Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 20:59:04
|
|
|
|
Lu
|
E Tasha je bila dežurna cijelo vrijeme, ona je sviju dočekala
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 20:59:41
|
|
|
|
lenaa
|
IZVORNA PORUKA: minna Meni je lenaa prva pozelela dobrodoslicu i pozvala da se druzimo u II tromesecju videla ja svoju drugaricu sa istim terminom za porodjaj
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:00:44
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR E Tasha je bila dežurna cijelo vrijeme, ona je sviju dočekala Mene su dočekale Tasha i Sanji. Tasha je i dalje tu, ali se Sanji ne javlja
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:14:34
|
|
|
|
New Mom
|
Prvi post sam napisala da se prijavim na spisak rr trudnica. Verus mi je poželela prva dobrodošlicu. Koleginica iznad (LillyT) prva odgovorila na prvi sledeći post, negde gde sam pisala čima se trenutno bavim ili tako nešto (ne znam u kojoj temi, ali sam zapamtila od koga je odgovor).
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:33:31
|
|
|
|
ksenija81
|
Ana mi je pozelela dobrososlicu i odgovorila u temi spermogram
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:40:00
|
|
|
|
choopa choops
|
Za mene je definitivno Tasha=RR. Svaka cast i svima ostalima , ali ona je posebna. Kako sam samo bila srecna kad su me prihvatili tamo na chatu u trudnicama Onda imama sjecanje na Verus. Ona je = ona koja pise iz inostranstva Fina, kulturna. Sjecam se njenih prvih pitanja o dojenju, a sad je kespert. I pamtim jos i Lu. Lu = autosjedalice To je to za sad...
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:41:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Mene su docekale Tasha i Dunja
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:45:58
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops I pamtim jos i Lu. Lu = autosjedalice Ahaha Nisi ni ti daleko od mene
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:48:02
|
|
|
|
Pretty78
|
meni kad neko spomene rr prva asocijacija mi je dunja
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 24.2.2011 21:48:46
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 meni kad neko spomene rr prva asocijacija mi je dunja Meni Dunja i Tasha
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 22.4.2011 20:18:52
|
|
|
|
eni26
|
Secam se tashe,dunje , lu , ane , super ekipa!!! to me podseti i na crtice i veliko iscekivanje
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 22.4.2011 22:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Tasha... Kad se samo sjetim mogla bi se smijati danima, nas dvije i naše nadmudrivanje, tako je inače počela ova RR Bila je tu i guppy naravno (trudnica sa blizancima), Jeca (trudnica), Andrijana, Gracija... Neće biti da je Guppy tada bila trudnjača... Gde su Andrijana i Gracija? IZVORNA PORUKA: Lu RR Jeca je bila sigurno trudna jer je dobila kolica na nekoj nagradnoj igri hihihi, da. IZVORNA PORUKA: minavb Ja se secam tasine liste bazalne temperature. Ti si se tako kasno priključila??????? IZVORNA PORUKA: Lu RR A guppy je pila na porodiljnom, Guppy pila??? Ti si nešto zasigurno pomešala!
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 22.4.2011 22:58:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 23.4.2011 1:55:50
|
|
|
|
liliana
|
Mene su (između ostalih)dočekale devojke koje više nisu na RR, a sečam se da sam prvih meseci "zaobilazila" Tašu-nešto mi je ulivala "strah"! Dok nisam ukačila da je stvarno "lik"!
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 23.4.2011 7:47:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: minavb Ja se secam tasine liste bazalne temperature. Ti si se tako kasno priključila??????? Kasno, da. Ovog leta ce dve godine kako pratim rr.
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 23.4.2011 7:58:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je u martu bilo godinu dana kako gostujem ovde. Kratko sam gostovala u crticama.Pridruzila sam se drugom tromesecju,tamo me je docekala BubaMira,Tash,Ivanka,i dalje.....stvarno ne mogu da se setim. Ali secam se da je BM i meni bio isti termin.
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 23.4.2011 7:59:57
|
|
|
|
Diabla
|
Pa i nije kasno, 2 godine je mnogo Meni je u martu bilo 2 god, samo sto mi je ovo treci profil.
|
|
[Obrisana poruka] 5.11.2011 14:44:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 5.11.2011 14:47:30
|
|
|
|
broken angel
|
IZVORNA PORUKA: gagi Da dignemo malo ovu temu
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 5.11.2011 14:49:12
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 5.11.2011 14:50:35
|
|
|
|
broken angel
|
IZVORNA PORUKA: gagi Poslala sam ti pp. jos je nema....
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 5.11.2011 15:16:23
|
|
|
|
degu
|
Ja se sećam prvo Marije Andrijane i Lole 56 koje su mi odmah izašle u susret, pružile mi dragocene informacije i veliku podršku hvala im, VELIKO! A onda i mojih crtica, prvo Ive i Grge koje su me odmah prihvatile, a onda i ostalih i moje se mišljenje od početka nije ni malo promenilo, za sve divne crtice
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 5.11.2011 15:57:12
|
|
|
|
GRGA
|
Hheheheeh evo veverica me spominje pa moram da se oglasim............... Kada sam se pridruzila ringeraji,,,prva osoba koja mi je poslala poruku je bila ICA 82...... Sada se i porodila,,,,,,,nakon toga sams e dopisivala sa Jeccom-Dugo ,dugo dugo................................. NAKON toga moram da spomene Degu,,,Iva,,,Soni,,,Pcelicu,,Placljivu...................,,,,Zartos to sam sa njima nastaavila divno druzenje!
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 5.11.2011 16:14:05
|
|
|
|
bea83
|
Mene je dočekala VEROLINO Nedostaje mi svakog dana.... A tu su bile i Malenac76,Nina...,Vonavoj, Ksena,Mali Miš
|
|
|
|
RE: Vasa prva sjecanja za RR forumasice! 8.11.2011 16:24:34
|
|
|
|
Meisje
|
A mene su docekale Degu,Iva,Verolino,Malenac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?