Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Mene je na RR dočekala Tasha a ko bi drugi Mislim da ovaj forum sviju asocira prvo na nju Kad sam došla tu su bile,guppy,Maryen,Oliveradj,Adriana,prase,Lenka i gracija koja je doša odmah poslije mene(pobjegle sa istog mjesta ) To je bila prva postava RR-a(ako sam nekoga izostavila,ispričavam se,napomenite me ) Uglavnom,u početku sam mislila da ovaj forum nikada neće zaživjeti. Ovako je to išlo,Tasha otvori 3-4 teme,ja odgovorim i onda nekoliko dana zadnjih 5 objava su moje...pa se pojavi Tasha i sve to naravno iskomentira i postavi nekoliko pitanja a ja kad ugledam njene postove pomislim,napokon Pomalo su se ubacivale i ostale cure ali to niko nije shvaćao tako ozbiljno kao ja i Tasha,koja je opet mene ispucala sa brojem postova Naš prvi "kratki spoj" se desio na temi o kravljem mlijeku...i tako dogurasmo ja i ona zajedno evo treća godina sa mnogo sličnih i mnogo različitih stavova i jako mi je drago zbog toga Poslije su došle još mnoge cure koje su meni jako drage Ovo su samo prvi utisci sa foruma,da se ne bi pretvorilo u temu "koga želite upoznati sa RR-a aj-aj, kada Jeca RR bude videla da je nisi navela!? Mislim da ja baš i ne znam šta bih napisala. Ne sećam se ni dal me je neko dočekao. Guppy, jel jesi? Ja sam se drage moje prvo posvađala na forumu, do te mere da je jedna forumašica moj post o dojenju svom pedijatru pokazala moj post, a on se izčuđavao nad njim, kako ovakvo šta nije čuo za 20 godina praxe. Kakva je to praxa kada nije sve čuo? Totalno je nezahvalno da pišem prva sećanja, jeste lude? Znate li vi koliko puta sam ja napisala "Dobrodošla!" U svakom slučaju, moram par njih da izdvojim. Guppy - kako ona ume da bude teška žene moje. Ali ja nju obožavam! Jeca - Uglavnom smo se slagale ako izuzmemo ishranu dece i svinjski grip; dobila kolica iz RR nagradne igre! lu - Zar nas dve uopšte o ičemu mislimo isto? Jacaca - konflikt oko hormona, i pisanja svega u Crtice, ali posle je ona bila ta koja je napravila fenomenalnu temu, zajedno sa Modessty... Za Modessty ... uf, nje se sećam uz jednu njenu tužnu priču, i jako mi je drago što će uskoro imati bebu. MERYEN - ja nju obožavam!!! andrijana - Jao ubiće me, ali ja se uvek setim da je napisala kako voli da je muž lupi po dupetu u prolazu. prase... fenomenalni postovi. Ja se ustvari ne sećam prvih postova, imam asocijacije. Malo šturo napisah, setiću se još. Evo, setih se još: gagi - tema "Treće dete ili ne?" Vučko - došla da nam otvori temu za kaficu, moš misliti, k'o da mi to nemamo?!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 3.1.2010 18:19:25 >
|