Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:31:22
|
|
|
|
Anastazija
|
Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Tasha RR Problem je što Fenergana više nema u prodaji! hiper hama gel je odlicna zamena! IZVORNA PORUKA: Jeca RR Stavlja se posle preteranog sunchanja, znojenja, ujeda komarca, depilacije i brijanja i raznih opekotina (meduze, solarijum, sl) .. antiseptik je, ublazava upale, ubrzava zarastanje ostecenog tkiva .. mogu ga koristiti i deca! Tako sam ja to skontala, a bacila sam kutiju pa ne mogu da ti procitam IZVORNA PORUKA: Jeca RR Pogledajte sta sam sad nasla na netu: U nasem periodu je bilo malo osica-pcelica koje su onako malo dosadne na plazi i kada se jede na terasi ali pravilo je nedirajte njih i one nece vas sto moje dete nije znalo pa je jednu onako pljasnuo misleci da je komarac i naravno ugrizla ga je za ruku-srecom imali smo hiper gel i malo leda tako da se sve dobro zavrsilo. Inace, otkucajte hiper gel na google-u i videcete gomilu preporuka. Mislim a ima raznih proizvodjaca. Konkretno ja sam kupila ovaj Hiper hama gel koji proizvodi Deta Pharm Valjevo. U sebi ima: hamamelis, kamilicu, aloju, pantenol i mentol IZVORNA PORUKA: lu Ahaaa,ja za to koristim ovaj gel od kamilice
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru... Zadar .... ...kako volim tamo otići
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:34:46
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Anastazija Synopen ja koristila i protiv svrbece alergije od sunca.. pre dve godine u Zadru... Zadar .... ...kako volim tamo otići eeee...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:37:48
|
|
|
|
Anoniman
|
ah....mladosti .... ah ludosti....ah te kreme protiv uboda ...komaraca
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 26.5.2009 15:38:15 >
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:38:23
|
|
|
|
bebać
|
I ja volim Zadar,podseća me na djevojačke dane p.s. Tasho oprosti na off,please
< Poruku je uredio bebać -- 26.5.2009 15:39:11 >
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
KREME!!!!!
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:40:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pa napisala sam ...ah te kreme ...protiv uboda komaraca ....i alergija na sunce
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Otpustiće me jbt!
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:45:19
|
|
|
|
Anastazija
|
btw. kremu Synopen sam kupila upravo u Zadru...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali znaš da kada se namažeš Synopen-om onda ne smeš na sunce?
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:47:46
|
|
|
|
Anoniman
|
e sad da se uozbiljim ...vakat je ipak sam ja majka zena borac... koristim autan (od druge godine zivota za cerku) i kad smo na moru ona cuda sto se utakare u struju ne znam kako se zovu a ja nemam problema s komarcima .... otrovali bi se da me ujedu
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:49:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luku sa godinu dana mazala autanom, samo sam šake peskakala, a lice onako tek-tek (kao kada bih mu crtala indijanske šare na licu, pa po crticu na obraz). Ni njega ne jedu kroz autan.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 15:51:59
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ali znaš da kada se namažeš Synopen-om onda ne smeš na sunce? da.. to je bio onaj losiji deo.. ali, sva sreca.. kupovina se odigrala pred kraj...
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 21:55:20
|
|
|
|
afrodita
|
mozda nije mesto ovde ali stavicu slicicu da li verujete da je ovo ubod komarca? ujeo Dakija juce, namazala sam bebica kremom od afrodite danas je ostala samo mala tackica
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 26.5.2009 23:05:54
|
|
|
|
sneza24
|
Jao jadan.I meni bude tako kad me komarac ujede.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:19:53
|
|
|
|
Anoniman
|
afro, tako izgleda i kada mene i Luku ujede komarac, samo se nama uglavnom još pojavi i plik.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:28:41
|
|
|
|
Anoniman
|
odem juce da kupim Hiper hama gel ...nema...gleda me cura ko budalu...al nek imaju aventov ruksak od sam 150 eura ebem im mater .... moram danas otici u kakvu normalnu apoteku
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:30:57
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR afro, tako izgleda i kada mene i Luku ujede komarac, samo se nama uglavnom još pojavi i plik. nama obicno samo malo pocrveni, al' kako je ovo bilo tvrdo, nikad nije imao ovakvu reakciju. Mozda zato sto ga je bas u venu
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:34:28
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: afrodita nama obicno samo malo pocrveni, al' kako je ovo bilo tvrdo, nikad nije imao ovakvu reakciju. Mozda zato sto ga je bas u venu Kod moje mame uvijek ovakva reakcija a ako ju ujede za čelo oči joj nateknu jedva vidi.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 27.5.2009 8:40:54
|
|
|
|
afrodita
|
znaci nije zbog vene, to je sigurno neka neobicna vrsta komarca. gde ono bese: Ni mleko, ni medicina, ni deca ni krave nisu sto su nekad bili? Pa da dodam: ni komarci nisu vise sto su nekad bili
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 6.7.2009 14:07:13
|
|
|
|
Lu
|
Kod uboda insekata provjereno pomaže limun,samo raspolovite i trljate mjesto uboda limunom,kao i kod oteklina npr.ako dijete padne na čelo i dobije čvorugu...i to je nažalost provjereno,ali učinkovito. Takođe pomaže sirće ako nemate limun. Kod uboda ose-isključivo,pomaže luk crveni.
|
|
|
|
RE: Kreme za ubode insekata i opekotine 8.7.2009 8:10:52
|
|
|
|
oliveradj
|
Juče sam sasvim slučajno kupila mast Biljna Rosa od Dalije farm Beograd višenamenska i pročitam da je za ubode od insekata. Namažem dete i vidim da je mnogo bolje sve ostalo nije pomagalo. Tako da je preporučujem dobra je. Detetu je jedan ubod na ruci užasan kao da je počeo da se gnoji izgleda, i sad je malo splasao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?