Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 13:48:40
|
|
|
|
dunja RR
|
ja preko pretrazivaca, ukucala zatrudnjivanje, jer me sve o tome interesovalo.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 13:57:13
|
|
|
|
Jacaca
|
Prewko pretrazivaca ukucala sam klomifen kada su mi ga preporucili i dobila sam bosanski ringeraja, tamo sam se uclanila, ali sam tek kasnije primetila da imamo nas pa sam se ovde preselila. tamo nisu bas srogi i ne tuku po prstima hihihihihihihi
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:01:35
|
|
|
|
andrijana
|
Preko pretrazivaca,moj muz je trazio ime za bebu i Ringeraja je iskocila. Pa,onda sam se ja uclanila.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:02:16
|
|
|
|
eugenija
|
Guglajući, ukucala sam nedelju trudnoće u kojoj sam tada bila, i pojavi se rr... Ovde sam tek saznala da postoji i rr.ba, kao i rr.hr... No meni je ovde super, ne mislim istu priču ponavljati i na drugim forumima. Mislim da imam ovde sve što mi je za sada potrebno..
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:02:29
|
|
|
|
dunja RR
|
da i ja sam prvo dobila bosanski, ali se ovde uclanila.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:03:36
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Guglajući, ukucala sam nedelju trudnoće u kojoj sam tada bila, i pojavi se rr... Ovde sam tek saznala da postoji i rr.ba, kao i rr.hr... No meni je ovde super, ne mislim istu priču ponavljati i na drugim forumima. Mislim da imam ovde sve što mi je za sada potrebno.. isto
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:06:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li verujete da ja nemam pojma kako sam ovde dospela? Na nekom sajtu se na momenat negde pojavila kao reklamica (ono sa strane), i ja kliknula... ali na kom sajtu, šta je pisalo sem ringeraja... nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:07:33
|
|
|
|
eugenija
|
Ma, važno da smo tu
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:07:43
|
|
|
|
Jacaca
|
Taso meni zabranili to da pipkam kazu tako navuces viruse, a ti si ipak cackala, pa ubola pravo mesto.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:10:46
|
|
|
|
Jacaca
|
Eugenija, pa naravno da mi ne pada na pamet da pisem duplo, nisam ni znala za ovaj, a tamo sam se uclanila da bih nesto saznala o klomifenu.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:16:16
|
|
|
|
eugenija
|
Ma Jacaca nisam ja mislila na tebe.. Tek sad sam skapirala šta si napisala.. Evo mali stih za RR: Ringe ringe raja, došle svekrva i snaja da si ovde ližu nogu jer kod kuće nikako ne mogu.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:22:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam običaj da stiskam takve stvari jacaca, ne znam šta mi bi tada.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:30:17
|
|
|
|
Jacaca
|
Nisam ni znala da si procitala moj, samo sam prokomentarisala. Meni je kod kuce vise nego dobro, a sa vama mi je ovde bas divno.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:32:54
|
|
|
|
Jacaca
|
Nemoj vise biti radoznala, sada si bas tu gde trebas da budes, ne daj Boze iscackas nesto zanimljivije pa nas ostavis, to ne dolazi u obzir.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jacaca Nemoj vise biti radoznala, sada si bas tu gde trebas da budes, ne daj Boze iscackas nesto zanimljivije pa nas ostavis, to ne dolazi u obzir. Meni kažeš??? Ma ne dolazi u obzir!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 14:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
na googlu ukucala trudnoca kad izleti rr.ba, pa tamo saznala za rr.rs i onda odlucila doci malo vamo jer mi je tamo dodijalo
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 15:05:48
|
|
|
|
NadaR
|
ja trazila nekakav savjet za grceve i izbacilo rr.ba, rr.rs i hr , ovaj mi nekako najrazumljiviji i inajprirodniji... Onda samo citala pa se kasnije i uclanila i bas mi je drago zbog toga.....
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 15:17:04
|
|
|
|
ljubičica
|
Meni je bio potreban kalendar ovulacije i našla sam ovaj naš čarobni kutak. Ali, meni se ne sviđa naš kalendar ovulacije jer nema kad mi je sledeći ciklus, samo ovulaciju i datum porođaja. Ali, ima nešto što drugi nemaju... VAS !!!
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 17:28:18
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam bila kod ginekologa jer sam imala upalu jajnika a vec smo radili na bebici.U cekaonici na salteru je bila vizit karta na kojoj je bio rr sajt portal za trudnice i roditelje.U pocetku sam citala a kad sam ostala trudna onda sam se i uclanila.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 18:39:36
|
|
|
|
Laura
|
Trazila sam nesto o negativnim testovima na trudnocu i klik nadjoh vas, tu sam pronasla srodne duse i necete me se tako lako resiti
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 18:49:15
|
|
|
|
kumara
|
Mene je kuma stalno davila sa RR i na kraju sam se uclanila, ali joj nisam rekla. Neko vreme sam tako bila anonimna dok me kuma nije provalila!!! Ali obozavam RR i ovo je jedini forum na kom zaista boravim! Ne bih ga menjala ni za sta na svetu!!!! I bas volim moje RR drugarice!!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 18:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Googlala sam nesto oko zatrudnjivanja, pa naletela i ostala. Naravno nisam se odmah registrovala, ali sam se jako brzo odlucila i za to, jer mi se bas svidela atmosfera koja vlada ovde.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 22:10:19
|
|
|
|
sonja999s
|
tokom trudnoce sam "prekopala" sve sajtove o trudnoci pa sam tako dosla i ovde. a za forum nisam ni znala odmah da postoji. to sam tek posle nekog vremena otkrila
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.2.2009 23:47:46
|
|
|
|
maša
|
Mislim da mi je drugarica rekla...ili se i ne sećam Važno da sam tu...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?