjela ) Pcelicu Maju po njenom baby face... Simke po direktoru... Verus RR po bubamarama ... Marince- onaj napad na bubrege dok si cekala UZ, Gagana83- slike iz Tunisa sa mm :) Prase po njenim divnim postovima... OTI po raspravi o religiji, ali zato te jos vise volim! Trcosava po njenom genijalnom smislu za humor! I skinula me sa trona(zna ona zasto hehe) Kaliopi moja luda koja me uvijek nasmije, ko o cemu Kaliopi o sexu Gagi po sastanku sa Eu, Naaaadom... Buhla po ono jezivom klovnu kao avatar, ju ju Maya21 po njenom drugom porodjaju, kada se zalila da ima bolove, pa se bojala da je nece primiti u Betaniji jer nisu jaki. Maryen neuspjelom nasem sastanku :( Afro po njenom avataru gdje sam se cesto tripovala da je ona Sladja Djogani, ali se prikriva Uf, ne mogu vise da se sjetim, ima dosta toga, update-ovacu se.... ionako stalno ubacujem, svaki sekund mi pada neko na pamet! Idem sad, obecala sam Urbani da cu manje da visim na netu! E Urbana, nju pamtim vjerovali ili ne po onom biciklu, ona teta sto vrti pedale, pa sam pomislila da je to neki lik iz crtanog...
|